Poradna duly
Jana Čurdová
No holky, nechrápejte!!!!!!!!!!!!!
![]()
Jelena - tak jaká dobrota vyhrála? u mě by to byla ta rajská nebo kung-pao, možná taky ten bramborák ![]()
vyhrálo neco ouplně jinýho, sla sem k ťamanům a pořídila si nůdle s kuřecím masem, vzala sem si to sebou do práce a ted to tady dlabu ![]()
DAJ - jejda, tam musis cekat na nakýho priletivsiho jo, eh. Co tam s nim budes delat? ![]()
já mám furt takový průjmy, to je silený…
sice jednou denně, ale je to fakt divný …
Holky, sem se sem tak k vam vecpala, ale tohle by se mohlo hodit, tak sem davam odkaz: NAPLAST proti bolesti hlavy - http://www.viacell.cz/index.php?…
Lepsi nez paralen, pusobi to lokalne… Otazkou je, jestli to pusobi… Je to novinka.
Sykorka z Breznat
rači nelezu na váhu............ děsný, mám pupek jak těhotná ![]()
Ale vím čím to je!! Páč uz nestahuju a necvičím břicho, tak se tam vsecko uvolnilo, eh.
Joooo ale to těhu má i svoje výhody, hehe, sem se vcera postavila v Interspáru do fronty „DO DESETI POLOZEK A PRO TĚHOTNÉ“ hehe
tak já padám neska, ale spím zaziva a to musím jit na hodinovou pochůzku do city, panejo........ asi usnu pri chůzi a padnu na dlažbu a vodvezou mě na záchytku ![]()
jelena píše:
Sýkorko, dík! Zkus to nejdriv vyzkouset na sobě![]()
![]()
![]()
Jeleno, vsak jsem si uz objednala vzorek - zdarma po vyplneni dotazniku ![]()
Jen tam po odeslani psali, ze ted eviduji zvyseny zajem, za zaslani potrva minimalne 14 dni ![]()
Holky našla jsem deníček od toho chlapíka co má ty dvojčátka a zatím se o ně stará sám je to docela dobře napsané, tak chlapsky
http://emimino.cz/…s/story/5028
čau kočky, tak jsem doma..
byla jsem s přítelem na obědě..řeknu vám, musela jsem jít do práce a kápnout božskou
jsem z toho úplně hotová, Viki mi říkal, že to tam vře, všichni se dohadují, proč jsem na nemocenské, jeden kolega všude rozhlašuje, že jsem na potratu
fakt je mi z toho do breku, že se nestarají o sebe.. člověk si po pěti letech vezme nemocenskou a oni z toho dělají aféru..
fakt ten kolega je falešník, je mi z něj úplně blbě, pak hned otočil a gratuloval, hned, jak je to super, ať se šetřím a takové ty kecy..domluvila jsem se se šéfem, že mě přeřadí na jinou práci, ať mám klid, bo se jinak z něj zvencnu..
fakt dneska hnusný den, navíc mám pořád nevysvětlitelný strach o mimčo, zase jsem si četla takové ty hororové příběhy, dneska asi půjdu brzo spát, ať už mám tu depku za sebou ![]()