Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a víte co sem v noci mezi 3-5 ranní delala? Sem nemohla spát, tak sem koukala v televizi na komisaře Rexa a pritom snědla dva rohliky s hermelínovou pomazánkou, he
Misunka - to je číslo
, to jsem myslela, že je nás tu hodně málo a ještě ke všemu pravidelně sem chodí tak 10 mamin ![]()
Jiti - ranní vstáváni v porodnici bylo otřesné, malá většinou usnula a já jsem se mohla konečně vyspat a v tom někdo vletěl do pokoje a začal humbuk a skončil až večer, všem bylo jedno jestli děti spí nebo ne, ale miminům to bylo jedno spali jak dudci, ale v noci ne a ne usnout ![]()
jejda to se rozjelo to téma
jen povídejte holky, já si ráda počtu.
zatím teda dobrá deziluze. já myslela že kojení pohoda jazz
že to nebolí když se to umí a že se mezitím krásně prospím..hehe to bude teda hustý až mi docvakne že takhle to nechodí ![]()
v tý porodnici u nás ve městě maj taky obrázkovou zavinovačku (měla jí neteřinka)
a určitě ne jednu
akorát mě štve že návštěvy se tu konaj na chodbě a je tu málo židlí takže ta maminka s mimčem musí ven z pokoje na studenou chodbu kde jsou naprosto všechny návštěvy v řadě vedle sebe…fuj to je hnus
už tu maj i dva nadstandarty ale těch peněz…to je prostě hodně…ještě uvidím co a jak, nechce se mi platit za pokoj 600 za noc v podstatě za prd ![]()
jeleno čočku mám nejradši v polívce ale budiž…chuť ti kazit nebudu ani jsem to celý nečetla ![]()
jéé já si taky dojdu na obídek
jenže vůbec nemám hlada ![]()
hehe rorýsková
ty mi dáváš jelene
jsi šikulka že nemáš ani jednoho kazíka
já ho mít budu vím to ![]()
mišunko pac ![]()
Dajan - 600 za pokoj je hodně, ale třeba 400 bych dala kdyby tam byla vlastní sprcha, záchod a televize, protože to mi tam hrozně chybělo, myslela jsem, že se tam unudím. Ono když v noci musíš kojit třeba půl hodiny a přitom čučíš do blba tak je to nuda
nebo ty společné záchody a sprchy ![]()
no jo saal ale dva pokoje je stejně málo na celej okres takže pochybuju že budou volný až budu rodit
ale třeba jo, třeba aspoň ke konci tam budu
uvidíme…škoda že aspoň část neplatí pojišťovna (krom oborové)…
je fakt že společná sprcha je fakt humus no…to radši podepsat revers a domů ![]()
já ani nevím zda tady budu rodit. fakt nevím no…až to bude aktuální tak to rozhodnem, porodopis vyplníme asi ve dvou porodnicích a až to nastane tak se rozhodne kam se jede ![]()
co ostatní prvorodičky?
už máte vymyšlený varianty? (u druhorodiček předpokládám že to bude tam kde minule
nebo ne?
holky schválně. co byste v porodnicích vylepšili a změnili kdyby byly neomezené finanční prostředky??? to mě zajímá
ideální porodnice ![]()
Dajana - já půjdu určitě zase tam, ikdyž tam nemaj žádný nadstandart a já jsem ho moc chtěla, ale dá se to vydržet ![]()
Já bych chtěla aby nadstandart byl všude a byl to standart no a to oblečení trochu hezčí, jinak já jsem byla se vším spokojená, takže to bude asi všechno ![]()
Ahojky,
tak já jsem poprvé rodila ve Strakonicích a neuvažuju o změně. Je to baby friendly hospital, je možné tam darovat pupečníkovou krev a loni jim tam Vendula Svobodová darovala fungl nové moderní dětské postýlky na oddělení šestinedělí. Je tam sociální zařízení pro 2 pokoje dohromady, pokoje jsou po dvou. Je tam i jeden nadstandart, ale o něm vůbec neuvažuju. Vyzkoušela jsem si, jaké to je být na pokoji den sama, když jsem po minulém porodu na pokoji ten den sama zůstala, neměla si s kým popovídat a neměl mi kdo pohlídat miminko, když jsem se šla vysprchovat.
Jinak jsem strávila víkend na kolech a po návratu domů se poprvé objevily těhotenské nevolnosti.
Vadí mi pachy při vaření a postihla mě už i těhotenská zácpa.
Mívám také dny, kdy spím jako medvěd.
Mějte se
ahoj bolero, no to je dost že se taky ukážeš
ty chodíš aj do jiný diskuze že? to tě máme jako stopovat nebo co?
koukej se tu občas objevit a říct co je novýho!!! u tebe mám napsanou další kontrolu 28.8. a to už bylo
tak šup povídej co je nového!!!!
co to bylo za vyšetření a co ti řekl a co viděl a taaak ![]()
… a trpím absolutním nechutenstvím, jediný, co moje tělo v pohodě stráví, je chleba s taveným sýrem a teplé kakao.
Manžel má teď 2 dny dovolený a vaří a obskakuje mě a je to moc milý, leč zítra jde do práce a já se budu muset ve svou nevolností zase starat i o Markétku.
To je pravda, že být na pokoji sama je hrozný, ale nadstandarty bývají i pro dvě maminky ne
Nějak nevím tady není tak nemůžu být v obraze
, ale my jsme měli sprchy pro celé oddělení společné, no a záchody tam jsou dva pro všechny ![]()
Dajano,
28.8. byl skutečně kontrolní UTZ:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Miminko mělo 13 mm a bylo naprosto v pořádku.
Další poradna je už bez UTZ 14.9.
..... mmch - jinou diskusi nestíhám, jen jsem členkou PSTM a tam se teď rodilo a těhotnělo.
Navíc trávím půlku dne s Markétkou venku a do toho měl manžel týden dovolené, takže počítač byl pasé.