Poradna duly
Jana Čurdová
Holky…neřekl mi téměř nic každí ¨é slovo jsem z něj musela páčit ![]()
V průkajdě mám písnuto…akce+ vel.h.7
minule jsem měla 5.
Jinak má naprosto originální průkajdu s forkou ordinace a svojí fotkou i sestry ![]()
Jo a dostala jsem nějaké reklamní předmětyA nějaké materiály na objednání orální Glukozový Toleranční Test.( to prej je jak tělo hospodaří z cukrem…píchnou mě do prstíčkui vezmou krev…pak se nalemcam sladkého a znovu) a taky na štítnou žlázu nějaké vyšetření z krve....... ![]()
Se toho teda teď vyšetřuje…Jo a v tom 12tt nemám ppsanej v návodu žádnej ultrazvuk…tak nevím co mi bude dělat
![]()
Ahoj holčiny,
taky se dneska loučím, měly jsme jít teď na plavání, ale s těma svýma fujtajblama radši nejdu. Hanka bude děsně zklamaná, tak ji chci aspoň vzít dřív domů. Zítra jedu do Prahy a budou nám dělat okna, takže si vás dočtu ve čtvrtek.
Mějte se bájo a jen samé dobré zprávy.
Jitka
Bolero - pa pa
Nito - tak to nám budeš muset průkajdu vyfotit ![]()
Ahóóój
Právě jsem Vás dočetla ![]()
Já ještě k tý zácpě - to psyllium je co a kde se dá sehnat? Díky ![]()
Jiti - taky pa, já už teda asi taky půjdu, ten můj tady vrčí, dneska má volno ![]()
hehe papa Jiti.
nito šup hoď sem fotku průkajdy
já mám v průkajdě teda jiný údaje. mám tam CRL 11,3 mm = 7+1; A.S. (akce srdeční) +, mladší než by odpovídalo PM.
DaJana já měla u prvního taky zácpu, sem si připadala jako balon…
Mě teda pomáhá na lačno kefír… ![]()
ahoj romčo, kde se flákáš?
snad ne v práci ![]()
psylium je indický jitrocel
v lékárně, maj toho hafo ale nic levnýho. je tam i návod u toho…
jakpak se máš? ![]()
Psyllium je myslím nějaká vláknina, majíto ve zdravý výživě a v lékárně
mišunko tak mu řekni že když si nemůžeš pokecat o svých problémech s ním tak to řešíš s náma
a vyhoď ho ať nešmíruje a jde makat ![]()
Nito - hmm kefírek jsem nezkoušela, třeba příště ![]()
Jsem doma a nemám skenr…ty velikosti a přesně tyto zkratky tu včera někdo rozebíral, ale já už fakt nevím kdo ![]()
Daji -
kdyby tě slyšel
, zavařuje houby - odborník a krásně to tady voní octem, bože já jsem ujetá, jsem si aspoň udělala čínskou polívku, to je zdravá výživa a navíc trochu cítím močák, tak si ho pěkně podráždím, ale nemůžu si pomoct.
jojo to psal kaktus: že když tam je vel.h.7 tak to znamená že to odpovídá 7. týdnu těhu