Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
3.9.06 16:56

Misunka - tu rýmu máte z té zimy, já se třepu furt a dokonce už jsme museli topit :cry: malá chodí nabalená jak v zimě :? My jsme kupovali holící strojek nedávno, ale můj se na něj moc netváří, prej ty delší mu to nebere, má braun s výkyvnou hlavou a stál myslím 2500,– :roll: Zkoušela jsi ten stahovací program jde to :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
3.9.06 17:00

saal - zkoušela jsem to stáhnout, povedlo se, ale asi blbě, protože mi to pak nemakalo, já řeknu známýmu, on určitě něco má.

Tu rýmu přinesl přítel, protože zmoknul na fotbale a my aby jsme nebyly pozadu, tak ji musíme chytnout taky.

Odpoledne jsem pořád poslouchala, jak nám tady houká parní mašinka a protože bydlíme u nádraží, tak jsme se šly podívat a on odjížděl nějakej speciál do Prahy, táhly ho dvě parní mašinky, modrá a černá. Stály jsme přímo u nich a jak zahoukaly, tak jsme s Teri skoro ohluchly a moc nám nechybělo, abysme měly mokro v gatích :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
3.9.06 17:07

Misunka - to je škoda, ale mě to taky trochu trvalo než jsem na to přišla a teď stahuji jak divá malá má snad už všechny krtky a pohádky od Disnyho, ale nejvíc se jí líbí Garfild ve filmu :D U nás jezdí jenom motorák, ale Nika by byla u vytržení kdyby viděla takové mašinky až na ten zvuk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
3.9.06 17:11

brrr - u žehlení mi bylo teda tepleji, teď je mi zima. Přišla mamka, tak se omlouvám a mizím. Už nezvracíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
3.9.06 17:17

Misunka - pravidelně každé ráno co vylezu z postele tak letím na záchod :cry: už mi to leze hodně na nervy. Taky budu muset končit dítě se mi vrátilo a vzteká se a vzteká :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
3.9.06 17:45

ahoooj holky :lol: tak jsem tu a zdravím vás!!! :lol:
tak jsme se vrátili z víkendu, bylo skvěle, počasí vyšlo, furt jsme byli v lese a nasbírali spoustu hub, takže za chvilku jdu čistit, mám to teda pěkně na dlouho :? přítel měl tento víkend dcerku, tak jsem byla ráda, ona je úžasná holka, takové třeštidlo, protáhli jsme ji poutí, furt chtěla na kolotoče, ale to bych tentokrát nedala, tak se Viki odhodlal a jezdil s ní, pak mu bylo blbě :P

normálně, v pátek jsme si vyšli večer někam na pivko, bylo tam karaoke, no, exhibovali jsme tam maximálně..ale řeknu vám, bylo tam nahuleno, chvilkama jsem musela vypadnout ven a měla jsem pak výčitky svědomí, že jsem v takovém prostředí.. už takhle chodit nebudu, to není dobré..

tak vám přeju hezký večer, idu na ty hřiby :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.9.06 17:52

Ahoj holky, moc vas zdravim a snad me prijmete mezi sebe. :lol: Jak se mate na konci vikendu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
3.9.06 18:38

Ahoj Zabzulko - teda ty houby ti nezávidím, já je hrozně nerada čistím, ale zítra jdem taky :P Jinak se taky bojím jít i na večeři do restaurace, vadí mi ten smrad a dělá se mi z toho blivno.

Alainko - ahojky, už jsi byla u doktora? je ti blbě? Napiš Dajaně SZ s údajema, to víš, že tě vezmem mezi sebe :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
3.9.06 19:48

Ahoj těhulky! Gratuluju k přírůstkům :)
Sice mám TP 13.3. ale myslím si že budu spíš spadat do 1.4. naše mimčo je už teď aprílové!
Jakpak vám je?
Mě stále nic moc..žaludek jak na vodě..ale naštěstí jsem nezvracela!
Držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
3.9.06 20:13

misunko ahojki, zítra jdete taky? tak bacha na klíšťata..věřte, že mi dneska zatrnulo, našla jsem na sobě tři.. :( takové ty malinkaté, fakt už do lesa nejdu, bojím se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 07:28

krásné ránko všem :-)

žabžo - no jo klíšťata už jsem měla taky dvě od té doby co vím že nosím malýho kulihráška :? taky už si říkám že do lesa nee..ale spíš půjdu a namažu a nastříkám se repelentem, výborně funguje ten Autan, s tím mám zkušenosti. je to sprej aj na gatě aj na nohy, sice pach nic moc ale fakt zabírá ;-)

jak se máte po víkendu? :-)

my včera lenošili celý den :oops: 8) to byla paráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 07:31

jinak vítám Klarus :-) konečně nová tvář :-)))) hned tě dám do tabulky ;-) jestli chceš, tak mi písni Soukromou zprávu s nějakými údaji o sobě ;-) věk, měsíc narození (to je ta * ;-) ), pak kdy tě čeká další kontrola, popřípadě zda jsi už dostala průkazku, jo a hlavně termín porodu ;-))) budem moc rádi když v tom budeme mít jasno :lol:

Alainko, zdravím po delší době ;-) to víš že zapadneš ;-) proč by ne? :-)

ještě chci pozdravit MajkluM ;-) ale moc tomu nerozumím ;-) jak to, že už máš teďka aprílový miminko??? 8O proč si myslíš že budeš patřit do dubna? :-)

tak a já jdu aktualizovat tabulku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
4.9.06 07:33

DaJi ahoooj …
tak Ty jsi taky měla klíště? dost mě to vyděsilo, kurňa, teď mě vyděsí fakt všechno..
víkend byl úžasný, bylo to super, akorát dneska jsem se vzbudila s balonem místo oka, mám ječné zrno..naposledy jsem ho měla v pubertě.. :? naštěstí ode dneška nastupuju na nemocenskou, tak aspoň nebudu strašit v práci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 07:44

jéé žabžo tak to je fakt naprd :? já na to netrpím ale vím jak to znepříjemňuje život :-( no tak se kurýruj seč to jde, ten prach z těch oken ti taky nepomůže co? :? můžeš si aspoň nějak vykapávat očička??? nebo aspoň heřmánkem čistit???

no jo, ty klíšťata mě taky vyděsili :-( jedno jsem měla dokonce na bříšku, nad pupíkem :-( ale my jsme očkovaní proti tý ošklivý encefalitidě, takže těch obav mám docela málo…a navíc si to vždycky dezinfikuju propolisem tak bych řekla že snad v poho. u nás je těch infikovaných klíšťat prý hodně, tak proto to očkování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3301
4.9.06 07:48

Omlouvám se, že sem lezu,ale musím pozdravit Dajánku ;-) Delší dobu už pozoruju, že se ti do slovníku vkrádá „aj“ moravština :lol: :lol: :lol:

Práci zdar :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital