Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1614
4.9.06 18:40

Karolínka je hezká,to zas nemůžem my máme příjmení od R a další R je uprostřed :wink:

12tt je myslím9cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
4.9.06 18:45

tak jinak 12tt je asi 6,5cm,,,,všude to uvádí jinak :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.9.06 18:47

Tak asi něco mezi, oni to všude píšou od početí a pak se v tom mám vyznat 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
4.9.06 19:32

Ahoj holky, dnes jsem přemýšlela nad mazáním bříška proti striím. V prvním těhu jsem se mazala už od druhého měsíce a stejně se mi měsíc před porodem udělaly, tak teď už nemám moc motivaci. Ale nevím, jestli by to bez mazání nebylo ještě horší. Mazala jsem si i prsa a stejně se mi udělaly i tam. A to se mi zvětšily sotva o číslo. Vy se už něčím mažete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
4.9.06 19:42

Ahoj Jani, taky jsem nad mazáním přemýšlela, ale asi začnu od čtvrtého měsíce.
A co budeš používat za krém?Máš nějakej tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.9.06 19:47

Ahoj, já jsem už o mazání taky přemýšlela, v prvním těhu jsem se mazala myslím něčím od Ryoru. Popraskanej mám zadek a trochu stehna, na prsou a na břichu nemám ani čárku. Teď nevím, jestli se mi to na tom zadku může ještě zhoršit, nobo jestli už je to poraskaný na doraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
4.9.06 19:50

já jsem se nemazala při prvním těhu a břuch ač byl velký mi nepopraskal vůbec,jen lehce těsně u vršku stehen a prsa taky nic.
mazala jsem jen tehdy ,když mě bříško svědilo jak rostlo a to nebylo rozhodně pravidelně.

já myslím,že pokud pro to má někdo dispozice,tak popraská stejně :wink: :? nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
4.9.06 19:51

dneska se loučím,jdu hledat opraváře na lednici,ta potvora mi topí :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.9.06 20:00

Jitutu - já si taky myslím, že kdo k tomu má sklony, tak popraská i kdyby se mazal 3× denně. A teď budeš mazat?

Lednice - mě topila vloni :twisted: stálo mě to skoro 3 tisíce, dělali mi novej obvod u šest let starý lednice a přemlouvali mě k nákupu nový :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
4.9.06 20:04

Já jsem se mazala Elasti-Q z lékárny. Fakt pravidelně jsem se mazala každý večer od druhého měsíce a výsledky :( . Asi nemám pružnou pokožku a nepomůže mi ani sebedražší krém. Ale čtěte na krémech, co obsahují, kamarádka mi jednou koupila nějakej, prý drahej kvalitní, ale když jsem se koukla na složení, tak bylo úplně stejné jako na tom mém a byl od stejné firmy! Jen tomu dali luxusní obal a drahou cenu. Tak pročítejte, ať zbytečně neplatíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
4.9.06 20:09

Jitutu, koukám, že plánujete Janičku, krásné jméno :-)) . My se s manželem na holčičím jméně asi neshodneme, sotva jsme vybrali pro Zuzanku, to bylo jediné, na kterém jsme se shodli. Přinejhorším zabodneme do kalendáře poslepu špendlík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.9.06 20:10

Jani - mě zadek popraskal už v pátým měsíci, já si pořád říkala, že mám nějak otlačený boky od švů na kalhotkách a byly to čáry jako tele: Já naty moje boky a zadek trpím :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.9.06 20:12

My chceme napsat na papír každej 10 holčičích a 10 klučičích jmen a pak to porovnat. jenže ten můj brouk vybírá takový klasický co mě se nelíběj. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
4.9.06 20:22

S jménama je to problém, když navrhnu třeba Martinku, tak manžel řekne, že měli ve třídě strašnou spolužačku Martinu a tak to jde pořád dál. No ale beze jména být malá nemůže, takže v porodnici vyhrknu první, co mě napadne :-).
Na zadek se radši ani nedívám, třeba tam strie taky mám :D . Vím jen o břichu, bocích a prsou. Já jsem se každýmu v těhotenství chlubila, že strie na břichu nemám, ale pak mi kamarádka poradila, ať se podívám zrcátkem pod břicho a fakt tam byly! Tak mi to trochu zkazilo náladu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.9.06 20:24

Tak to zrcátko naprdne, to věřím :lol: Já jsem si vždycky u nádobí máchala tričko a vůbec jsem o tom nevěděla, pak ze mě kapalo jak z vodníka, už se těším, akorát máme teď myčku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí