Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1614
3.9.06 09:31

taky jsme s Mončou sami,manža je v práci :(
Začínám být lehce nervozní,zítra Monča jde do 2 třídy........zase škola a povinosti.......

Jo kočárek,taky už se pomalu koukáme a máme vybraný…přibližně na internetu.Pořád řešíme jestli hluboký a pak dobrý golfky.Nebo mezi i sporťák.Nevím :roll: Máme chalupu na horách,tak malá kolečka rozhodně nehrozí u žádného.

Počkej jak nám to uteče :(
Sice se na mimíska mooooc těším,ale zas budu bulet po porodu,ať mi ho tam vrátí zpátky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
3.9.06 09:37

Přítel je taky v práci. Teri už bude od zítra předškolák a za rok nám to taky vypukne. Kamarádky holčina jde zítra do první a když jsem viděla, kolik toho potřebujou :roll:
Já kočárek novej nechci, užila jsem si to u Teri a ten od kamarádky vypadá jako novej :lol:
Až se mimi narodí, tak mi bude líto, že už nikdy neucítím kopání v bříšku,ale třetí už nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
3.9.06 09:41

Tak to máme stejný,taky nemusím nový kočárek,jen vybíráme a pak skouknu inzeráty a bazary.....asi.Je fakt,že za Moničky byly kočárky 2× tak drahý.A to kopání mi bude taky moooc líto.Já bych 3 brala,ale manža nee a hlavně nemáme svoje bydlení........majitel :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
3.9.06 09:46

My máme docela malej byt a když k nám ještě přijede přítelův syn, tak je jasný že třetí už ne, ikdyž přítel na mě pomrkává, že by si dal říct. Já myslím, že mi dvě budou bohatě stačit. Líbí se mi i ten věkovej rozdíl, Teri už je samostatná, ale zase si teda nevyhrajou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
3.9.06 09:58

No taky máme 1+1 50m2,Monička bude ségra hlídačka.Za chvilku je jí 8 let a to už je super velký rozdíl.My chtěly tak 2-3 roky…původně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
3.9.06 10:01

My máme 2+1 64m, takže to není tak hrozný. Já jsem původně už druhý nechtěla, jednak hnusnej porod, pak nefungovalo manželství, ale jak jsem poznala současnýho přítele, tak se mi zbláznily hormony :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
3.9.06 10:09

Tak to ti přeju moc štěstí v tomhle vztahu :wink: :P :wink: :P
Jak dlouho jste spolu?A budete se brát???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
3.9.06 10:12

Jitutu - díky, jsme spolu rok a něco, zatím to docela funguje, ale svatba asi nebude. Přítel by chtěl, já moc ne.

Já teď mizím, Teri tady stepuje s pohádkou na PC a jdu přesazovat kytky. Zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
3.9.06 10:30

jdu taky něco dělat,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
3.9.06 12:27

Ahoj holky,
před časem jsme tu probírali bylinky, které se nesmí v těhu. Nevíte, jak je to s Rooibos? Docela mi zachutnal čaj (předtím jsem ho nemohla ani cítit :wink: ), prý je děsně zdravý, ale nevím, jestli se teď může :?: .

Misunko - gratuluju k desítce. Za chvíli se za ni přehoupneme všechny.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
3.9.06 12:46

Jiti - ahoj a díky. Rooibos je strašně zdravej i pro děti, tak si myslím, že v těhotenství taky nemůže vadit. Mám ho moc ráda a piju i teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
3.9.06 16:43

Ahoj holky, opět tu nikdo není :D
Klarus - konečně nová maminka, která k nám zavítala, blahopřeji k miminku :D Od Zlína se mi zdá, že tu nikdo není, ale konečně někdo kdo je mi nejblíž. Já jsem od Vsetína ale do Zlína jezdíme docela často nakupovat, dokonce jsem přemýšlela, že půjdu rodit do Zlína, ale už mám zkušenost ve Vsetíně a je to tam super tak zůstanu opět tam :D

Jiti - mě taky poslední dobou začali chutnat bilinkové čaje, předtím jsem mohla jenom ovocné. Rooibos mi byl doporučen, že by mohl pomáhat na ty moje nevolnosti, prý se dokonce dává uplně malým miminkům a tak ho mám taky a je moc dobrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
3.9.06 16:46

saal - já jsem tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
3.9.06 16:49

Misunka - ahoj, vůbec jsem si nevšimla, jak se máte? Manžel jel s malou ven a já se docela nudím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
3.9.06 16:51

saal - díky za optání,máme se docela dobře, akorát malá chytla ode mně rýmu, tak čekám, jestli se z toho něco vyrbí, zítra má jít do školky :roll: Já jsem to teď zapla a hledala jsem nějakej pěknej, levnej holící strojek pro přítele k Vánocům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí