Poradna duly
Jana Čurdová
ještě mi to nedá se vyjádřit k těm jménům
Já jakožto nositelka takového tuctového jména Jana se moc moc přimlouvám tak svou dceru nepojmenovávat. Sice jméno hezký, hodně obměn, ale když byste na náměstí zavolali Jano tak se otočí většina dámského pokolení a to mi prostě vadí
ale ta budoucí generace třeba nebude tak pře-jandulovaná, tak snad v pohodě no ![]()
hehe mě se zase líbí jméno Jitka
musíme dát něco bez R páč máme dvě R v příjmení a navíc příjmení máme děsně dlouhý
tak o to to máme těžší
asi taky budem píchat špendlíkem do kalendáře ![]()
holky jak vám je dneska po ránu? já jsem krásně vyhajuškaná, venku sluníčko, takže docela bájo ![]()
Ahoj,
dneska je opět krásně a to se hned jinak vstává. ![]()
DaJano - Jitku schvaluju, já jsem s ní spokojená
. Není jich moc a dá se z toho udělat hodně zdrobnělin.
Nito - jsem napnutá na tvoji kontrolu, piš!
Misu - já jsem cítila pohyby v 17tt, přesně v den, kdy mi řekli, že čekáme holčičku, zároveň jsem byla na prvním těhu plavání. Nějak moc událostí najednou
. Takže bych se za měsíc mohla dočkat.
Já jsem si to taky psala do kalendáře. Teď ho ale samo nemůžu najít ![]()
DAJ - ty se menuješ JANA RARACHOVÁ? ![]()
Já mám tolik práce v práci ted, ze se z toho asi potento...... su tu sama, kolega si vodjel na dovolenou a vsici se zblaznili, nestíhám
A za půl hodky mám bejt u zubarky, eh, se bojim bojim jestli mi neco nenajde. Predloni a loni sem si uzila kresla vostošest, tři zuby mi vodumřely, ehhhhhhh, hehe
jeleno tak ať ti to tam dobře dopadne ![]()
to víš, šéfik v prčicích tak si kolega taky dovoluje vzít dovolenou ![]()
heh rarachová se nejmenuju, je to snad ještě horší ![]()
myšice palice co ty tady?
jsem ti písla mailáááá
Čau kočeny, tady je dneska nějak mrtvo. Já jsem už vycucnutá, upírky si vzaly čtyři zkumavky ![]()
Daji, pošlu ti SZ se smutnou zprávou ![]()
mišunko ok proboha ty mě děsíš!!!
jen 4 zkumavky? mě minule brali pět ![]()
Daji - já byla jen na krvi, u nás to nedělaj v ordinaci, ale na odběrným místě. Na ko jdu až za dva týdny, ale už aby to bylo. Doufám, že tam prcínek ještě je, mám strach. Oni tu krev chtěli takhle dva týdny před ko, aby ji tam pak už měli.
jojo to chápu. ale dva týdny? to se u vás čeká na výsledky dva týdny??? to je nějak moc ne? mě řekla sestřička že týden. zítra budou výsledky ale já se je nedozvím
sestra tam není
grrr to musí mít dovolenou zrovna teď?! ![]()
holky dneska je mi divně šoufl od bříška…poprvé za tu dobu co jsem těhu, tak jsem z toho zmatená. jsem si myslela že tomu uniknu.....
Daji - já nevím, prostě to tak chtěli, já myslím, že jsem zdravá, nějak mě to nevzrušuje. Syfilis a podobnou havěť snad nemám, krevní skupinu znám, hcg tam nechtěli. Na jaký výsledky ty se chceš zeptat?