Poradna duly
Jana Čurdová
Zabzulko - to mě mrzí, ten kolega je blbec, takový lidi jsou a budou, vykašli se na něj, aspoň že už s ním nebudeš dělat. Řekni si, že ti za ty nervy nestojí. Já mám taky hroznej strach o miminko, vždyť víš. Tak se usměj, pohlaď si bříško a bude líphttp://www.gify.nou.cz/…ubory/49.gif
mišu díky moc ..opravdu..dneska mě každé dobré slovo tak potěší.. ![]()
no jo, ten týpek je fakt k zabití..chjo..jdu si na chvilku lehnout, jsem jakási utahaná..
ty tak pohlaď pupík, já teď na něho šmatlám celý den ![]()
Já jsem chrněla celý odpoledne
Byla jsem se podívat na ty školní aktovky 800,– a víc. Málem mě ranilo
Jen jsem chtěla napsat, že už to mám za sebou. Jsem bez mimiska. Přeju všem hodně štěstí a zdaru…ať máte v dubnu krásná miminka. Snad chápete, že k vám už choit nemůžu. bylo mi s Váma fajn a papa Radka
Ahoj Radiku, jsem tu já jak jsi dopadla celý den jsem na tebe a tvoje mimi myslela ![]()
Tak jsem se zeptala pozdě, je mi to moc líto
nevím jak bych to zvládala já, přeji hodně štěstí a ať se brzo zadaří další a teď už to nejzdravější mimi
Určitě, ale dej vědět jak to s tebou vypadá ![]()
Ahojky holky, mám problém… ![]()
Od včerejška mám výtok
, ale nešpiním,trochu mě pobolívá bříško.Nevíte někdo může to být zánět nebo co??????
Zítra jdu k Dr.,ale mám docela strach,tak vám píšu jestli jste neslyšeli někoho, kdo měl něco podobnýho…
Jasr - já mám výtok celé těhu, ale takový bílý a hustý a nedráždivý, prej tohle je normální, ale jestli tebe nějak dráždí tak to asi nebude normální
No a s tím bolením bříška to nevím jestli to může být něco společného s mimi. Kdysi jsem na záněty trpěla a nikdy mě břicho přitom nebolelo jenom to strašně štípalo
Nevím možná doktor ti řekne víc ![]()
no snad to bude dobrý,nedráždí mě to, ale je žluzý a né bílý…No snad mi řekne zítra víc a bude všechno v poho.Mám s toho hlavu jak balón
![]()
Po oplodnění vajíčka během celého těhotenství zůstává čípek uzavřen a zároveň produkuje hustý lepkavý hlen, který jako zátka brání spermiím proniknout do dělohy, takže se vlastní zárodek může nerušeně vyvíjet. Tohle jsem někde našla tak snad to bude ono ![]()
saal díky moc no snad to bude ono.Docelas mě uklidnila, tak si jdu v klidu něco dobrého slupnout a už nad tím nebudu přemýšlet. Zítra napíšu jak jsem dopadla,chtěla bych,aby mě zrovna udělala i ut,tak snad ji ukecám
.
Mám jít na první ut až 25.9.Tys už byla?
Jasr - nebyla můj doktor nemá v ordinaci tak mě musí poslat až tady kousek do města, to půjdu až tak ve 12 týdnu, tak si musím vydržet snad bude všechno v pořádku ![]()
no moje Dr. taky nemá ut u sebe, ale jelikož má dovču a posílá mě zítra k jiné dr. která má ut v ordinaci, tak toho chci využít
. Snad to klapne