Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
5.9.06 13:25

My máme asi od roku a třičtvrtě tříkolku. Takovou tu klasickou se šlapátky pod sedátkem a ne ve předu. Kolem 2. narozenin se na tom naučila a už řádí. Jen do kopce to jde ztuha.
Náš nejlepší dárek byl kočárek pro panenky. Je docela velký, koupili jsme ho v Polsku za tisícovku. Je to trojkombinace s vyndávací vaničkou, sklopnou rukojetí, skládací, s košíkem, batůžkem a vůbec má spoustu vychytávek. Celé sídliště závidí a my bez něj ven nevycházíme. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 13:26

Jiti - taky máme takovej kočárek, ale batůžek teda nemá. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
5.9.06 13:28

hehe holky dobrý téma.

já byla místo obídka na prochajdě, dala jsem si svou oblíbenou nektarínu a banána a šla na sluníčko :-) paráda. a cestou jsem se stavila v lékárně a ptala se co na zácpu. a víte co mi baba řekla? že prej v prvních třech měsících radši nic…leda kompoty který projímaj a jinak nic. všechny - laxy (gutalax regulax fructalax) jsou po domluvě s lékařem :-( psylium mi nikdo nedoporučil ale je fakt že ho mám doma tak zkusím…hmm tak nepotěším nepotěším..

začíná mě bolet hlava :-(

jelena asi pracuje :roll: :lol: to se o mě říct nedá ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.9.06 13:28

Tak bez batůžku bych ho nebrala :lol: . Vlastně já to tady popisuju a nedávno jsem tady přilípla jeho fotku, jsem to ale trdlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
5.9.06 13:29

mišu, ne, i před návštěvou ukazuje opraný slipy 8O
jiti, kde máš metřík? nějak nefachčí?
holky, téma je fakt výborné, uvidíme, až se vrátí jelena, co z toho vykonstruuje :lol: :lol: ten náš plašan :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 13:31

Daji - já jsem četla, že se projímadla v těhu vůbec nesměj, protože střeva pacujou zároveň s děložním svalstvem. Já se donutím vypít tu syrovátku, mám medovou a není to tak strašný, jde o zvyk.

DAJI - dobrý téma, viď? to bude Jelen koukat :lol: :lol:

Jiti - kde je ta fotka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 13:32

Mám strašnou chuť na rybí pomazánku :? asi budu vyrábět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.9.06 13:33

Misunka - na šlapky dosáhne je to malé kolo, ale šlapat nám bude chvilku trvat než se naučí, ale byla strašně šťastná když ho viděla :D Kočárek už má, taky myslím z polska, naši ji ho koupili k vánocům. Má ho furt venku a vozí o dušu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.9.06 13:36

Misu - uf! Našla jsem - strana 196.

Metřík mi nevynechává, jen teď píšu dost často a nechci zahlcovat stránky svými dlouhými metříky, tak je tam občas nedám. Nemám je tam automaticky, ale na pokyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
5.9.06 13:37

Ahojky,
mám za to, že právě takováhle témata tu musíme probírat. Když jsem v prvním těhotenství měla problém s hemoroidama poprvé, tak jsem z toho byla tak vykulená a nešťastná, dokud jsem v Letních miminkách nenašla maminy, které měly úplně stejný problém a poradily mi.

Každá známe a víme něco a společně si můžeme poradit, proto je třeba probírat i zácpu.
A komu se to nelíbí, na toho jsem zvědavá, až se hemoroid objeví.

SALL - co se týče naší teperendy, tak ještě netušíme co dostane. Kočárek mám vybranej suprovej u neckermanna, ale chystáme ho až k vánocům, nebo jako dárek od čerstvě narozenýho miminka:

http://www.neckermann.cz/…n/index.html?…&

jukni, co všechno to má a můžeme jí to dávat postupně ve stejnou dobu, kdy to budu používat u miminka.

Tříkolku má po nás u babičky na chapupě, ale ještě neumí šlapat. Nejlepší je odstrkovadlo, na něm řádí na dvoře.

TAkže netuším a ráda si nechám poradit, co je vhodné pro dvouletou treperendu k narozeninám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
5.9.06 13:39

tak koukám, že ten odkaz na neckermanna nefunguje. je to tam ve Světě dětí, dole vlevo HRAČKY - a je to ten kočárek za 1699,– se spoustou příslušenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.9.06 13:40

U nás se ještě ke 2. narozeninám ujala tabule - s trojnožkou, takže stojí uprostřed místnosti. Je poměrně nízká, má pultík na křídu a houbičku. Často ráno přijde v pyžamku s houbičkou a volá - namočit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
5.9.06 13:42

JITI - díky za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.9.06 13:43

Jiti - taky se nám tento nápad moc líbil, protože malá maluje všude a po všem tak bude mít tabuli. Už ji mám slíbenou , že ji udělá tchán :D Jinak další nevím, ale budeme ji zařizovat pokoj velkou postelí a skříněmi, tak to může být další dárek, ikdyž nevím jestli bude mít radost, že tam bude spát sama :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 13:44

Jiti - to je přesně ten kočárek co máme doma, akorát modrej s kostičkama.

Bolero - ten od Neckermanna je krásnej a nani není moc drahej.

Se dobrovolně a bez mučení přiznávám, že mám hemeroid od narození a hovory na tohle téma je mi blízké :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí