Poradna duly
Jana Čurdová
tak su na vterinu tu a padám zase na postu, se posesouvám z tý práce tento týden, vsici na dovolený, he
No nechci Teri moc chválit, ale já myslím, že je to hodná holka.
Já bych taky možná radši holčičku, ale o kluka se pak člověk nemusí tak bát, holčičky jsou zranitelnější. Nedovedu si představit, že jednou půjde někde sama potmě.Já budu jednou ta obtěžující matka,co si pro dceru přijde na diskotéku
Nedovedeu si představit, že by jí někdo ublížil, to bych asi vraždila
![]()
jj, Jani, to sis spletla se Saal..doufám, že ta už je taky v pohodě:) holky, já mám depku, to je hrůza.. teď nevím, jestli je to tím těhu, že jsem taková citlivější..nejradši bych brečela.. mám i doma trošku problém, tak se to nakupilo
![]()
Zabzu - nebuď smutná, my se teď pořád hádáme, leze mi na nervy, hned startuju, to jsou hormony.
Jakpak se má asi Klarisa u moře? Snad tam neblinká do vln ![]()
Mišu, u nás asi bude chodit pro dceru na diskotéky manžel, má o malou ještě větší strach než já. Myslím, že si sama neuřízne chleba do osmnácti let ![]()
Jdu si holky zdřímnout, dokud jsou ti moji dva miláčkové na procházce. Zatím pa pa
ahoj těhukočky ![]()
jeleno nenapínej nás už a povídej jak to holky včera přijali tu zprávu??!! Nebo jsi jim to neřekla? ![]()
Jitutu - neboooj důležitý je že ti ty potvory vyženou z těla a pak bude dobře…ta alergie je pěkně otravná což?
to by člověka fakt hráblo, jediný lék na potvory a ty jsi na něj alergická
manža to zmákne..bude muset no…a dítko taky…aspoň taťka bude k malý zase o něco blíž ![]()
u mě nic novýho. krom šoufl stavů po každém jídle v jakémkoliv množství, bezesné noci a vrtění v postýlce a citlivých prsou ![]()
ráno jsem si ještě udělala poslední těhu test co mi zbyl, no přece ho nevyhodím
hehe a líbí se mi, vyfotila jsem si ho a dám ho pak dítku do albumka páč ta testovací čárka je daleko tlustší než ta kontrolní hehe ![]()
odpo tu nebudu, mám ten blbej meeting
už aby byl pátek…
Zabzu, taky jsem poslední dobou nastartovaná a musím se krotit, abych hned nevylítla. Ale manžel je skvělej, takže vím, že by si to nezasloužil, tak se držím. Chudák nemá chvíli pro sebe, dopoledne jde s malou, pak uklízí (má na starosti úklid už od té doby, co spolu bydlíme) a pak jde do práce. Přijde v jedenáct a padne do postele. Takže kdybych si ještě na něm vylívala svoje hormonální výkyvy nálad, …
mišu, fakt že jo, hormony, to je hrůza..my se nehádáme, naopak je to mezi námi úplně super, ale vlezla do toho opět bývalka a je to maso, je mi z toho do breku..
DaJi, čauki..tak bezesné noci a ty ostatní příznaky jsem měla v tvém období taky..pak přišla šílená únava..tak uvidíme ![]()
hehe Jani dobře to máš zařízený ![]()
můj manža je taky zlatíčko
u nás by to mělo fungovat tak že manža má na starosti mytí chodby venku, pak luxování a mytí nádobí ..ale praxe je maličko jiná
hlavně s tím nádobím
bez pošťouchnutí se mu do toho nějak nece… ![]()
a ty moje výkyvy chápe docela dobře…
holky já brečím i u pohádek o princeznách!!!
![]()
Daji, manžel je totiž pořádkumilovnější než já, takže se ani nebránil, když jsme si takto rozdělili role. Já vařím, peru, žehlím a on má úklid včetně nádobí a chlapské práce.
He, já řvala naposled v neděli u seriálu my všichni školou povidnní, jak šly děti do školy ![]()
Zabzu - bejvalky jsou potvory, ještě že je ta potvora od nás daleko, musela bych s ní zatřást a zařvat na ní, ať se kouká o kluka starat ![]()
špion zasahuje: Dajana má přímo báječného manžela a nemá si nač stěžovat
Tak už tě taky dohnaly ble ble stavy?
![]()