Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
2.9.06 11:29

Ahoj Holky, ted jsem asi hodinu bojovala s metrikem, tak ted vyzkousim, jak jsem dobojovala 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.9.06 11:31

Tak jsem bojovala blbe..me snad trefi slak..no nic, jdu zkouset, kdyz tak se nezlobte, ze tady blbnu, ale musim se to naucit :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.9.06 11:34

Jejda, mne se to povedlo.Hura hura hura :D

No, tak ted uz snad budu mit cas sem s vama chodit.Dajanko, pak mi prosim napis, co mam nahlasit za udaje :D A kde ten seznamek najdu :D Dekuju.Jinak vsechny moc zdravim a tesim se, az vas poznam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
2.9.06 11:35

ahoj ,jdu si vás dočíst :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
2.9.06 15:38

Ahoj holky, koukám, že je tu dnes nějak mrtvo :-)). Je krásně, tak si asi užíváte sluníčka.
Hlásím, že už jsem tři dny nezvracela, jupíííííííííííí :-)). Úplně jsem zase ožila, ubíralo mi to strašně energie.
Jak jste tu včera psaly o svých tchyních, tak já musím zaklepat, že lepší tchyni jsem si ani přát nemohla. Je opravdu bezvadná, vždycky ráda pomůže a poradí, ale přitom nám nikdy své názory nevnucuje. Kdykoliv jsem nemocná nebo jak mi teď bývalo špatně, tak je ochotná si vzít kdykoliv volno z práce a hlídat Zuzanku. Sama vychovala tři syny, takže to s dětmi umí. Doufám, že jednou taky budu takovou prima tchyní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.9.06 15:56

Ahoj holky, je sobota tak je u dneska mrtvo, ale přidám se taky do debaty tchýně. Jelikož je tchýně přímo pod námi tak ji vydím každý den, což je někdy dobrý, teda hlavně teď kdy může být s malou, ale i uvaří a to se mi teď hodně hodí, ale dovolenou by si kvůli nám nevzala :cry: tu má raději než cokoliv, dokonce ani nejezdí na dovolenou aby mohla být v práci.
Jinak špatně je mi furt já se toho asi nezbavím, zvracím jenom ráno, ale celý den je mi jako kdybych měla každou chvíli zvracet. Nic nedělám nic nestíhám jenom ležím :oops: už tu mám tři koše prádla a manžel nadává, že nemá včem chodit, musím se do toho někdy pustit, ale vůbec se mi nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
2.9.06 16:53

Saal, neboj, mě zvracení přestalo až teď, jsem o týden dál, tak vydrž. Taky jsem si ještě před třema dnama myslela, že se prozvracím až k porodu, zvracela jsem většinou ráno i večer a jak píšeš, přes den taky žádná sláva. A teď, ťuk, ťuk, ťuk, je mi hej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.9.06 19:22

ahojky, na začátku diskuse je výzva, že se mají hlásit ty, které mají termín porodu v dubnu 2007. jsem v 6 tt.
je tady některá z vás z okolí zlína či uherského hradiště?
 klarus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
2.9.06 21:05

ahoj klarus,vítám tě mezi námi :P Bohužel já jsem z Prahy,ale určitě někoho najdeš buď tu nebo mezi březňátkama ,nebo jiným měsícem.
Přeji ti pohodové těhotenství.
Máš první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
2.9.06 21:22

Ahoj Klarus,
z tvého odstavce to vyznělo, jako že jsme tady zavedly povinné evidence :lol: .
Vítám tě mezi náma, napiš něco víc o sobě. Beránků a býčků není nikdy dost :wink: .

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.9.06 08:24

nemyslela jsem to tak, že je to povinnost, jen jsem se chtěla taky podělit o naši radost. je to naše první, tak se moc těšíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
3.9.06 09:13

Vítám Klarus :lol: Mrkni se na náš seznam, jsou tam i místa bydliště. najdeš ho v soukromých albech - Dajana - dubňátka 2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
3.9.06 09:15

Jééé, já mám 10, hurá!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
3.9.06 09:22

ty se máš,já až ve středu :P :P :P :P

AHOOOJ :P :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
3.9.06 09:25

Ahoj Jitutu :lol: Včera se stavila kamarádka s vyčištěným kočárkem, kterej si budu kupovat a nejradši už bych ho měla na chodbě. měla jsem sto chutí už si ho nechat :oops: Co ty, jak se máš? my jsme s Teri samy doma, přítel je v práci a obě máme rýmu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí