Poradna duly
Jana Čurdová
taky jsme s Mončou sami,manža je v práci ![]()
Začínám být lehce nervozní,zítra Monča jde do 2 třídy........zase škola a povinosti.......
Jo kočárek,taky už se pomalu koukáme a máme vybraný…přibližně na internetu.Pořád řešíme jestli hluboký a pak dobrý golfky.Nebo mezi i sporťák.Nevím
Máme chalupu na horách,tak malá kolečka rozhodně nehrozí u žádného.
Počkej jak nám to uteče ![]()
Sice se na mimíska mooooc těším,ale zas budu bulet po porodu,ať mi ho tam vrátí zpátky ![]()
Přítel je taky v práci. Teri už bude od zítra předškolák a za rok nám to taky vypukne. Kamarádky holčina jde zítra do první a když jsem viděla, kolik toho potřebujou ![]()
Já kočárek novej nechci, užila jsem si to u Teri a ten od kamarádky vypadá jako novej ![]()
Až se mimi narodí, tak mi bude líto, že už nikdy neucítím kopání v bříšku,ale třetí už nechci.
Tak to máme stejný,taky nemusím nový kočárek,jen vybíráme a pak skouknu inzeráty a bazary.....asi.Je fakt,že za Moničky byly kočárky 2× tak drahý.A to kopání mi bude taky moooc líto.Já bych 3 brala,ale manža nee a hlavně nemáme svoje bydlení........majitel ![]()
My máme docela malej byt a když k nám ještě přijede přítelův syn, tak je jasný že třetí už ne, ikdyž přítel na mě pomrkává, že by si dal říct. Já myslím, že mi dvě budou bohatě stačit. Líbí se mi i ten věkovej rozdíl, Teri už je samostatná, ale zase si teda nevyhrajou.
No taky máme 1+1 50m2,Monička bude ségra hlídačka.Za chvilku je jí 8 let a to už je super velký rozdíl.My chtěly tak 2-3 roky…původně.
My máme 2+1 64m, takže to není tak hrozný. Já jsem původně už druhý nechtěla, jednak hnusnej porod, pak nefungovalo manželství, ale jak jsem poznala současnýho přítele, tak se mi zbláznily hormony ![]()
Tak to ti přeju moc štěstí v tomhle vztahu
![]()
Jak dlouho jste spolu?A budete se brát???
Jitutu - díky, jsme spolu rok a něco, zatím to docela funguje, ale svatba asi nebude. Přítel by chtěl, já moc ne.
Já teď mizím, Teri tady stepuje s pohádkou na PC a jdu přesazovat kytky. Zatím ahoj.
Ahoj holky,
před časem jsme tu probírali bylinky, které se nesmí v těhu. Nevíte, jak je to s Rooibos? Docela mi zachutnal čaj (předtím jsem ho nemohla ani cítit
), prý je děsně zdravý, ale nevím, jestli se teď může
.
Misunko - gratuluju k desítce. Za chvíli se za ni přehoupneme všechny.
Jitka
Jiti - ahoj a díky. Rooibos je strašně zdravej i pro děti, tak si myslím, že v těhotenství taky nemůže vadit. Mám ho moc ráda a piju i teď.
Ahoj holky, opět tu nikdo není ![]()
Klarus - konečně nová maminka, která k nám zavítala, blahopřeji k miminku
Od Zlína se mi zdá, že tu nikdo není, ale konečně někdo kdo je mi nejblíž. Já jsem od Vsetína ale do Zlína jezdíme docela často nakupovat, dokonce jsem přemýšlela, že půjdu rodit do Zlína, ale už mám zkušenost ve Vsetíně a je to tam super tak zůstanu opět tam ![]()
Jiti - mě taky poslední dobou začali chutnat bilinkové čaje, předtím jsem mohla jenom ovocné. Rooibos mi byl doporučen, že by mohl pomáhat na ty moje nevolnosti, prý se dokonce dává uplně malým miminkům a tak ho mám taky a je moc dobrý ![]()
Misunka - ahoj, vůbec jsem si nevšimla, jak se máte? Manžel jel s malou ven a já se docela nudím ![]()
saal - díky za optání,máme se docela dobře, akorát malá chytla ode mně rýmu, tak čekám, jestli se z toho něco vyrbí, zítra má jít do školky
Já jsem to teď zapla a hledala jsem nějakej pěknej, levnej holící strojek pro přítele k Vánocům