Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
5.9.06 11:10

Postýlku máme vyřešenou. Máme už v ložnici „volno“, takže první dva měsíce přirazím k posteli koš na kolečkách, pak Hanku vystěhujeme z postýlky a koupíme jí patrovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
5.9.06 11:12

velikost 52 asi taky ještě je, to je pravda, ale to je asi zbytečné kupovat..na ten týden se mimčo zabalí do deky :lol:
taky se mi zdá, že je dubňátek málo, v březňátkách je šrumec, měla bych tam být teda taky, ale zdá se mi, že všechny jsou strašně napřed..třináctý, čtrnáctý týden je hrozně velký rozdíl oproti třeba mě..tady je mi líp, s vámi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.9.06 11:13

Jiti - to bylo přesně u nás, tchýně říkala, že dokonce v těchto oblečkách tam byl ještě můj manžel. Hold když se udělala díra tak ji zalátali a nejlepší byly ty zavinovačky, vždycky jsem z toho malou musela vymotat, protože byla sjetá někde na spodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 11:15

My máme postýlku taky vyřešenou, teri v ní spala minimálně do dvou let, už si to nepamatuju a s náma.

V porodnici jsem se taky bála jít i do sprchy nebo na jídlo do jídelny a vadilo mi, že když jsem konečně mohla spát, tak byla vizita nebo oběd nebo přišla nějaká návštěva. Po týdnu jsem byla úplně vyflusnutá a doháněla pak spánek doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.9.06 11:16

Jiti - taky se mi tam moc nelíbilo a těšila jsem se domů, dudlík jsme nemohli dát tak malá byla přisátá furt u mýho prsu jinak jsem se nevyspala :wink: ,ale byli tam moc fajn sestřičky a doktoři, takže teď určitě nebudu měnit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 11:18

saal - fakt tak starý oblečky? U nás měli i froté dupajdy a mimi jsme balili do obrázkový rychlozavinovačky. Mají docela dost sponzorů.

Zabzu - já jsem taky jednou nohou v březňátkách, ale tam jsou fakt dál, tady je to lepší a už se docela známe. Já jsem toho na sebe už vykecala :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 11:19

Holky, bolelo vás ze začátku kojení? mě to úplně kroutilo palcema u nohou, a to malá pila pěkně, netahala jen bradavku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.9.06 11:22

Taky máte pocit, že jste neměli čas se ani najíst? U nás se naštěstí jedlo přímo na pokoji, ale já se svým téměř nepřetržitým kojením jsem měla jídlo studené a kolikrát se přišla sestra zeptat, jestli už to nemá odnést, že už všichni dojedli a umývají. Hrůza! A to ranní vstávání … :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.9.06 11:24

Já už si na to bolení nepamatuju. Jen mám v živé paměti, že jsem neuměla najít vhodnou polohu - šlo to jen vleže, ale měla jsem špatně ruku, takže jsem ji měla totál odkrvenou a bolavou. Strašně jsem záviděla kámošce, které kojila v křesle v sedě, mě to nešlo, ani s podloženým polštářem pod malou. Nacvičila jsem to až doma, to pak byl vegáč. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936

Misunka - kojení první 3 týdny mě stálo hodně slz, byla to hruza měla jsem uplně popraskané bradavky a malá s nich pila někdy i mou krev :D , tak se modlím že teď to snad bude lepší, že třeba budou už zvyklé, prej blondýny to mají horší, kvůli pigmentu :D , ale v porodnici na pokoji bulily všechny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858

Tak jsem jukla do březňátek a je jich 58 :! To jsme teda hodně pozadu, zvlášť když sem spousta holčina ani nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.9.06 11:26

saal - to jsem ráda, že nejsem sama, kdo u toho řval jak želva a dával dítěti vlastní krev. Já měla velkou prasklinu ještě měsíc po porodu, dětská doktorka mi dala mastičku Ophtalmo framykoin a za tři dny bylo po bolesti, měla jsem tam asi nějakou infekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.9.06 11:27

tak su tu, kontrola zubů OK, do těhu legitky mi dala razítko a byla strááášně ščastnááá a prej minulý týden u ní byla náká která taky bude mít dubnátko, he.
ALe já su ščastné ze mi nekutala zuba, uf.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224

tak co mi neska poradíte?? Já to vidím na tu čočkovou, nam!!

Úterý

Uzená polévka s kroupami

1. Vepřový steak se sýrem a žampiony, štouchaný brambor
  1. Vepřová játra na slanině, dušená rýže
  1. Čočka na kyselo, opečená klobása, pečivo
  1. Kuřecí salát s kukuřicí a hráškem
  1. Smažený sýr, vařený brambor tatarka
  1. Kuřecí prsa šunka a sýr , hranolky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858

Nic naplat, musím se rozloučit a valím do školky, teri tam kvůli astmatu nespí. Pa, odpoledne ještě kouknu, kolik jste toho nabrebentily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí