Poradna duly
Jana Čurdová
Bolero - ten je krásný a co všechno k němu je, škoda že Nika už má
Jsem přemýšlela i o nějaké dětské
ě na uklízení, ajko smetáček, lopatka a tak malá věčně doma něco šmudlí ![]()
Ahoooooooooooooooooj…
Tak jsem tu…vše v pořádku, srdíčko tlouklo, je tam teda jen jedno + nějaký malý pozůstatek z dvojčete, ale to prej nic není.
Mám tam psanou velikost 7…nevím ale čeho. myslím, že to tu včera někdo rouebíral, ale já si to nepamatuju ![]()
DaJana…na další KO jdu 3.10.
Misunka - tak to asi tak působilo a dostala to kolo už včera ![]()
A toto je to kolo co dostala
http://img.kasa.cz/…ct_26260.jpg
Nito - super!!!! Bude to velikost odpovídající 7tt, takže o chlup míň, než jsi dle MS. Dr. počítají 8+ něco jako 8tt.
MIsunko
SALL
Saal - a nádobíčko už máte? Žádné spešl být nemusím, já jsem ho koupila asi za 40 korun, je to
a plastových talířků, hrníčků, konvičky, hrnce a lžiček. Zrovna včera jsme s manželem museli „pít“ kafíčko a medvědovi vařila polívku.
takže nitě dle velikosti vychází teda že je kolik? 7+ něco?
tříkolka suprácká ![]()
Jiti - dobrej nápad, ale ona je taková bordelářka, že by to nádobí bylo všude a hlavně by ho zničila
, ale asi to zkusím když to není tak drahý ![]()
Řekla bychže jo, ale v téhle brzké době se podle mě může doktorovi trochu třást ruka a milimetr (týden) sem a tam. ![]()
Nituš a neříkal ti gyndr že se blíže určí stáří plodu dle velkého uzv v tom 11-13 týdnu? mě to tak řekl takže počítám s tím že tam mi řeknou přesněji co a jak..
saal - to kolo je moc hezký, Teri měla takový červený, jezdila na něm ještě letos, ale už na tom byla jak vosa na bonbónu ![]()
bolero - já to nemám tak strašný, bolí to jen někdy, jako třeba teď už dva dny, protože to mám prasklý
Ani si nepamatuju, jestli mě to zlobilo v prvním těhu, asi jo.
Jdu se rozloučit, dneska vypínám.
V 15,00 jdu s Markétkou na očkování proti spalničkám a potom budeme s dětma lítat venku.
Takže možná zítra.
PAPAPAPA a pohlaďte pupíky