Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1706
5.9.06 14:25

DaJana…ahá to je jako od oplodnění? Tedy od ovulace? Protože podle MS mám už 8+ a sám říkal, že to je osmý týden… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
5.9.06 14:29

7.týden

• embryo je velké 1,3 cm (velikost třešně)

*

na hlavě embrya (která je ve srovnání s tělem velká) se začíná vytvářet obličej, oči na jeho stranách jsou stále zavřeny *

Začíná se tvořit základ očních víček.

• ruce a nohy jsou již zřetelné, na koncích lze pozorovat i zárodky budoucích prstů

*

v těle embrya začíná vlivem činnosti srdce obíhat krev *

vyvíjet se začínají i kostní buňky *

embryo obsahuje další vnitřní orgány - játra, ledviny, plíce, střeva. Tyto orgány však ještě nejsou plně vyvinuté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
5.9.06 14:33

nito, gratuluji k úspěšné kontrole..
mě ty velikosti podle týdnů matou jak hrom..všude to píšou jinak..já jsem měla v 9+0 velikost koťátka 2 cm.. ale je to 7 týdnů od oplodnění..teď by mimčo mělo mít tak 3-4 cm, počítám.. jsem z toho jelena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
5.9.06 14:40

No nic…mizím na houby…večer nakouknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224

šmárjá, ze me neska zedrou kuzi, samá vobjednávka, se vsici zbláznili...... tak nic nestihám.

Tak se tu mejte baby, zatím zdáááááár, já se du picnout :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858

Taky jsem tady včera řešila, jak je to mimi teda teď velký a mám v tom chaos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
5.9.06 15:00

holky tak se na to vyprdněte ;-) prostě velikost svých mimísků víte a to že rostou jako z vody je důležitější než hlídat kdejakou týdenní průměrnou velikost podle tabulek..všude ukazujou něco jinýho

taky dodělávám prácošku tak se omlouvám ;-) za hodinu padla ani nevíte jak se těším ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
5.9.06 16:00

Dajano, ak tu vecer nebudem tak to este raz Nite vysvetli.
H. znamena hebdomas-je to tyzden gravidity pocitany od poslednej MS.
Takze ak je ona v 10t a vel.h. je 9 tak to je UPLNE V PORIADKU lebo usg neni 100% presne ani dr. nieje 100% presny a tam ide o milimetre..ak sa k tomu prida to, ze nita nevie presne kedy mala ovu hned je rozdiel +-tyzden na svete. horsie by bolo, keby v 20 tyzdni bola velkost 15…
tato velkost je myslena urcite CRL-teda od zadocku po temeno, inac sa to merat neda…a 9 nieje ani 9mm ani 9cm, proste 9tyzdnov a bodka…
 k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.9.06 16:15

šmárjá, zase su tu s křízkem po fůnuse, nikde nikdo. Ma z tej rachoty jebně neska! :(
Sem si myslela, ze kdyz séfík vypadne, aj kolega, tak budu tento týden trhat vokurky a vono prt, se z toho tady muzu posesouvat a furt to nebere konce, dalsi a dalsí objednávky a reklamace.
Tak to beru tak ležérně, hasím jen to co nejvic hoří, hehe, ale lítám jak drak, krucis. Jo a firemní blbý auto nemá posilovač řízení, holky to je šílený, ted sem se otáčela na parkovisti a já z toho jednou fakt potratím, páč votočit se na míste nebo vyjet z rady je bez posilovače proste nemyslitelný, děs.
Tak se cpu zase lakrumákem, he

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.9.06 16:16

KKATUS - máš dobrej rybičkovej metřík, hehe, ten se mi líííííbíííííííí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.9.06 16:17

tak já si tu poplkám sama se sebou a pojedu dom, he, ne vlastne, neska je ten babinec, eh, snad to kámošky zkousnou, ze su v tom 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.9.06 16:20

he, za chvilu predstihnem v plkání breznacky, he, sou jen vo 24 stránek dopredu, to za tejden zmáknem, vid DAJÁNO RORÝSKOVÁ? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
5.9.06 16:23

Jeleno a predstav si, ze unor 07 ma len 101 stran…drzim palcena dnenom babinci, podla mna ak su normalne, tak sa budu tesit ze si tehu :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
5.9.06 16:24

a dik za pochvalu rybiciek, ja som na rybky uchyl… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
5.9.06 16:26

toto som namalovala nasmu mlademu do izbicky