Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
738
5.9.06 13:06

Misunko,
to psyllium jsem měla po prvním porodu doma taky, protože mi po císaři naordinovali železo a to prostě staví.
Tak mi moje PA poradila psyllium - třeba do jogurtu a zabralo to, je se po tom musíš hodně napít, aby to mohlo nabobtnat.

Jinak poporodní zácpa je taky věc!!!!!!

Nejhorší co mě v minulém těhotenství potkalo byly těhotenské i poporodní hemoroidy, způsobené hlavně tou zácpou a špatnou průchodností stolice konečníkem.

Takže toho se vyvarujte, je to velmi, velmi nepříjemné a trvalo vždy několik týdnů, možná měsíc, než jsem se toho zbavila a na velkou jsem musela přitom stále chodit.

Tímto doufám, že se nám všechny tyto komplikace vyhnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.9.06 13:09

Bolero - taky se mi po porodu udělali hemeroidy a já furt čím to mám, taky jsem jedla železo tak teď už to vím. Tehdá jsem se za to strašně styděla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 13:09

Bolero - vím jak bolej hemeroidy au au, nechci. Já mám teď zadek úplně bolavej (pardon) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.9.06 13:10

Slipaři - dobrý výraz! Nikoho takového neznám, ale potkat nahýho chlapa na kole, to musí být dost dobrý!

Bolero - poporodní zácpa, to je teda věc. Pamatuju si do podrobností naprosto přesně své nedělní první poporodní půlhodinové snažení. Maso! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 13:11

Holky, po císaři musíte zase jenom sedět a čekat, jestli z toho něco bude nebo ne :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
5.9.06 13:12

SAAL - já to o tom železu po porodu taky nevěděla, řekla mi to moje PA asi měsíc po porodu. Okamžitě jsem to železo vy:,–(ila.
Jinak v těhu vitamínech je železo taky a krom toho my těhotné vylučujeme hormon, který nám zpomaluje činnost střev. Takže hodně tekutin a vlákniny a hemoroidy pryč.

A kdyby už tu byly, klidně se ptejte, s jejich léčbou mám víc než bohaté zkušenosti a mastí jsem vyzkoušela hafo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.9.06 13:12

Po nástřihu zase přidržuješ stehy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 13:13

Dneska máme fakt dobrý téma, se nedivím, že nás je tady málo, jen tak někdo na to nemá žaludek :lol: :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
misunka píše:
Holky, po císaři musíte zase jenom sedět a čekat, jestli z toho něco bude nebo ne :roll: :lol: :lol:

Misunko, nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936

Já si pamatuji, že nám v porodnici dávali jenom jídlo které zácpů nedělá a čokolády a tak zakazovali. Dokonce jsme museli hlásit jestli jsme byli kadit a jaký to bylo :oops: železo mi dali až jsem odešla z porodnice :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 13:15

Bolero - ono to tlačit prostě nejde, ale když je ženská sešitá dole, tak taky ne, takže si nevyberem, jedině sra…, ta jde sama i přes hemeroidy…a dost, nebo nás zase na některý diskuzi pomluvěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.9.06 13:16

Nojo Misu, ale když ono to sem patří. Třeba taková Jelena o tom nemá ještě ani tucha :lol: . A vůbec, kam zmizela?

Hele buďte rádi, že nás sem nechodí tak moc. V březňátkách mám zmatek a když tam položím dotaz, často na něj nezareaguje vůbec nikdo. To se tady stát nemůže. To potěší. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.9.06 13:17

Bolero - tvoje Merkétka je jenom o 4 dny starší než moje treperenda. Už máte vybrané dárečky k narozeninám :D My jsme Nice koupili kolo a už jsme ji ho včera dali, prostě jsme to nevydrželi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 13:18

Jiti, jo jasně, jen by to některý slabší povahy nemusely unést. jelenu musíme poučit, to je fakt :lol: Mě ten počet dubňátek celkem vyhovuje, už mám docela přehled 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 13:20

saal - a dosáhne na šlapky? Když dostala Teri k Vánocům kolo, byly jí taky asi dva, tak na to koukala jak jojo a nechápala, že musí šlapat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí