Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
5.9.06 10:45

radik psala něco o středě? nepletu se? každopádně držím palce..ty jo, mě to tak bere :cry:
saal, taky gratuluju k devítce a taky k nezvracení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 10:49

Já zatím nemám žádný choutky k nakupování, ale po kontrole to asi přijde, mám doma jenom dudlík :oops:

Duben není zakletej, to se stává ve všech měsících, bohužel. věřím, že Radik dopadne na ko dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
5.9.06 10:50

jé, DaJi, fakt..osmička!! :lol:
to jsou věci, super, gratulace!!! :) já taky věřím, že to tady není zakleté..jsme prostě tak fajn holky, že to nemůže být pravda:))
no, ty dupačky jsou jednoduché bílé, čepička taky a ponožky bílé s nějakýma zvířátkama..velikost 56, tak jak pro panenku :)
mamka to má u sebe, tak bohužel nemůžu vyfotit :( ale řeknu vám, že jsem se cítila tak divně, když to mamča vybírala..ještě na mě není nic vidět a už se tomu koťatovi nakupujou hadry :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 10:53

Zabzu - počkej, ještě mu to bude velký :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
5.9.06 10:57

hehe 56 je nejmenší velikost nebo se dělá ještě menší? ;-)

žabžu bílá je uni ;-) ale já tyhle choutky teda zatím nemám a krotím mamku aby nepřeháněla ;-) minule se mě ptala s kým o tom teda může mluvit kdo to ví a já jí řekla že s nikým že to neví nikdo hehe :D tak chuděrka nevěděla co na to jako říct ;-)

ještě to nevědí moje tři zbývající sestry a tchánovci (jsou na dovče zítra přijedou) a pak ani jedna babička a tety strejdové taky ne, na to je čas ještě ;-) a jak říkám..babička by to okamžitě rozhlásila po celém městě ;-) první pravnouče ;-) jéé to zní výborně :-) to bude dárečků :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.9.06 10:57

Jojo, 56 je dost velká, teda podle toho jak velký mimina plánujete. Já opět jen lehce přes 3 kila. My jsme horko těžko sháněli velikost 50 a i ta nebyla nic moc. Hlavně v porodnici měli strašně velké erární oblečky. Když na nich ještě chyběli nějaké knoflíky nebo stužky, hned z toho vypadávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
5.9.06 11:00

nám říkali, že 56 je ta nejmenší velikost, já se v tom nevyznám..
popravdě, já taky nemám nakupovací choutky, chci počkat, člověk nikdy neví, ale mamka je úplně nepříčetná… říkala, že když mě čekala, tak hned jak vylezla poprvé od dr. tak mi koupila nějakou soupravičku :P tak doufám, že mi to přinese štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 11:01

Myslím, ale nechci kecat, že je ještě velikost 52. Terezka byla mrňousek, ale rozkošnej 2,78kg. V porodnici měli dupajdy akorát. Doma jí byly jedny, zbytek velkej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
5.9.06 11:02

u nás v rodině to neví kromě rodičů a bráchy nikdo.. přísně jsem mamce zakázala o tom mluvit, kupodivu to dodržuje, i když jí strašně cukají koutky..ale já nemám potřebu to zatím roztrubovat do světa.. v práci to ví šéf a jedna kolegyně a ví to moje kamarádky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936

Já myslela jak je nás tu málo a furt ubýváme :wink:
My jsme sehnali nejmenší velikost 52 a malá měřila 51, takže to měla asi týden, ty malinké děti strašně rychle rostou tak toho moc nekupujte, malá v hodně věcech ani nechodila, kolik jich někdy měla :D
Jenom ať je to holka nebo my máme fakt uplně všechno růžové a kupovat všechno nové se mi opravdu nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011

jiti to bych teda neřekla že v porodnicích mají věcičky v rozkladu a nezašitý :-( to se nenajde nějaká maminka co jim to tam ve volné chvilce zašije? ;-))))

jééé tohle fakt neřeším zatím. bojím se aby se něco nezvrtlo…prostě blbej pocit no..ale vy jste dál tak to chápu. až mě to chytne tak proberu ty věci po ségřiných prckách a označím a vyhodím ;-) ale to myslím hned tak nebude. nejdřív bychom měli pomalu začít uklízet náš bordel pokoj ;-)

holky vy už víte kde bude mimísek spát? máte vedle postele místo? budete spát spolu s manžou nebo někde vedle? aby se manža vyspal????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858

Zabzo - já měla taky hodně brzo nějaký oblečeníčko, to nevadí, to mimi nevyžene, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 11:06

saal - že je nás málo? v sousedním měsíci je jich stašně moc

Daji - u nás v porodnici měli věcičky pěkný, zachovalý. Mimi bude spát vedle naší postele v postýlce, nedovedu si představit, že bych to mimi dala někde vedle do pokoje. první noci stejně budu poslouchat, jestli dýchá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.9.06 11:08

Dajana - malá ještě teď má postýlku hned vedle mojí postele a byla tam od malička a manžel o ničem nevěděl, vždycky spal jak dudek i ten tvůj si zvykne :D já si nedovedu představit, že by Nika spala v jiné mistnosti ikdyž pokojíček má zařízený tak si tam zatím chodí jenom hrát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.9.06 11:08

Vy ostatní dvojnásobný maminky nemáte zkušenost s neúplnými oblečky v porodnici? Neříkám, že by byly děravý, ale chápu, že sem tam knoflík upadne a kdo to má pořád kontrolovat. Když jsem fakt neměla co na ni, řekla jsem si o nové, ale byl problém vybrat něco malého. Tak jsme tom měnili se sousedním pokojem, kde měla maminka čtyřkilového. :roll:

Když na tu porodnici vzpomínám, mám z toho smíšené pocity… Sice krásné miminko, ale strach zajít se i osprchovat, mít to malé kluzké cosi pod tekoucí vodou, vážení před každým jídlem i po (to se mi vždycky na té studené váze zase probudila :evil: ). Zase budu ráda, až pojedu domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí