Poradna duly
Jana Čurdová
Já musím zaklepat ani čárka po Nice až jsem koukala, ale já měla docela malý břicho, tak snad teď to bude stejný a moc jsem se nemazala ![]()
Jména to jsou a byl problém i u nás na kluka máme málo jmen za to ty holčičí těch je jenom si vybrat. Ale teď si to nechám říct co to bude a už to bude snažší, snad ![]()
Ahooooooj…je tu ještě někdo? Ufff sem vás teda dočítala…jste pisááálky ![]()
Mišu, až se budeš s velkým pupkem honit za Terezkou, tak tě ta radost přejde
. Člověk nechce ty prvorozený šidit, takže nás ani v devátým měsíci nemine honěná a schovávaná ![]()
Saal, jak dneska je, pořád se nevolnosti neumoudřujou? Já už zvracím jen po použití MHD.
Ahoj Nito, koukala jsem do tabulky, máte pracovní název Madla, jak jste přišly na to, že to bude holka? ![]()
Tak jsem se rozhodla, že na kontrolu půjdu zítra…ve středu se mi to moc nehodí…ale bojim bojim…Pořád jsem se těšila, že už se to blíží. hudrala, že mě pozval až za 3 týdny…a teď je to TADY a já jsem nějaká rozpačitá… ![]()
Mě všichni říkali, jak jsem měla velký břicho a když jsem třeba řekla, že mám rodit až za dva měsíce, tak nechtěli věřit, takže uvidíme, jestli budu jako slon. Teď jsem byla vyprovodit Teri do postýlky, tak mě ťukala na břicho a volala: „už spíš?“ Vyprávěla jsem jí, jak mě kopala a jak jí bude kopat mimi. Dneska byla taková smutná, že nešla taky už do školy, bylo mi jí líto. Její kamarádka už šla.
misu…no já chci prostě holčičku, ale ten název vymyslel přítel…
pořád jsem otravovala se jmény, tak plesknul toto…horší je, že se mu to začíná líbit
![]()
jůůůů já to popletla, se mě ptala vlastně Jana
…tal promiň Jáňo ![]()
Ahoj Nituš - závidím kontrolu, já jdu zítra k upírkám na krev ![]()
Ahoj saal - my taky budeme mít problém spíš s chlapeckým jménem, pro holčičky se mi jich líbí dost
Jana28 - no nevolnosti pořád, ale zvracení jenom ráno, ale dnes mi bylo už trochu líp, teď je mi dokonce fajn
tak snad už se to bude jenom lepšit ![]()
misunko:3000,–?????????to nemám
![]()
no naštěstí jsem chytla známého mé mámy…příjde mi hned zítra odpol..
Snad to nebude tak drahý.....ale taky jí máme skoro 8,5roků
já nemám na novou
![]()
Jitutu - mě úplně odešla ta kapalina co je tam v obvodu, prej normálně proděravěly ty trubky, dozadu do lednice mi namontoval novou desku a lednici udělal bypass
a napustil tam novou kapalinu. mě taky málem mrsklo, ale novou jsem nechtěla, to by bylo mnohem víc.
Saal, no skvělý, už to bude jen lepší. Zítra uvidíš na metříku krásnou devítku a hned ti bude líp ![]()
Mišu, závidím, že Terezka už z toho má rozum a chápe, že čekáte mimčo. Zuzka tomu ještě nerozumí, takže sourozenecké těšení nezažiju. Ale snad se budou mít rádi až se narodí.
Já se holky loučím, chci se podívat na Primě na Zoufalé manželky, jestli to bude stát za to. Tak jdu do sprchy, ať to stihnu. Pa pa J