Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
6.9.06 10:34

tak su na vterinu tu a padám zase na postu, se posesouvám z tý práce tento týden, vsici na dovolený, he

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
6.9.06 10:35

No nechci Teri moc chválit, ale já myslím, že je to hodná holka.

Já bych taky možná radši holčičku, ale o kluka se pak člověk nemusí tak bát, holčičky jsou zranitelnější. Nedovedu si představit, že jednou půjde někde sama potmě.Já budu jednou ta obtěžující matka,co si pro dceru přijde na diskotéku :oops: Nedovedeu si představit, že by jí někdo ublížil, to bych asi vraždila :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
6.9.06 10:40

jj, Jani, to sis spletla se Saal..doufám, že ta už je taky v pohodě:) holky, já mám depku, to je hrůza.. teď nevím, jestli je to tím těhu, že jsem taková citlivější..nejradši bych brečela.. mám i doma trošku problém, tak se to nakupilo :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
6.9.06 10:42

Zabzu - nebuď smutná, my se teď pořád hádáme, leze mi na nervy, hned startuju, to jsou hormony.

Jakpak se má asi Klarisa u moře? Snad tam neblinká do vln :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
6.9.06 10:42

Mišu, u nás asi bude chodit pro dceru na diskotéky manžel, má o malou ještě větší strach než já. Myslím, že si sama neuřízne chleba do osmnácti let :)
Jdu si holky zdřímnout, dokud jsou ti moji dva miláčkové na procházce. Zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
6.9.06 10:44

ahoj těhukočky :-)

jeleno nenapínej nás už a povídej jak to holky včera přijali tu zprávu??!! Nebo jsi jim to neřekla? ;-)

Jitutu - neboooj důležitý je že ti ty potvory vyženou z těla a pak bude dobře…ta alergie je pěkně otravná což? :-( to by člověka fakt hráblo, jediný lék na potvory a ty jsi na něj alergická :-( manža to zmákne..bude muset no…a dítko taky…aspoň taťka bude k malý zase o něco blíž ;-)

u mě nic novýho. krom šoufl stavů po každém jídle v jakémkoliv množství, bezesné noci a vrtění v postýlce a citlivých prsou ;-)

ráno jsem si ještě udělala poslední těhu test co mi zbyl, no přece ho nevyhodím ;-) hehe a líbí se mi, vyfotila jsem si ho a dám ho pak dítku do albumka páč ta testovací čárka je daleko tlustší než ta kontrolní hehe :-)

odpo tu nebudu, mám ten blbej meeting :roll: už aby byl pátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
6.9.06 10:47

Čau Daji - Jelen ti napíše SZ, ona to nechce dávat do placu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
6.9.06 10:49

Zabzu, taky jsem poslední dobou nastartovaná a musím se krotit, abych hned nevylítla. Ale manžel je skvělej, takže vím, že by si to nezasloužil, tak se držím. Chudák nemá chvíli pro sebe, dopoledne jde s malou, pak uklízí (má na starosti úklid už od té doby, co spolu bydlíme) a pak jde do práce. Přijde v jedenáct a padne do postele. Takže kdybych si ještě na něm vylívala svoje hormonální výkyvy nálad, …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
6.9.06 10:49

mišu, fakt že jo, hormony, to je hrůza..my se nehádáme, naopak je to mezi námi úplně super, ale vlezla do toho opět bývalka a je to maso, je mi z toho do breku..
DaJi, čauki..tak bezesné noci a ty ostatní příznaky jsem měla v tvém období taky..pak přišla šílená únava..tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
6.9.06 10:51

hehe Jani dobře to máš zařízený ;-)

můj manža je taky zlatíčko :-) u nás by to mělo fungovat tak že manža má na starosti mytí chodby venku, pak luxování a mytí nádobí ..ale praxe je maličko jiná ;-) hlavně s tím nádobím ;-) bez pošťouchnutí se mu do toho nějak nece… :-)

a ty moje výkyvy chápe docela dobře…

holky já brečím i u pohádek o princeznách!!! 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
6.9.06 10:54

ahoj holky jak se mate???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
6.9.06 10:55

Daji, manžel je totiž pořádkumilovnější než já, takže se ani nebránil, když jsme si takto rozdělili role. Já vařím, peru, žehlím a on má úklid včetně nádobí a chlapské práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
6.9.06 10:55

He, já řvala naposled v neděli u seriálu my všichni školou povidnní, jak šly děti do školy :lol:

Zabzu - bejvalky jsou potvory, ještě že je ta potvora od nás daleko, musela bych s ní zatřást a zařvat na ní, ať se kouká o kluka starat :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
6.9.06 10:56

Illenko - copak my, ale jak se máš ty? Už je to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
6.9.06 10:58

špion zasahuje: Dajana má přímo báječného manžela a nemá si nač stěžovat ;-) Tak už tě taky dohnaly ble ble stavy? :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí