Poradna duly
Jana Čurdová
ZUZU - jé, ty uz ses fotbalová jedenáctka neska, hehe
Já o víkendu naberu směr desátý týden, tak su zvedaf, jestli tam ten prcek je, nebo jestli si jen neco vsugerovávám
![]()
Jelen - o tý vsugeraci to je dobrý, mám takovej pocit, že jsem jenom tlustá a v břiše nic nemám ![]()
mám 2+1, takže jedno okno dvojkřídlé, jedno trojkřídlé v ložnici a v obýváku francouzské.. jsem tu strašně spokojená, koupila jsem si ho před dvěma lety v takové staré zástavbě, všude plno zeleně, je to tady fajn..přítel má byt naopak v centru Ostravy, v takové historické části, takže je to taky zajímavé..no, samozřejmě, bydlet se bude tam, že ![]()
Zabzu - a už máte naplánovaný stěhování? To se ti z bytečku asi nebude chtít, když budeš mít nový okna, ne?
jelčo, jojo, jedenáctka..zítra začínáme 12. týden, to není možné!! ale stejně fakt nechápu, kde tam koťátko je..leze mi akorát špek těsně pod pupkem a já si myslela, že bříško roste odspodu..
mišu, to si asi říkáme všechny..že jsme tlusté
fuj, teď jsem snědla rajčatový salát a nesedlo mi to..ble
mišu, no právě!!! nová okna a mám byteček jak ze škatulky!! s tím stěhováním to nevím..právě to řešíme..teď tam je obsazeno..sice prý dočasně, ale původně to mělo být na dva týdny a už je to měsíc
tak mě to sere (pardon)
no nic kočky..já letím za tím svým zlatíčkem..vytáhnu ho na oběd..pa
Zabzu - no to siděláš pr…? je tam obsazeno tím, kým si myslím? ![]()
ZUZU - eh, já milovala rajčata a kafe nez sem do toho vlítla, ted ani jedno nemůžu ani vidět ![]()
Nojo, bydlení, stěhování, eh, my se stehujem postupne uz rok, děsný… ale aspon ze uz asi mesíc máme kuchyn ![]()
a sem si koupila sešitek a jak dementní maminka si tam píšu co se který týden dělo, kdy sem spala, kdy sem křečovala a kdy průjmy a ták. Se to můuze hodit nekdy ne?
Jelen - já můžu rajčátka teď, mlask, ale musím si na ně dávat pozor, oteče mi po nich někdy huba, že vypadám jak poštípaná od včel ![]()
Jelčo - to víš, že se ti to může hodit, třeba u druhýho
nebo jako vzpomínka, taky si toho hodně píšu, ale spíš kontorly, pocity, pohyby atd.
no nic, utíkám do školky, odpo jdem k mamce na zahradu, možná kouknu večer.
Jo holky, na to jsem zapomněla - kterápak z vás včera bulila u Pojišťovny štěstí? Já jo, tím spíš, že podobná tragédie postihla před půl rokem naši rodinu, bohužel. tak pa
MISU - jééé, Jelčo mi neříkej, to už rači Helčo ![]()
Jdu se cajdat po městě, spousta ukolů a do toho ta migréna, kruci........ jééééé, si někde koupim zmrzlinůůů