Poradna duly
Jana Čurdová
Cau jelen - kolik máš těch dioptrií? Já 2.
Bolero - taky jsem se nacpala švestkama, ale kromě křečí se nedělo nic. Na mě nějak nefungujou ![]()
Ahoj,
po 2 dnech jsem musela přelouskat 9 stran, vy spisovatelky!
Zabzu - nejlepší je horory o miminkách nečíst. Já jsem tu dva dny nebyla a žádné trable si nepřipouštím.
Jeleno - nechceš si s tím průjmem zajít na stěry? Abys tam taky neměla nějakého fujtajbla. Nechci strašit, jen pro jistotu. Jinak na tyhle příšery se nesmí sladké a tučné a musí se kyselé (jogurty, zelí), to jim nechutná a radši zdrhnou.
Jasr - výtok je normální, i žlutý. Já ho mám občas i nahnědlý, ale neřeším to. Ale pro klid se zajdi zeptat a napiš.
Já zas mám dilema. Včera jsem se dozvěděla, že do té Paříže mám jet na 4 dny a je jen jedno volné místo, takže mám jet sama - za měsíc. Pořád váhám. Francouzsky neumím a francouzky prý neradi mluví anglicky. Abych se tam neztratila… Co myslíte, jeli byste?
Jitka
MISU - neco mezi 5-6, děs. Ale nosím čočky asi 4,75 tak nějak. Krátkozraká.
Svestky - jojo, srajda a kreče, to známe.
Já mám teda furt průjmy, vod tý doby co su těhu, děsný, nastesti jen 1× denne. Dobrou chut k vobjedůůůůůůůů
Dajáno nespí, mám pro tebe zprávu jak hrom!!!
JITI - do Paříže jeď!!!!! Neváhej ani vteřinu, šmárjá!!! Paris je můj sen. Vsak se Aj domluvíš, dyztak se na prácu vyprdneš a prolezes si aspon pariz, hehe.
Eh, sem neska byla u obvodacky, sem si mela nechat ty stěry vzít, kruci, mi to nedošlo.............................. ![]()
holky, zdravím!!!!
jo, už je to lepší, včera jsme si s přítelem promluvili o tom našem problému, prošli se po lese, je to můj miláček, nevím, co bych bez něj dělala..
dneska už mi psal, že za ním byl ten kolega a vpálil mu, že jsme mu to měli říct a nedělat z něj vola, no masakr, kurňa, jako bychom ho měli informovat o každém prdu.. tak ho Viki někam poslal.. s prominutím..je to kus vola..
já mám taky dioptrie, ne moc, ale dost komplikovanou oční vadu..jedno oko dalekozraké a jedno krátkozraké..
taková kravina..tak nevím, co mi oční na to řekne, uvidíme..
Jiti ahojki..máš pravdu, nečíst, neřešit, jinak by mě z toho jeblo..jak se cítíš? chtěla jsem se zeptat, jestli máš ještě takové ty „roztahovací“ bolesti v podbřišku? nebo citlivá prsa…já už ne..ptám se, protože jsme skorometrářky, tak jestli ti to teda nevadí
do Paříže bych jela, i sama, to se jen říká, že Francouzi neradí mluví anglicky..já tam byla tři týdny a žádný problém, naopak..strašně ochotní:)
Helčo - tak to je dost, neuvažuješ o operaci? Moje ségra taky měla tolik a po operaci vidí jako ostříž. Já jsem srab. Copak máš dnes dobrýho? Já miluju jídelní lístky, jsem holt přes to žrádlo, ono je to na mě i vidět
Já dělám těstoviny s houbama - s čím taky jiným, když toho tady máme tolik, že
jo, my máme ještě naplánovanou dovču..:) aspoň na 5 dní, jedeme do Transylvánských Alp
už se těšííím:)
ZABZU -čáu kočko !! ![]()
na kolegu vola se vykašli, ale nastve to co? Jak některí umí slápnout do hov*a.......... jiz nekolikrát sem si to uvedomila, ze fakt nejhorší vec na svete je NARAZIT NA VOLA, fakt není nic horsího..
Mě zase zacly bolet trochu prsa, kdyz na nich teda lezim, jako na brichu, he, su neska 8+4.
