Poradna duly
Jana Čurdová
My máme asi od roku a třičtvrtě tříkolku. Takovou tu klasickou se šlapátky pod sedátkem a ne ve předu. Kolem 2. narozenin se na tom naučila a už řádí. Jen do kopce to jde ztuha.
Náš nejlepší dárek byl kočárek pro panenky. Je docela velký, koupili jsme ho v Polsku za tisícovku. Je to trojkombinace s vyndávací vaničkou, sklopnou rukojetí, skládací, s košíkem, batůžkem a vůbec má spoustu vychytávek. Celé sídliště závidí a my bez něj ven nevycházíme. ![]()
hehe holky dobrý téma.
já byla místo obídka na prochajdě, dala jsem si svou oblíbenou nektarínu a banána a šla na sluníčko
paráda. a cestou jsem se stavila v lékárně a ptala se co na zácpu. a víte co mi baba řekla? že prej v prvních třech měsících radši nic…leda kompoty který projímaj a jinak nic. všechny - laxy (gutalax regulax fructalax) jsou po domluvě s lékařem
psylium mi nikdo nedoporučil ale je fakt že ho mám doma tak zkusím…hmm tak nepotěším nepotěším..
začíná mě bolet hlava ![]()
jelena asi pracuje
to se o mě říct nedá ![]()
Tak bez batůžku bych ho nebrala
. Vlastně já to tady popisuju a nedávno jsem tady přilípla jeho fotku, jsem to ale trdlo.
mišu, ne, i před návštěvou ukazuje opraný slipy ![]()
jiti, kde máš metřík? nějak nefachčí?
holky, téma je fakt výborné, uvidíme, až se vrátí jelena, co z toho vykonstruuje
ten náš plašan ![]()
Daji - já jsem četla, že se projímadla v těhu vůbec nesměj, protože střeva pacujou zároveň s děložním svalstvem. Já se donutím vypít tu syrovátku, mám medovou a není to tak strašný, jde o zvyk.
DAJI - dobrý téma, viď? to bude Jelen koukat
![]()
Jiti - kde je ta fotka?
Misunka - na šlapky dosáhne je to malé kolo, ale šlapat nám bude chvilku trvat než se naučí, ale byla strašně šťastná když ho viděla
Kočárek už má, taky myslím z polska, naši ji ho koupili k vánocům. Má ho furt venku a vozí o dušu ![]()
Misu - uf! Našla jsem - strana 196.
Metřík mi nevynechává, jen teď píšu dost často a nechci zahlcovat stránky svými dlouhými metříky, tak je tam občas nedám. Nemám je tam automaticky, ale na pokyn.
Ahojky,
mám za to, že právě takováhle témata tu musíme probírat. Když jsem v prvním těhotenství měla problém s hemoroidama poprvé, tak jsem z toho byla tak vykulená a nešťastná, dokud jsem v Letních miminkách nenašla maminy, které měly úplně stejný problém a poradily mi.
Každá známe a víme něco a společně si můžeme poradit, proto je třeba probírat i zácpu.
A komu se to nelíbí, na toho jsem zvědavá, až se hemoroid objeví.
SALL - co se týče naší teperendy, tak ještě netušíme co dostane. Kočárek mám vybranej suprovej u neckermanna, ale chystáme ho až k vánocům, nebo jako dárek od čerstvě narozenýho miminka:
http://www.neckermann.cz/…n/index.html?…&
jukni, co všechno to má a můžeme jí to dávat postupně ve stejnou dobu, kdy to budu používat u miminka.
Tříkolku má po nás u babičky na chapupě, ale ještě neumí šlapat. Nejlepší je odstrkovadlo, na něm řádí na dvoře.
TAkže netuším a ráda si nechám poradit, co je vhodné pro dvouletou treperendu k narozeninám.
tak koukám, že ten odkaz na neckermanna nefunguje. je to tam ve Světě dětí, dole vlevo HRAČKY - a je to ten kočárek za 1699,– se spoustou příslušenství
U nás se ještě ke 2. narozeninám ujala tabule - s trojnožkou, takže stojí uprostřed místnosti. Je poměrně nízká, má pultík na křídu a houbičku. Často ráno přijde v pyžamku s houbičkou a volá - namočit. ![]()
Jiti - taky se nám tento nápad moc líbil, protože malá maluje všude a po všem tak bude mít tabuli. Už ji mám slíbenou , že ji udělá tchán
Jinak další nevím, ale budeme ji zařizovat pokoj velkou postelí a skříněmi, tak to může být další dárek, ikdyž nevím jestli bude mít radost, že tam bude spát sama ![]()
Jiti - to je přesně ten kočárek co máme doma, akorát modrej s kostičkama.
Bolero - ten od Neckermanna je krásnej a nani není moc drahej.
Se dobrovolně a bez mučení přiznávám, že mám hemeroid od narození a hovory na tohle téma je mi blízké ![]()