Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4011
1.9.06 11:49

mišunko no právě :-( asi to chce se zeptat dřív pokud ho chceš. mě ho možná sestřička nenabízela páč jí přijde zbytečnej, žádný rizikový faktory doma nemáme, alergie žádné atd, prostě si asi koza myslí že není důvod mě posílat na takový drahý vyšetření když mám bezproblémový těhotenství. ale ten červíček hlodá hlodá…já si asi zavolám do tý nemocnice a zeptám se tam než tam půjdu......a uvidím co mi řeknou. a tatínka chci sebou ;-) ať se jim to líbí nebo ne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
1.9.06 11:49

co máte k obídku holčiny? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
1.9.06 11:51

to jsem si taky říkala..když jsem byla naposledy u dr. tak mi akorát dal ampuli na moč :oops: :) a řekl, ať přijdu právě toho 18.9..to budu taky ve 13. týdnu..a já se ho na to NT chtěla zeptat, sám od sebe mi ho nenabízel, tak to zkusím za dva týdny..ale taky netuším, jestli to už nebude pozdě..to je děs, člověk, aby se furt na něco ptal a upomínal se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
1.9.06 11:51

Misunka - a teď ti to došlo, jestli ne tak už nevím :roll:
Dajana - my jsem měli maso na hříbkách a rýži :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
1.9.06 11:55

saal - taky nic

Daji - my měli vločkovou polívku a bramborový salát a kuřecí řízky.

Tak já teda nevím, jestli mám tomu doktorovi zavolat nebo co, je tam jen úterý a čtvrtek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
1.9.06 11:58

Holky jak posíláte ty SZ mě to nejde :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
1.9.06 12:01

saal - a zadala jsi předmět? Jinak se to neodešle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
1.9.06 12:03

Tak tady byl ten zakopanej pes :roll:
Misunka - tak snad konečně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
1.9.06 12:04

saal - díky, už dorazila :lol:
Konečně už zase fungujou metříky. Jdu pověsit prádlo a pak si chvíli lehnu. Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
1.9.06 12:38

no koukám jaký máte dobrý obídky :-))) to bych si taky dala :-)))) já asi udělám řízky ;-)) já už je neměla ani nepamatuju :-)))a vánoce jsou daleko :D

mišunko dobrou noc ;-)

holky vyto určitě budete vědět ;-) kdy už je vidět velký bříško? myslíte že to bude už na vánoce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
1.9.06 13:08

tak tu asi nikdo není. tož já bud šmírovat ;-)

holky jak se těšíte na vánoce s pupíkem? trávíte je sami doma ve dvou (ve třech) nebo naposledy u rodičů? a co dárky? nějaký nápady už máte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
1.9.06 13:09

DAJ - s vánocema me nestvi, to je pro me hotový utrpení, tchán s tchýní chce dojít k nám, je mi mdlo z toho uz ted......... jeste se tam cpe svica toho mýho s manzelem.
Chci pohodový vánoce intimní, jen my dva a ne tam beham kolem tchýně :(

Uz su z5 z té prohlídky, vsecko vám popíšu, docela prča, ale musím ted neco honem popracovat, se pak ovzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
1.9.06 13:15

ok jeleno těším se ;-) tak šup šup makej ať píšeš co nejdřív ;-)

jeleno tak si dupni že chceš poslední vánoce ve dvou ne? a hotovo. já kdybych nechtěla tak jim to řeknu, ať se třeba urazej je mi to fuk. důležitý je abyste se užili vy dva s manžou naposledy sami na vánoce ;-))) a manža by tě v tom měl podpořit ;-) tak držím pěstičky, snad to zmákneš a uděláš si to tak jak vy chcete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
1.9.06 13:51

Koukám, že řešíte vánoce. Já jsem si vydupala, že vánoce budeme slavit jako rodina sami, takže na Štědrý den jsme sami doma. Pak jedeme k babičkám. Hlavně tcháni by chtěli, abychom to slavili s nima a sami si na Štědrý den ani nedávají dárky, až když přijedeme 8O . Pak ale máme problém, u koho to slavit dřív, jestli 25. u našich a 26. u tchánů nebo naopak, tak to střídáme. Je to pro mě noční můra, ach jo. Ale hlavně,že 24. mám klid. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
1.9.06 14:05

Jiti no právě..je to taková nespravedlnost na jednu nebo na druhou stranu :-(( taky měto neba to předhánění rodičů u kterých budem dřív a snad i počítaj kde jsme častěji (hlavně to vidím u tchánovců bohužel, není to má averze prostě jsou takoví) :-((

nejvíc mě pobavila tchýně před časem když švagrový i mě dávala najevo (a to ještě švagrová nebyla těhotná a já vdaná), že není hlídací babička s dědečkem, že ať si nemyslíme že k nim ty naše děti budeme odkládat. prý nás rádi uvidí ale ať nepočítáme s tím že prcka pohlídaj a my půjdem do kina (fakt hustý názory)…že prej oni si taky museli poradit a kluky vychovali dobře, tak to taky musíme zvládnout. tak jsme koukali jak puci když tohle říkala :roll:

no a když se švagrový narodila malá Pájinka tak naprosto otočili :lol: hehe…jeden víkend tam nejsou a tchýně už volá kde jsouuuuu a že už tam dlouho nebyli a kdy přijdou ;-))) hehe, malou si užívaj co to jde..ale je fakt že přes noc tam nebyla nikdy a švagrová si myslí totéž co já, takže tam píďu ani na noc dávat nebude, se jich nikdo neprosí ;-) radši je dám ke svý mamce která píďu bude chtít a do kina nás pustí :D ale fakt jsem z ní rostla.....

máte někdo podobnou hodnou tchýni? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital