Poradna duly
Jana Čurdová
jinak nechápu jak můzete mít zácpu
Já mám už dva měsíce průjem šílenej, krom neska ráno, kdyz sem vcera zdlabala celou černou čokoládu ![]()
MISU - tady máš trochu čočky a na konci kus chleba a vokurka:
OOOOOO OO OOOOO OOOOO U I
byla nakyselo, neva jo? ![]()
Kde ste kdo??? Mám chvilu času a tady nikde nikdo ![]()
Ta kámoška co u mě byla tak me agitovala na porod do vody, je to docela zajímavý a rozhodně méně bolestivé, ale bojim se ze to děcko utopím ![]()
Jo a jinak NOVINA JAK BRNO!!!! Jak sme doma s těma známejma kecali vo porodech, tak moje kámoška uderila na toho mýho „no ale ty budeš u porodu ne???“ A von: „no jasneze!!!!“
Uplně mi vyrazil dech
Kdyz sme se o tom bavivali cca pred pár lety tak ríkal, ze bude leda tak sedet doma na telefoně.
Tak mě potěšil tan můj domácí porodník ![]()
Teda dámy, ten rýžovej nákyp se švestkama mě dostal. Švestky jsem koupila včera, rýži někde vyhrabu a večer se nadlábnem. Jsem zvědavá, co na to Hanka - sladké moc nemusí, na druhou stranu zeleninovou polívku má každý večer, tak bude změna. Já jsem minulý týden ujížděla na krupicové kaši - někdo o ní psal v březňátkách a mě to nadchlo.
Jeleno - Oborovka připlácí k nadtandardu 500 Kč na den, ale max. 4 dny. Aspoň to tak bylo před 2 lety.
Dajano - mě návštěvy na chodbě vyhovovaly. Možná proto, že jsem jich neměla moc. Chodba byla teplá a když by se mi pořád na pokoji, kde jsme byly 3 někdo coural, když jsem bojovala s kojením, to bych asi nadšená nebyla.
Kdybych měla majlant, dokoupila bych do naší porodnice digitální váhy na každý dvojpokoj (ty staré železné měly strašně řvaly při výměně závaží), na každý porodní boxík bych dala WC (je jen na jednom, naštěstí jsem ho urvala a byla jsem tam furt) a pokoje bych dala po dvou.
Jelen - díky, dobrota
Ten můj chce taky k porodu
Zabzu - tak že by fakt holčičky?
Teď jsem hlasovala v anketě " v čem chodíte doma". Fakt zajmavý. některý chlapi jsou fakt padlý na hlavu a nutěj manželky chodit doma na podpatcích, to by mě mohlo
jeleno, všechny zácpu nemáme
já jsem v tomto ohledu úplně v pohodě, asi je to dostatkem vlákniny, cpu do sebe psyllium a to je báječné, vřele doporučuju, pokud máte problémy.
mišu, já bych to na ty holky viděla.. ale stejně je to jedno ne? ![]()
já taky s tím nákypem šílím, dala bych si..možná to spáchám, švestky taky mám
co se týče porodnic, tak nevím..nemám zkušenosti, ale pak řeknu jo? ![]()
fakt nechápu, jak někdo může chodit doma v riflích a „podpatcích“
u nás se chodí tak sportovně, tak je to v klidu..
ale zase nesnáším, jak někdo blomcá po baráku jen ve slipech, znám takové případy..přece jenom trochu kultury to chce..
jeleno, tak ten Tvůj jde k porodu? no gratuluju:)
u nás to neřešíme, je to jasná věc ![]()
Zabzu - to psyllium si asi pořídím, nemám vyloženě zácpu, ale jde to těžko
Mám doma syrovátku, jenže ona je nasládlá a sladký já teď do sebe moc nedostanu.
Holčička nebo kluk, to je fuk ![]()
No já doufám, že se mnou můj půjde k porodu ikdyž s toho co minule zažil se mu moc nechce, ale já tam sama nechci ![]()
Jiti - někoho takovýho znáš? Teď pár dnů zpátky nšěco takovýho ukazovali v televizi, nějaký lidi jezděj nahý na kole ![]()
Jiti, to si snad ani nechci představovat ![]()
mám jednoho známého, kamarádím s jeho ženou a dycky, když k nim dojdu, chodí po bytě ve slipech, ble..nejhorší je, že jednou mi otevřel jejich syn a taky byl jen v nich..prostě takoví slipaři
![]()