Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
4.9.06 07:49

no, nechám si napsat nějakou neškodnou mast, Ophtalmo septonex nebo něco takového a už si na něj dávám heřmánek.. bolí to jak šlak, štve mě to..
no, já očkovaná nejsem, uvidíme..
musím říct, že jsem se neprobudila do nejrůžovější nálady, tak doufám, že jste na tom líp :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 08:02

ahoj myško ;-) no to už dlouho ;-) mě se to vaše „aj“ prostě líbí ;-)

a copak ty tady? :-) máš volněji dneska?

žabžo no tak aspoň něco si na to dáváš, jen se kurýruj…to očkování myslím není na škodu…

fuj teď mi tu pod oknem zasmrděl vartburg jedný kolegyně fuj tajksl…tyhle auta už by měli zakázat :roll: :? to je smrad že by jeden pad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
4.9.06 08:06

Kolegyně je pryč, tak sedím u jejího PC a užívám si připojení na net ;-) Tak proto, víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 08:13

já už chci být taky ve 12 týdnu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
4.9.06 08:31

Ahoj,
zdravím po víkendu, počasí naštěstí šlo, takže jsme pořád běhaly venku. A jako každý víkend jsem díky našemu skvělému tátovi spinkala minimálně do devíti :lol: .
Tento týden je docela rušný, zase ale nebudu mít čas přemýšlet nad nesmysly a metřík bude pěkně naskakovat. Už jen 7 dnů a jdu na kontrolu!!!

DaJano - vždyť se za chvíli překulíš do devítky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 08:35

jojo uznávám že to letí ;-)

nějak čím dál víc přemýšlím o tom se hodit marod a přemýšlím jak a kdy to udělat a hlavně největší obavy mám z toho zda mi doktorka napíše vycházky neomezený :roll: ach jo.

holky já včera prospala den ;-) to byla pohoda :-) manža se taky činil tak jsme se tulili spolu na gauči a bylo to fakt bájo :-)

a dneska se mi vůůůůůůbec nechtělo vstávat, chjo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
4.9.06 08:53

DaJi, Jiti má pravdu, devítka je tu co nevidět:)
Jiti ahojki, jak se máš? už jen týden do kontroly? ty se máš..já ode dneška až za 14 dní, začínám být zase nervozní.. nevím, jak to máte teď vy, ale já mám zase období, kdy se cítím úplně netěhotně..fakt nevím, co bych chtěla..ani prsa už mě nebolí, znervozňuje mě to..ale dneska mám den pod psa už od rána, tak prosím neberte moje fňukání… :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 08:56

žabžo jen si zafňukej ;-) při pondělku je to dovolený ;-)

koukala jsem že 6.9. jsou další dvě kontroly ;-) Radík a Nita ;-) tak držím pěstičky už dopředu ;-) abych pak nezapomněla ;-)

jojo netěhotně, to sedí ;-) taky si přijdu netěhotná.krom únavy a zácpy nic jinýho těhotenskýho nemám ;-)

kde je dneska jelena???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
4.9.06 08:59

ahoj ženský, tak mám najednou tolik práce, kolega i šéf na dovolené a vsici zákaznici se zblaznili, tak nevim jak tu s váma budu tento týden,
 eh.

jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 09:00

uploadovaný obrázek dubňátek ;-)

https://www.emimino.cz/modules.php?…

přibyla další kolonka - UZV ;-)

holky co je s těma ostatníma? co třeba sun? anet? leea? nuny?hanelle? agatha? trubka( ta asi chodí do březňátek ne?) katty? amalka1??? a spousta dalších. KDE JSTEEEEE???? ASPOŇ OBČAS SE OZVĚTE HOLKY ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 09:02

AHOJ jeleno ;-)

tak to řekni nahlas ne? ;-) objednávala ses nebo jak sis to vydupala a zařídila a taaak???? řekniii, já ci takyyyyyyy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
4.9.06 09:05

ZABZU - ty se máš cítit báječně, vždyť máš volno!!! Toho já se právě bojím, že když budu doma, budu se moc pozorovat. Radši jsem v práci, i když je to na palici a ráno se nemůžu vyhrabat z postele.

Taky se hlásím k „netěhotným“, lepší je to moc nezkoumat.
Přeju hodně štěstí k dnešním kontrolám. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
4.9.06 09:05

no sem tam zavolala a vobjednala se, ne? :D
Chcou za to 1.450,–Kč, zloději........... za 15minutový vysetrení, eh, ale prý odpo mi reknou výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
4.9.06 09:07

jo a nevim jak vy, ale si nejsu jistá jestli su este v tom 8O
Nic mi nejni 8O 8O Tak se tesim na to NT, az mi reknou, jestli tam nákou larvu ešče vůbec mám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
4.9.06 09:09

Jeleno - a na kdy ses objednala, ať víme, když mačkat pěsti. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie