Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
4.9.06 20:49

Jo a taky mi opravář přijel druhej den, ale pak tu desku musel objednat, tak jsem byla asi 10 dní bez lednice, mrazák šel, mám dva kompresory, ale stejně to stálo za prd. Třeba ti tam odešel jen ten motorek nebo něco jinýho. Co máš za značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.9.06 20:51

Zoufalý manželky jsou prej moc pěkný, taky se budu dívat.

Holky co čekáte druhý: kdy jste měly první pohyby? Já s Teri už v 17 tt, nechtěl mi věřit ani doktor, ale fakt jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
4.9.06 20:51

No já měla taky na lednice pech…když měla 2 roky po záruce tak jí odešel motor…3500,–…no a loni taky utekla kapalina, ale díru nenašel…utíkalo to dál…musela jsem koupit novou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
4.9.06 20:54

misu…já měla pohyby taky strašně brzo, ale prej vnímavý jedinci je můžou cítit již od 12tt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
4.9.06 20:56

no já měla pohyby taky po 14tt u Moničky a u druhých je to prý dřív :D :D :D :D už se těším :D :D :D :D

já to měla s Mončou jak u druhých dětí :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.9.06 20:59

Ty jo, holky, tak to je opravdu brzo. V březňátkách taky už někdo ve 14 tt psal, že se mu tam už něco mele. Já se těšííííím!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.9.06 21:00

Misunka - taky jsem si tam dala tu berušku, protože ta kytka byla moc velká a bříško nešlo vůbec vidět :D

Jak si to můžete pamatovat, že jste měli tak brzo pohyby malá bude mít dva roky a vůbec nevím kdy jsem ji poprvé cítila, asi mám sklerózu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.9.06 21:01

Nito - u mě taky ty díry nenašel, říkal že jsou tam miniaturní a prej se to odpaří, takže to ani nezpozoruju. Akorát se mi zdálo divný, že vevnitř lednice na zadní straně není orošená, jen kousek nahoře a pak v ní najednou bylo 17°C a bylo vymalováno :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
4.9.06 21:02

Holky, tak brzo pohyby? To jsem z toho blázen, já až v 19. týdnu. Nepletete si to s roztahováním dělohy? Ty brďo, jste mi na:,–(ily brouka do hlavy.
Tak jsem osprchovaná, tak utíkám na telku. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.9.06 21:02

saal - však já myslela tvoji berušku, asi před dvěma dny jsem na ní koukala, že už leze pryč a teď už zdrhla úplně :lol: :lol:

Jitutu - jakou máš tu značku lednice? Já mám Gorenje, ten opravář říkal, že je to jedna z nejspolehlivějších a já jsem zrovna trefila šmejd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.9.06 21:06

Tak pa, jdu se dívat na telku a u toho zkracovat přítelovy kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
4.9.06 21:12

Tal já taky prchám…papáááá a zítra mi držte palíky…já vám za to večer písnu jak jsme s Madlou dopadly… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.9.06 21:13

Tak se jdu na to taky kouknout, manžel mě stejně furt vyhazuje od počítače, tak ať si ho užije :D Pa a dobrou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
4.9.06 21:39

mám Zanussi tu lednici :cry:

mám napsané kdy byly první pohyby a vůbec vše dokumentuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
5.9.06 07:47

dobré ranko těhulinky :-)

no vy jste toho včera teda napovídali ;-)

jak se vám líbily ty manželky? mě docela jo…akorát jsem od pěti do osmi spala tak mo nevím ten začátek ;-) manža mi to nahrává, prý abych mu pak nenadávala že to nenahrává 8O :lol: :lol: :lol: je to moje zlatíčko ;-)

Nito držím pěstičky ;-) koukej se ozvat!!!

já tu zítra asi nebudu, možná nakouknu ale to je asi vše :-( v práci až do šesti nebo do sedmi chjooo :-(

holky poraďte mi nějakou rychlo fintu na zácpu?! já už nemůžu :-( asi brzo puknu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí