Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102
4.9.06 09:13

Ahoj holky, tento týden budu mít víc času se s váma bavit, celej týden mám na odpoledne,takže mám celé dopoledne pro drby s váma :lol:
Jeleno, prosím tě, co to je za vyšetření za těch 1450,–Kč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
4.9.06 09:18

4/10 hned ráno pred 8. MOc se tam netesim, se toho bojim, eh, hlavne toho výsledku, nejni mi uz 17, že, hehe.

JASR - je to NT vysetrení, krev a UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 09:19

jasr super :-) gratuluji k devítce na metříku ;-) krásnej :-)

jeleno a domlouvala jsi se nějak předem s gyndr nebo prostě jsi sama to vyšetření zjistila a objednala se??? nechceš to aspoň sdělit na gyndě ;-) ??

v kolikátým týdnu tam teda jdeš? jaký maj objednací lhůty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
4.9.06 09:21

Jelena: já jdu taky na velkej ultrazvuk 25.9.,ale nic mi o placení neříkala…No budu tam muset zavolat a informovat se.Akorát mi Dr. říklala,že ten ut se děla vaginálně…no su zvědavá 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
4.9.06 09:23

dajana: díky už ať je tam dvanáctka, když mi Dr. řekla,že už su v devátým, tak sem se zhrozila, jak to letí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 09:27

jasr . no vidíš to. to jdem na den přesně ;-) já jdu taky 25.9. na uzv a hned druhej den na krev na gyndu i s výsledky toho uzv ale o placení taky nic nevím a zda je vaginální nebo ne to netuším…sakra proč nás tak málo informujou? si myslej že je to tak lepší nebo co? a my se tu pak moříme se zjišťováním informací…ach jo…příště si řeknu o víc informací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
4.9.06 09:30

dajana: no já se ani neptala jak ten ut dělá, ona mi to sama řekla.A moje tchýně mi říkala,že prej to vypadá jak kulma… Takže se asi není čeho bát.
A 25.9. na tebe budu myslet…Já výsledky ponesu ještě ten den na gyndu a Dr. mi zrovna udělá i odběry krve na vrozené vydy, to budou ještě nervy, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
4.9.06 09:32

Né, normální UZ u vaší MUDr. se neplatí!! Jen tohle NT vysetrení je jakýsi nadstandart, proto se za to cáluje. Sama moje MUDr. mi hned vrazila do ruky leták té brněnské kliniky co to delá, at si vo tom prectu neco a jestli chcu at tam du. Ze kdyz to dobre dopadne, nebudou me pak hnát na tu amniocentézu, tak to beru vsema deseti, páč na to amnio se mi nechce jít.

JASR, vaginální UZ je bezva, he, zejména jestli máš doktora chlapa :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
4.9.06 09:34

JASR - ne, MUDr. vezme do ruky velkýho robertka, natáhne na něj šprcgumu, namaže sádlem a strčí ti do do pipky, docela prča :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
4.9.06 09:36

jelena: není ten ut na dawnův syndrom? To byla kamoška a oni jí řekli na kolik % je možné aby to mimi bylo tímto syndromem postiženo.
No a chlapa naštěstí nemám :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
4.9.06 09:37

ježišmarjááá, to bude síla!!!!
No když to přežili jiní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 09:45

holky já ten vaginální uzv už absolvovala…hned na první návštěvě u svýho gyndr (muž lékař) ;-) a byla to sranda ;-) je to tak, taková podlouhlá tyčka a na konci senzor, namaže, navlíkne gumu, znovu namaže a strčí dovnitř ;-) u toho mi zasedl nohu že jsem se nemohla hýbat ale byl fajn ;-) :lol: díval se jen na obrazovku monitoru a dle toho se řídil kam že to kouká ;-) pak našel mimíska a hejbnul s tím takže se mu zase ztratil :lol: a říkal: tak těhotenství to určitě je, teď ještě ten plod znovu najít a změřit ;-) jde o to že tímhle uzv je to daleko přesnější to měření a je víc vidět.....tak se toho neboj ;-) přesně tak.přežili to jiní ;-)

jeleno no já si myslím že mě to nenabídla páč jsem mladá a rizikový těhu zatím nemám tak si myslím že proto…že jí přijde zbytečný platit za něco navíc když k tomu nemám „předpoklady“…

mám nutkavou touhu zavolat si ve středu pro výsledky z té krve co mi nabrala minulý týden.jenže je tam jen doktor a nevím zda bude zvedat telefony :? já jsem děsně zvědavá..chci vědět krevní skupinu a zda tamty fujtajblíky vyšly negativně bože prosíííím ;-) jen nevím zda mi to řekne… :? jinak si musím ještě tři týdny počkat :-(ach jo.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
4.9.06 09:47

JASR - si myslím, že tobě se to bude moc líbit :D :D
Jo, reknou mi nějaký poměr na DS a stejne mi tu amnio doporučí vzhledem k mýmu věku. Ale jestli to dopadne moc spatne (krev i UZ), tak na tu amnio půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
4.9.06 09:57

jelena:když už vím do čeho jdu a na co se připravit, tak je to v poho… :wink:
já myslím, že ti všechno dobře dopadne uvidíš. Vždyť znám starší matky čekatelky, který čekají první mimi ještě později.Např. u nás v práci jedna spolupracovnice čeká první mimi ve 43 letech a všechno má v pořádku a to nevěděla, že je těhule do pátého měsíce :D
Takže žádný strachy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
4.9.06 10:08

ahoj........jak zvladate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...