Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
7.9.06 11:10

zabzu - jak máš velkej byt? Já bych to brala i stím bordelem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
7.9.06 11:10

ZUZU - jé, ty uz ses fotbalová jedenáctka neska, hehe
Já o víkendu naberu směr desátý týden, tak su zvedaf, jestli tam ten prcek je, nebo jestli si jen neco vsugerovávám 8O :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.9.06 11:12

Jelen - o tý vsugeraci to je dobrý, mám takovej pocit, že jsem jenom tlustá a v břiše nic nemám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.9.06 11:13

mám 2+1, takže jedno okno dvojkřídlé, jedno trojkřídlé v ložnici a v obýváku francouzské.. jsem tu strašně spokojená, koupila jsem si ho před dvěma lety v takové staré zástavbě, všude plno zeleně, je to tady fajn..přítel má byt naopak v centru Ostravy, v takové historické části, takže je to taky zajímavé..no, samozřejmě, bydlet se bude tam, že :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.9.06 11:15

Zabzu - a už máte naplánovaný stěhování? To se ti z bytečku asi nebude chtít, když budeš mít nový okna, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.9.06 11:16

jelčo, jojo, jedenáctka..zítra začínáme 12. týden, to není možné!! ale stejně fakt nechápu, kde tam koťátko je..leze mi akorát špek těsně pod pupkem a já si myslela, že bříško roste odspodu..
mišu, to si asi říkáme všechny..že jsme tlusté :) fuj, teď jsem snědla rajčatový salát a nesedlo mi to..ble

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.9.06 11:17

mišu, no právě!!! nová okna a mám byteček jak ze škatulky!! s tím stěhováním to nevím..právě to řešíme..teď tam je obsazeno..sice prý dočasně, ale původně to mělo být na dva týdny a už je to měsíc :cry: :cry: :? tak mě to sere (pardon)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.9.06 11:21

no nic kočky..já letím za tím svým zlatíčkem..vytáhnu ho na oběd..pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.9.06 11:22

Zabzu - no to siděláš pr…? je tam obsazeno tím, kým si myslím? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
7.9.06 11:22

ZUZU - eh, já milovala rajčata a kafe nez sem do toho vlítla, ted ani jedno nemůžu ani vidět 8O

Nojo, bydlení, stěhování, eh, my se stehujem postupne uz rok, děsný… ale aspon ze uz asi mesíc máme kuchyn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
7.9.06 11:24

a sem si koupila sešitek a jak dementní maminka si tam píšu co se který týden dělo, kdy sem spala, kdy sem křečovala a kdy průjmy a ták. Se to můuze hodit nekdy ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.9.06 11:24

Jelen - já můžu rajčátka teď, mlask, ale musím si na ně dávat pozor, oteče mi po nich někdy huba, že vypadám jak poštípaná od včel :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.9.06 11:26

Jelčo - to víš, že se ti to může hodit, třeba u druhýho :wink: :lol: nebo jako vzpomínka, taky si toho hodně píšu, ale spíš kontorly, pocity, pohyby atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.9.06 11:29

no nic, utíkám do školky, odpo jdem k mamce na zahradu, možná kouknu večer.

Jo holky, na to jsem zapomněla - kterápak z vás včera bulila u Pojišťovny štěstí? Já jo, tím spíš, že podobná tragédie postihla před půl rokem naši rodinu, bohužel. tak pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
7.9.06 11:29

MISU - jééé, Jelčo mi neříkej, to už rači Helčo :D
Jdu se cajdat po městě, spousta ukolů a do toho ta migréna, kruci........ jééééé, si někde koupim zmrzlinůůů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí