Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
7.9.06 11:30

Ahoj holčinky :D
tak jsem po dvou dnech zas tady, v úterý jsem musela rychle vypnout e-mimčo, tak jsem se ani nerozloučila a včera jsem měla dovču. Ráno jsem totiž málem nevstala, jak jsem byla strašně unavená a protože mám navíc ještě pár dní dovolené, tak jsem zůstala doma. Spinkala jsem až do 10:15 :lol: , to byla paráda. Doufám, že ta únava někdy přejde, obdivuju Vás, co máte doma už jedno dítko, jak to zvládáte :wink:
Holky, slyšely jste, že se v těhu nesmí plesnivý sýry, nebo je to blbost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.9.06 11:30

Pa HELENKO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
7.9.06 11:31

MISU - já vcera chrněla uz vod půl devátý, he

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.9.06 11:32

Cau Romco, já moc unavená nejsem a do práce nechodím kvůli Terezce, takže dobrý. Plesnivý sýry by se fakt neměli, ale myslím, že když si dáš hermoše na chleba, tak se nic nestane. Já musím běžet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
7.9.06 11:33

U Pojišťovny štěstí jsem samozřejmě bulila taky, bulím u reklam s miminkama, bulím skoro u všeho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
7.9.06 11:33

šmárjá, já myluju hermelína 8O

ROMCO - panejo, co se este nesmí?? Ven s tím, at mi to nereknete az budu v devátým měsíci, hehe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
7.9.06 11:39

Jeleno, už nevím, ale mám problém, že mě teď chutnaj vyloženě nezdravý věci - třeba uzeniny a nechutnaj mi moc jogurty a zeleninka. Musím se trošku kontrolovat, ale jde to těžko 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
7.9.06 11:41

Letím na oběd, tak všem přeju dobrou chuť :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
7.9.06 12:28

ahoj Romčo ;-) konečně někdo s osmičkovým metříkem :lol: tak po obídku tě tu očekávám ;-))))

jj plísňový sýry se nesměj kvůli možným bacilům a taky bych se asi ve vlastním zájmu vyvarovala majonézovým salátům z krámů a restaurací…nějak jim nevěřím ;-) je toho víc co by se nemělo ale nějak mi to vypadlo :lol: určitě kafe, zelený čaj, černý s mírou (na to kašlu ;-) ten mívám o víkendu k snídošce), jo a pak taky prý mlíčko, že by mohlo způsobit u míma nějakou alergii? 8O je to možné???

já si musím hodit nohy nahoru nebo padnu…máme tu takovýho šikovnýho bobíka co se vejde pod stůl tak jdu pro něj ;-)

pizza byla Ňam ňam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
7.9.06 12:30

šmárjá, sem se do toho mesta jeste nevykopala, venku je slunko pařák, já su cíplá myš, se me tak nece........................... eh.

tlačím sýrovou pomazánku s nivou, uz su jak balon :)

Pizzu bych asi vrátila do dvou minut :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
7.9.06 12:44

Jeleno: ta niva je taky plesnivá, ne :D :D :D Čau Daji, taky jsem ráda, že máš osmičkový metřík, ostatní jsou pořád nějak hodně daleko, ne :?: :D
Ty majonézový saláty taky nejím, radši, kafe mi nechutná, čaj jsem si koupila ten Rooibos - šťavnatá hruška - docela ujde. O mlíčku se to říká, ale já razím heslo - všeho s mírou - takže určitě neuškodí občas nějaký salámek, trošku sladkýho (někdy i trošku víc :D ), prostě jíst všechno, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
7.9.06 12:51

jj toto heslo razím taky ;-) sladký já furt rád..i když v menší míře ;-) ale někdy prostě chuť převládne rozum a to pak lozím po bytě a luxuju šuplíky :-)

no právě! taky mi přijde že těch 14 dní až 3 týdny co jsou holky vpředu je nějak moc ;-)))

romčo už to vědí u vás v práci? (sorry jestli už jsi to tu říkala, to víš, těhu demence) ;-)))))

jeleno a kdy to řekneš ty? ;-) až se šéfik vrátí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
7.9.06 12:56

Tak v práci to už někteří vědí, šéfovi jsem to řekla hned, jak jsem to věděla, on je moc fajn a přišlo mi nefér mu to neříct. Hned mi gratuloval, měl z toho radost :D a dokonce mi nabídl, kdybych chtěla, tak můžu při mateřské jít si občas trochu přivydělat, záleží na mě, jak to budu s mimčem zvládat. Byla jsem až překvapená, ale my jsme taková malá rodinná firmička, tak je to fajn :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
7.9.06 12:59

tak to zní výborně ;-)))) máš skvělýho šéfika i kolegy :-)

my jsme taky malá firmička a právě proto se bojím, tady každý chybějící človíček je znát :-/ a šéfové jsou fakt matějové, nepřemejšlej jako normální šéf, oni to řešej všechno tak nějak zvláštně…kdyby bylo na nich tak firma už asi neexistuje ;-))))

já jim to ještě neřekla, nějak zatím nemám tu potřebu a ráda bych si počkala na ten uzv nakonci září kde mi řeknou zda má mimísek 2 ruce a dvě nohy ;-))) tak asi pak se prásknu ..ale jak to říct kolegům to vůbec netuším..... :roll:

romčo a jakpak ti je? co bříško nevolnosti únava nechutenství spánek a taaak? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
7.9.06 13:05

Dajo - ty seš dobrá, vypíšeš, co by se nemělo a končíš to tím, žes měla pizzu :wink: . Já jsem byla včera celý den na cestách a můj celodenní přísun byl 4 rohlíky s debrecínkou a madelandem a 2 sýrové mřížky z pekárny. Ani jednu už delší dobu nebudu moct ani vidět. Právě přihřívám kuřecí závitky se šunkou a brambůrky, to bude jiné kafe…

Já jsem to včera šéfovi taky řekla, byl nadšený, až jsem mrkala. Děkoval mi, že to ví tak dopředu, nechá si to zatím pro sebe (a nesdělí to výš). Prostě ideál :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí