Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Holky, ted jsem asi hodinu bojovala s metrikem, tak ted vyzkousim, jak jsem dobojovala ![]()
Tak jsem bojovala blbe..me snad trefi slak..no nic, jdu zkouset, kdyz tak se nezlobte, ze tady blbnu, ale musim se to naucit ![]()
Jejda, mne se to povedlo.Hura hura hura ![]()
No, tak ted uz snad budu mit cas sem s vama chodit.Dajanko, pak mi prosim napis, co mam nahlasit za udaje
A kde ten seznamek najdu
Dekuju.Jinak vsechny moc zdravim a tesim se, az vas poznam ![]()
Ahoj holky, koukám, že je tu dnes nějak mrtvo
. Je krásně, tak si asi užíváte sluníčka.
Hlásím, že už jsem tři dny nezvracela, jupíííííííííííí
. Úplně jsem zase ožila, ubíralo mi to strašně energie.
Jak jste tu včera psaly o svých tchyních, tak já musím zaklepat, že lepší tchyni jsem si ani přát nemohla. Je opravdu bezvadná, vždycky ráda pomůže a poradí, ale přitom nám nikdy své názory nevnucuje. Kdykoliv jsem nemocná nebo jak mi teď bývalo špatně, tak je ochotná si vzít kdykoliv volno z práce a hlídat Zuzanku. Sama vychovala tři syny, takže to s dětmi umí. Doufám, že jednou taky budu takovou prima tchyní.
Ahoj holky, je sobota tak je u dneska mrtvo, ale přidám se taky do debaty tchýně. Jelikož je tchýně přímo pod námi tak ji vydím každý den, což je někdy dobrý, teda hlavně teď kdy může být s malou, ale i uvaří a to se mi teď hodně hodí, ale dovolenou by si kvůli nám nevzala
tu má raději než cokoliv, dokonce ani nejezdí na dovolenou aby mohla být v práci.
Jinak špatně je mi furt já se toho asi nezbavím, zvracím jenom ráno, ale celý den je mi jako kdybych měla každou chvíli zvracet. Nic nedělám nic nestíhám jenom ležím
už tu mám tři koše prádla a manžel nadává, že nemá včem chodit, musím se do toho někdy pustit, ale vůbec se mi nechce ![]()
Saal, neboj, mě zvracení přestalo až teď, jsem o týden dál, tak vydrž. Taky jsem si ještě před třema dnama myslela, že se prozvracím až k porodu, zvracela jsem většinou ráno i večer a jak píšeš, přes den taky žádná sláva. A teď, ťuk, ťuk, ťuk, je mi hej ![]()
ahojky, na začátku diskuse je výzva, že se mají hlásit ty, které mají termín porodu v dubnu 2007. jsem v 6 tt.
je tady některá z vás z okolí zlína či uherského hradiště?
klarus
ahoj klarus,vítám tě mezi námi
Bohužel já jsem z Prahy,ale určitě někoho najdeš buď tu nebo mezi březňátkama ,nebo jiným měsícem.
Přeji ti pohodové těhotenství.
Máš první?
Ahoj Klarus,
z tvého odstavce to vyznělo, jako že jsme tady zavedly povinné evidence
.
Vítám tě mezi náma, napiš něco víc o sobě. Beránků a býčků není nikdy dost
.
Jitka
nemyslela jsem to tak, že je to povinnost, jen jsem se chtěla taky podělit o naši radost. je to naše první, tak se moc těšíme.
Vítám Klarus
Mrkni se na náš seznam, jsou tam i místa bydliště. najdeš ho v soukromých albech - Dajana - dubňátka 2007
Ahoj Jitutu
Včera se stavila kamarádka s vyčištěným kočárkem, kterej si budu kupovat a nejradši už bych ho měla na chodbě. měla jsem sto chutí už si ho nechat
Co ty, jak se máš? my jsme s Teri samy doma, přítel je v práci a obě máme rýmu ![]()