Poradna duly
Jana Čurdová
saal ještě jednou dík za uklidnění ![]()
Budu končit zachvilku přijde návštěva…
zítra dám vědět jak sem dopadla
Tak zatím papa
Ahojky…jdu vás jen narychlo pozdravit…já se sem totíž ve dne vůbec nedostanu…v práci net máme, ale kontrolujou nám ho…v praconí době nesmím chatovat ani podobné blbiny, ale jak si odpíchnu…tak můžu. Ale na to jim kašlu mám ho doma ![]()
jenomže to už zase tady nikdo není ![]()
ahoj holky, jak se vede?
Radiku, to je mi moc líto....... moc sem na tebe vcera myslela, drz se prosím ano? Svět nekončí, zase něco pěkného začne, neboj!! Brzy se zadaří a budeš tu prohánět červnátka ![]()
ahoj.
já taky přeju Radíkovi moc sil a hodně moc velkou podporu od manžela, snad to brzo překonáš a zaděláte na novýho mimíska…moc držím pěstičky i takhle na dálku (i když myslím že to Radík už asi nečte)…
tak jsme včera skončili brzo
už po šestý večer..paráda
to bylo tak akorát…
holky nevím kdo to tu psal před časem, asi žabža a možná i jiní, že se v noci převalujou a nemůžou zabrat..no tak to mám teď já
už druhou noc, uf je to děsný teda…3 hodiny hledám vhodnou polohu, pak mi vadí když slyším televizi nebo řáděj kočky…pfffffffff děs doufám že to brzo přejde…
a jak se máte vy po ránu? ![]()
Ahoj Daji - tak jsem hledala tabulku a kuk a je tu nová
seš prostě šikulka
Radik - moc mě to mrzí, hlavně ať to brzo přebolí a máš co nejdřív bříšku zase miminko. Posílám pohlazení
Zabzu - dneska mám depinu pro změnu já
Tobě už je líp?
Valím na nákup, pak sem mrknu. Pa
AHojky,
za půl hodiny odjíždím s Markétkou na baby plavání a dneska se tu už neobjevím.
Jdu jen nahlásit, že mi včera odpoledne tchýně přivezla mísu švestek, tak jsem si půl mísy dala včera k večeři a že zabraly.
Takže na zácpu opravdu švestky, švestky a zase švestky!!!!!!!
Jinak moje nevolnosti mají téměř pravidelnou sinusoidu, jeden den nic a druhý den mě alespoň na půl dne skolí, tak doufám, že to plavání dneska zvládnu.
bolero určitě to zmákneš
kdyžtak tam budeš padat do měkkýho ne?
hlavně se nám neutop ![]()
švestky říkáš? hmm jdu do nich ![]()
tak sem byla u MUDr. obvodní aby mi dala razítko do legitky. Tak sme pokecaly a tak. Pak me zacla prohlizet… já měla krásný prádlo neska, vykoupaná, jenom sem na ni vyvalila špeka, eh, hehe, ale s čím mě překvapila - prohlížela mi aji nohy kvůli křečákám, ehm a já neměla tak tejden voholený nohy
Smárjá, já sem zrudla… já prostě nekterý věci někdy nestíhám, vostuda su
![]()
Jo a neska migréna, zupr, málo piju. A tlak mám zase 100/60. Kolik máte vy?
BOL - jak to myslis? Těho netěho?
Já mám takovejdle tlak furt, at su těho netěho… ale mudr rikala, ze furt lepčí nez vysokej
já mám takovej tlak taky furt, těhu i netěhu, tak jsme to myslela
mě naměřila 110/60 ![]()
jeleno no to je dobře že ti prohlídla lejtička
já bohužel na křečáky náběhy mám už teď
dost mě to se*e…doufám že se to nezhorší…
Loučím se, jdeme se oblékat a to může být s Markétkou taky na půl hodiny ![]()
já mám akorát tu a tam na stehnech takový ty malý žilky fijalový, sem to zdedila po mámě, eh.
Ale sestra vod mý gyndr, je jí tak 55, tak ta má na lýtkách takový kvítka fijalový z těch žilek, ze má obcas celou fijalovou nohu, sem na ni koukala jak blázen minule. Nevím z¨ceho to je a jestli to bolí? Chudina.
Tak já uz su v legitce celá vorazítkovaná vod mudrů, jeste oční, s těma mejma dyjoptryjema, no nevím, aby mě nehnali na císařa? ![]()