Zabzu - čau, to máš teda zajmavou vadu, o tom jsem ještě neslyšela. Dovča, taky bych brala, já letos nebyla skoro nikde
Jiti - čauky, já jsem posera, já bych se sama do Paříže bála ![]()
MISU - na tu voperaci bych v zivote nesla!!!! NIkdy. Moje svagrina na ni sla, je to cca dva roky a neska je skoro slepá, jak se venku sešeří, tka prestane vidět, neco ji na té operaci pokazili, na obou očích, uz nevím co, ale na neco ji neupozornili. Jo a další případy (tech prvních vodoperovaných), kterí mají mezery ve vidění, proste vidí černý tečky.
Já na tu operaci kašlu, si predstav, ze ti zbrousí rohovku? To je šílený prece, naprosto nevratný proces, ani náhodou. Nosím čočky, měsíční, ani vo nich nevím, vyndávám je jednou za měsíc.
Jinak neska mám migrénu, kruci, tak je mi i blbě vod zaludku z toho. Ted sem zbodla tri nektarinky a hermelínovej salát a nic mi nesedlo, to zase bude bjehafka.............. hehe
Zádnej voběd necu…
jeleno, to máš pravdu..já to brala vždycky jako klišé..narazit na blbce..ale kurnik, je to pravda..
jojo, v tom období mě taky bolela prsa jak šlak a jak Dajana píše, tak jsem nemohla spát..teď chrápu jak mimino..dneska do půl desáté
a prsa už moc nebolí a ani nevyrostla, jen jsou trošku plnější..jsem celkem ráda, protože bych nechtěla kozy jak vozy ![]()
mišu, já taky dělám s houbama..maso
člověk musí tu úrodu spotřebovat, že:)
Misu - no právě, jsem váhavá váha a trochu se bojím. Zase by mi to ale zvedlo sebevědomí, žejo?
Zabzu - roztahovací bolesti nemám, jen je mi strašně nepříjemné, když mě něco talčí na břichu, třeba včera v autobuse kabelka
. Prsa mě bolí, ale uvědomím si to, až když po mě Hanka leze a kopne mě nebo se víc přitulí. Jak ji mám ráda, to bych vraždila!
Jo a máme od včera nový okna. Přijela jsem večer a už bylo skoro všechno i uklizený. Mám zlatíčko.
mišu, no, ta vada je dost brutální..v podstatě nemám skoro žádné dioptrie..na pravém půlku, na levém jednu dioptrii, ale tím, jaký je tam rozptyl + -, tak prd vidím..akorát nemůžu moc nosit brýle, jen na čtení a na počítač..venku bych se přizabila ![]()
Jiti, ten výlet bude boží..užij si ho
jeleno som tu. tak to vybal ty tajnůstkářko ![]()
Jiti ahoj, jakpak se cítíš dneska?
nějaké nové těhu problémy?
do paříže jeď, já tam byla sama přes víkend (prodloužila jsem si tam pobyt po meetingu
hehe) a problém vůbec nebyl. je fakt že jsem se naučila takový ty základy jako je pozdrav a čísla do deseti a děkuju prosim houska voda chleba atd…a stačilo mi to. když chceš aby mluvil někdo anglicky tak si vybereš mladý lidi a ti uměj a mluvěj rádi
ale sama i s cestou (busem?? letadlem??) ..busem bych nejela ani za boha, možná letadlem..a třeba se ještě nějaký místo uvolní ne????
žabžo ahoooj
kolega je kre*én, nevšímejte si ho, když je to takovej ichtyl tak vám za to nestojí. máš pravdu že nejste povinni mu sdělovat každej prd a pšouk co se kde děje ![]()
a čtení hororých příběhů vám musím znovu zakázat!! holky neblbněte
to byste pak měli depku dnes a denně, to vám za to nestojí. budete mít udepkovaný miminko tak se vzmužte a takový témata nechte bejt!!!! ![]()
žabžo gratuluji k jedenáctce ![]()
holky já mám dneska k obědu hawaiskou pizzu
jsem si jí objednala na půl dvanáctý a zbaštím jí u ségry v práci
jí oznámím tu novinu, ještě to neví