Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
5.9.06 11:28

Jo a víte co sem v noci mezi 3-5 ranní delala? Sem nemohla spát, tak sem koukala v televizi na komisaře Rexa a pritom snědla dva rohliky s hermelínovou pomazánkou, he

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 11:28

Jelen čau - hlasuju taky pro čočku, mňam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.9.06 11:29

Misunka - to je číslo 8O , to jsem myslela, že je nás tu hodně málo a ještě ke všemu pravidelně sem chodí tak 10 mamin :cry:

Jiti - ranní vstáváni v porodnici bylo otřesné, malá většinou usnula a já jsem se mohla konečně vyspat a v tom někdo vletěl do pokoje a začal humbuk a skončil až večer, všem bylo jedno jestli děti spí nebo ne, ale miminům to bylo jedno spali jak dudci, ale v noci ne a ne usnout :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.9.06 11:31

MISU -čááááu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.9.06 11:31

Kde je daJANA RORÝSKOVÁ? Nekam se nám ztratila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
5.9.06 11:32

jejda to se rozjelo to téma ;-)) jen povídejte holky, já si ráda počtu.

zatím teda dobrá deziluze. já myslela že kojení pohoda jazz ;-) že to nebolí když se to umí a že se mezitím krásně prospím..hehe to bude teda hustý až mi docvakne že takhle to nechodí :lol:

v tý porodnici u nás ve městě maj taky obrázkovou zavinovačku (měla jí neteřinka) :-) a určitě ne jednu :lol: akorát mě štve že návštěvy se tu konaj na chodbě a je tu málo židlí takže ta maminka s mimčem musí ven z pokoje na studenou chodbu kde jsou naprosto všechny návštěvy v řadě vedle sebe…fuj to je hnus :-( už tu maj i dva nadstandarty ale těch peněz…to je prostě hodně…ještě uvidím co a jak, nechce se mi platit za pokoj 600 za noc v podstatě za prd :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
5.9.06 11:36

jeleno čočku mám nejradši v polívce ale budiž…chuť ti kazit nebudu ani jsem to celý nečetla ;-)

jéé já si taky dojdu na obídek :-) jenže vůbec nemám hlada :-(

hehe rorýsková ;-))) ty mi dáváš jelene ;-) jsi šikulka že nemáš ani jednoho kazíka ;-) já ho mít budu vím to :-(

mišunko pac :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.9.06 11:40

Dajan - 600 za pokoj je hodně, ale třeba 400 bych dala kdyby tam byla vlastní sprcha, záchod a televize, protože to mi tam hrozně chybělo, myslela jsem, že se tam unudím. Ono když v noci musíš kojit třeba půl hodiny a přitom čučíš do blba tak je to nuda :D nebo ty společné záchody a sprchy :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
5.9.06 11:45

no jo saal ale dva pokoje je stejně málo na celej okres takže pochybuju že budou volný až budu rodit ;-) ale třeba jo, třeba aspoň ke konci tam budu ;-) uvidíme…škoda že aspoň část neplatí pojišťovna (krom oborové)…

je fakt že společná sprcha je fakt humus no…to radši podepsat revers a domů :lol:

já ani nevím zda tady budu rodit. fakt nevím no…až to bude aktuální tak to rozhodnem, porodopis vyplníme asi ve dvou porodnicích a až to nastane tak se rozhodne kam se jede ;-)

co ostatní prvorodičky? ;-) už máte vymyšlený varianty? (u druhorodiček předpokládám že to bude tam kde minule ;-) nebo ne?

holky schválně. co byste v porodnicích vylepšili a změnili kdyby byly neomezené finanční prostředky??? to mě zajímá :-) ideální porodnice ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.9.06 11:51

Dajana - já půjdu určitě zase tam, ikdyž tam nemaj žádný nadstandart a já jsem ho moc chtěla, ale dá se to vydržet :D
Já bych chtěla aby nadstandart byl všude a byl to standart no a to oblečení trochu hezčí, jinak já jsem byla se vším spokojená, takže to bude asi všechno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
5.9.06 11:55

Ahojky,

tak já jsem poprvé rodila ve Strakonicích a neuvažuju o změně. Je to baby friendly hospital, je možné tam darovat pupečníkovou krev a loni jim tam Vendula Svobodová darovala fungl nové moderní dětské postýlky na oddělení šestinedělí. Je tam sociální zařízení pro 2 pokoje dohromady, pokoje jsou po dvou. Je tam i jeden nadstandart, ale o něm vůbec neuvažuju. Vyzkoušela jsem si, jaké to je být na pokoji den sama, když jsem po minulém porodu na pokoji ten den sama zůstala, neměla si s kým popovídat a neměl mi kdo pohlídat miminko, když jsem se šla vysprchovat.
Jinak jsem strávila víkend na kolech a po návratu domů se poprvé objevily těhotenské nevolnosti.
Vadí mi pachy při vaření a postihla mě už i těhotenská zácpa.
Mívám také dny, kdy spím jako medvěd.

Mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
5.9.06 12:01

ahoj bolero, no to je dost že se taky ukážeš ;-) ty chodíš aj do jiný diskuze že? to tě máme jako stopovat nebo co? ;-) koukej se tu občas objevit a říct co je novýho!!! u tebe mám napsanou další kontrolu 28.8. a to už bylo ;-) tak šup povídej co je nového!!!! ;-) co to bylo za vyšetření a co ti řekl a co viděl a taaak ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
5.9.06 12:02

… a trpím absolutním nechutenstvím, jediný, co moje tělo v pohodě stráví, je chleba s taveným sýrem a teplé kakao.

Manžel má teď 2 dny dovolený a vaří a obskakuje mě a je to moc milý, leč zítra jde do práce a já se budu muset ve svou nevolností zase starat i o Markétku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.9.06 12:06

To je pravda, že být na pokoji sama je hrozný, ale nadstandarty bývají i pro dvě maminky ne :?: Nějak nevím tady není tak nemůžu být v obraze :D, ale my jsme měli sprchy pro celé oddělení společné, no a záchody tam jsou dva pro všechny :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
5.9.06 12:06

Dajano,

28.8. byl skutečně kontrolní UTZ:

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Miminko mělo 13 mm a bylo naprosto v pořádku.

Další poradna je už bez UTZ 14.9.

..... mmch - jinou diskusi nestíhám, jen jsem členkou PSTM a tam se teď rodilo a těhotnělo.
Navíc trávím půlku dne s Markétkou venku a do toho měl manžel týden dovolené, takže počítač byl pasé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí