Poradna duly
Jana Čurdová
Holky a co bříška už nedopnete nějaký oblečení?Já se dívala na nějakou těhu módu, mají v quelle nějaký docela pěkný věci a nejsou ani předražený. Už máte něco nakoupený?
Jasr - už toho není moc, co dopnu, ještě, že existujou bokovky. Kdes viděla něco zajímavého v Quelle? Chodí mi katalogy, ale ničeho těhu jsem si nevšimla - dej tip.
spatne…mam blbé zprávy. Ve středu jdu nejspíš na kyretáž.....vyčištění. Mimi se nevyvýjí. Tak to teď rozdejcháváám......
Jiti: v katalogu co mi chodí domů, tak tam nic moc není ale na netu najdeš.Najeď normálně na quelle a dámská móda,potom na levo je rozdělení růných kategorií a tam je m=oda pro nastávající maminky. nebo pak mají ještě nějaký oblečení v litexu.
RADIKU - napřed Wonca z březňátek, teď zase ty, strašně mě to mrzí. To ale asi každou z nás, protože se to může stát komukoliv. Sice tě to asi moc neutěší, ale ať je to po další kontrole natolik v pořádku, abyste se mohli zase brzo začít snažit. Přeju moc štěstí.
Ty jsi byla dneska na kontrole?
Radík: tak to je mi líto, přeji ti hodně síly, ať toto těžké období zvládneš a co nejdříve se uzdravíš.
no…od soboty silne krvacim…dnes jsem byla u Dr. a dal nam sanci do stredy jestli neuvidi ozvy…pak pojedu rovnou do nemocnice.......Wonca? V kolikatym byla? To je hruza. Jako rozdejchava se to tezko.To vam povim
RADIK - kočko moje, áchjo, to je mi strasne lito, uplne si me rozbrecela., to je hrozný… asi to tak melo bejt......
za dva mesice ses tu stejne znova, jak te znám, ty se jen tak nevzdáš viď
Radiku - Wonca byla 2 týdny před tebou, TP 31.3., ale podrobnosti nevím. Psala o tom v pátek. Zkus mrknout do březňátek, třeba Ti odpoví na SZ.
Ty to ale ještě nemáš ztracený. Držím pěsti. To čekání do středy musí být fakt hrozné. Ani si to nedovedu představit.
Ahoj holky ![]()
Radik to je moc smutný, třeba to bude ještě ok, ale když tolik krvácíš
Možná to tak mělo být asi by mimísek nebyl zdravý, to další urrčitě bude, přeji moc štěstí ať se brzo podaří zdravé mimi ![]()
Dajana - sháněla jsi se po Katty a myslím, že té se k nám moc nechce, chodí do těhotenství po potratu a psala, že je ji tam líp, že mezi nás nezapadne ![]()
Ahoj holčiny, to jsou dneska smutný zprávy ![]()
Radiku - drž se, budu na tebe myslet.
Zabzo+Daji - jsme zpátky z lesa a pořádně se prohlídnu, jestli jsem si nepřinesla klíště.
Daji - Leea má nějaký problémy, mimi ne a ne se ukázat a to je stejně jako já, tak čeká, co bude
a Hanelle má dovču.
Jinak se taky cítím netěhotně, jen prsa mě pobolívají.
MISU - cauec, taky si uz nepripadám jako těhu. Dovi estli tam este neco mám? ![]()
Jen to nechutenství, to je děs........ zelenina mi leze krkem..... kdyz se rekne slovo ryba, obrátí se mi zaludek.
Vůbec nevím jak do sebe dostanu nákej jod. Nedávno mi tu nekdo poslal tabulku obsahu jodu v potravinách, ale bylo to trochu scestný, uváděla se tam cifra pro Vincentku a kdyz sem si ji koupila, tak ve skutecnosti tam hodnota jodu byla na tisícině. … takze nekterým clánkům a tabulkách z netu uz moc neverím.
no s tou Leea…ja to mela taky tak…porad se nechce ukazat…a jeste se vlastne neukazalo a podle menses bych byla 8+0..........a pokud je spozdena ovu tak snad rikal ze bych byla paty tyden......