Poradna duly
Jana Čurdová
Postýlku máme vyřešenou. Máme už v ložnici „volno“, takže první dva měsíce přirazím k posteli koš na kolečkách, pak Hanku vystěhujeme z postýlky a koupíme jí patrovou.
velikost 52 asi taky ještě je, to je pravda, ale to je asi zbytečné kupovat..na ten týden se mimčo zabalí do deky ![]()
taky se mi zdá, že je dubňátek málo, v březňátkách je šrumec, měla bych tam být teda taky, ale zdá se mi, že všechny jsou strašně napřed..třináctý, čtrnáctý týden je hrozně velký rozdíl oproti třeba mě..tady je mi líp, s vámi ![]()
Jiti - to bylo přesně u nás, tchýně říkala, že dokonce v těchto oblečkách tam byl ještě můj manžel. Hold když se udělala díra tak ji zalátali a nejlepší byly ty zavinovačky, vždycky jsem z toho malou musela vymotat, protože byla sjetá někde na spodu ![]()
My máme postýlku taky vyřešenou, teri v ní spala minimálně do dvou let, už si to nepamatuju a s náma.
V porodnici jsem se taky bála jít i do sprchy nebo na jídlo do jídelny a vadilo mi, že když jsem konečně mohla spát, tak byla vizita nebo oběd nebo přišla nějaká návštěva. Po týdnu jsem byla úplně vyflusnutá a doháněla pak spánek doma.
Jiti - taky se mi tam moc nelíbilo a těšila jsem se domů, dudlík jsme nemohli dát tak malá byla přisátá furt u mýho prsu jinak jsem se nevyspala
,ale byli tam moc fajn sestřičky a doktoři, takže teď určitě nebudu měnit ![]()
saal - fakt tak starý oblečky? U nás měli i froté dupajdy a mimi jsme balili do obrázkový rychlozavinovačky. Mají docela dost sponzorů.
Zabzu - já jsem taky jednou nohou v březňátkách, ale tam jsou fakt dál, tady je to lepší a už se docela známe. Já jsem toho na sebe už vykecala
![]()
Holky, bolelo vás ze začátku kojení? mě to úplně kroutilo palcema u nohou, a to malá pila pěkně, netahala jen bradavku
Taky máte pocit, že jste neměli čas se ani najíst? U nás se naštěstí jedlo přímo na pokoji, ale já se svým téměř nepřetržitým kojením jsem měla jídlo studené a kolikrát se přišla sestra zeptat, jestli už to nemá odnést, že už všichni dojedli a umývají. Hrůza! A to ranní vstávání … ![]()
Já už si na to bolení nepamatuju. Jen mám v živé paměti, že jsem neuměla najít vhodnou polohu - šlo to jen vleže, ale měla jsem špatně ruku, takže jsem ji měla totál odkrvenou a bolavou. Strašně jsem záviděla kámošce, které kojila v křesle v sedě, mě to nešlo, ani s podloženým polštářem pod malou. Nacvičila jsem to až doma, to pak byl vegáč. ![]()
Misunka - kojení první 3 týdny mě stálo hodně slz, byla to hruza měla jsem uplně popraskané bradavky a malá s nich pila někdy i mou krev
, tak se modlím že teď to snad bude lepší, že třeba budou už zvyklé, prej blondýny to mají horší, kvůli pigmentu
, ale v porodnici na pokoji bulily všechny ![]()
Tak jsem jukla do březňátek a je jich 58
To jsme teda hodně pozadu, zvlášť když sem spousta holčina ani nechodí.
saal - to jsem ráda, že nejsem sama, kdo u toho řval jak želva a dával dítěti vlastní krev. Já měla velkou prasklinu ještě měsíc po porodu, dětská doktorka mi dala mastičku Ophtalmo framykoin a za tři dny bylo po bolesti, měla jsem tam asi nějakou infekci.
tak su tu, kontrola zubů OK, do těhu legitky mi dala razítko a byla strááášně ščastnááá a prej minulý týden u ní byla náká která taky bude mít dubnátko, he.
ALe já su ščastné ze mi nekutala zuba, uf.....
tak co mi neska poradíte?? Já to vidím na tu čočkovou, nam!!
Úterý
Uzená polévka s kroupami
Nic naplat, musím se rozloučit a valím do školky, teri tam kvůli astmatu nespí. Pa, odpoledne ještě kouknu, kolik jste toho nabrebentily.