Poradna duly
Jana Čurdová
hmm..vánoce..tak to zatím neřeším.. do nich toho musíme stihnout strašně hodně, že na ně raději nemyslím..nemám ty svátky moc ráda popravdě..
já ani nevím, jakou mám tchyni, s maminkou od přítele jsme se zatím neviděli
a nebude mi vadit, když se ještě nějakou dobu neuvidíme ![]()
DAJ - já vo tchýni rači mluvit nebudu, ještě sem nekdy zabrousí a bude průser, páč její dcera se tu vobčas muze vyskytovat…
jinak vanoce nesnásím vod tý doby co musíme chodit k jeho rodicům…
Letos sme byli domluveni (nebo az budeme mit ci cekat prcka) ze budem sami a je to tak dva tejdny, co sme se chytli, páč sám zacal o vánocích jak je vsici budem slavit u nás doma se vsecma rodicema a jeho svícou a jejim manz. A já se asi pos*** z toho vobíhání kolem nich, ne?? ![]()
Takze ten nás hovor jeste bude mit pokracování.
Von proste nesnásí vánoce ve dvou, nechci to uz rozebríat, dycky se strasne nastvu. Tak doufam, ze jak budu mit pupíka, tak si uz konecne vydupu co chci. Jsem jeste ochotná jít letos k jeho rodicům, naposledy, ale pak s mimi budem sami a jestli ne, tak budem kazdej zvlást…
jezkote, ste me vytočily s těma vánocema......... ![]()
Mám ouplně po náladě............ ![]()
žabžo tak to máš dobrý docela
taky řešení ![]()
no jo máš pravdu že do vánoc se toho ještě semele ![]()
No Vánoce to je problém…
Já byla vždycky zvyklá, protože jsme bydleli s našima a babičkou a dědou v jednom domě, že jsme u rozdávání dárků byli všichni a bylo to strašně hezký ![]()
Teď bydlíme ve svým asi 400 m od našich a tím, že ještě nemáme mimi, tak se mi nechce trávit vánoce sami jen ve dvou, přijde mi to takový smutný. A tak první vánoce jsme pozvali naši i tchánovce ke stromečku k nám a bylo to fajn. Loňské vánoce jsme si pro změnu rozbalili dárečky s manželem sami doma a pak šli k našim rozbalit další
A další den jeli ke tchánovcům. Letos ještě nevím, ale příští vánoce, když už budem nejspíš 3, tak je chci trávit ve 3 u nás.
jeleno to mě mrzí promiň tak to smažem jo? ty příspěvky
a nálada se ti vrátí ![]()
no jo, tak mu na to neskákej…není to o pupíkovi…jestli si chce pozvat celou famílii tak ty jeď na štědrej den k vašim
hehe…si to rozmyslí, obíhat sám kolem maminky
u nás se moc návštěv neschází
většinou jedem my, k nám fakt nouzovka. takže jsem spokojená ![]()
Tak vstupní kontrola byla sranda. Donesla sem ji moč v sklince vod Kyseliny listové, ale seskrabla sem z ní nálepku, hehe, jeste by to babě došlo.
Pak chtela at se vysvlecu, tak sem sundala mikinu. Vona ze jeste. Tak sem sundala svetr. Pak ze jeste! Tak sem si vyhrnula tricko, stáhla špeka a jala se me poslouchat. pak me polozila na postel. A zacla mi prohmatavat bricho!!! SEm trochu vybledla. Pak mi hejbala nohama jako na rehabilitaci. Pak mi jukla do krku. Pak mela blbý otázky. Pak nevedela jestli se Export Manager píše jako jedno slovo nebo dve slova
Tak mi napsala Export manažér ![]()
Pak nauctovala mýmu šéfovi 400Kč a mám vod nich pokoj, hehe
Zabzulko: Ty čekáš s přítelem miminko a ještě jsi neviděla jeho mamku? To koukám, ale asi máš důvod, viď? To já byla na tchýni zvědavá a naštěstí si nemůžu téměř vůbec stěžovat (až na detaily
)
jeleno no tak vidíš
žádná trága ![]()
hele holky, nemůže se z moči poznat při nějakým normálním vyšetření poznat těhotenství??? co s tou močí bude dělat??? nevíte někdo??? jestli bude dělat vyšetření na bílkoviny a cukry tak pohoda ale co když jí napadne tam strčit těhu test? ![]()
Sem totiž slysela jak jednou vykládal svý kámošce ze vánoce jsou pro něj hrůza, loni sme byli u nasich a prý hrozně trpěl........ pritom s nasima je zupr legrace, fakt se rehnime celý vecer. U jejich je obcas blbá nálada, vobcas se pohádaj, nerada sem tam jednu dobu chodila.
Jenze pro nej vánoce znamenají toto: BÝT SE SVOJÍ MAMINKOU A TATÍNKEM JAKO MALÝ DĚTÁTKO A KOUKAT SE JAK ROZBALOUJOU JEHO DÁREČKY A VON JEJICH.
To by se jeden posr........... fakt malej kluk.
Se vodkázu na svůj pupek a konečně si doma letos dupnu!!!
![]()
Romco.. jo.. ještě jsem neviděla jeho mamku, i když bydlí asi tak dva bloky ode mě
ale je jasné, že o sobě víme.. jenže mamča je dobrý exot, tak musí napřed vydýchat mě..jako mou osobu.. a pak jí vpálíme prcka
tak to nevím, jak to vezme
důvody jsou na dlouhé povídání ![]()
DAJÁNA - no, vona do tý moče nejdřív strčila papírek na bílkoviny a pak si cvakla
To se s tou močí dělá, nic víc, hehe
VÍTE PROC JE NESKA V BRNĚ TAK KRÁSNĚ?? SLUNEČNO A TEPLO??? A proč neprší???¨Páč se neska táhnu s destníkem ![]()
Se loučím, jdu do města neco vyridit a cestou si plánuju koupit zákusky, nam!
čáááááááááááááááááááááááááááu