Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
4.9.06 11:54

Taky bych se chtěla aspoň jeden den cítit netěhotně, ale abych to nezakřikla :D Já jsem mimi taky ještě neviděla tak snad je všechno v pořádku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 12:01

radíku: držím pěstičky a posílám obrovský kus štěstíčka ode mně…snad máš vážně jen zpožděnou ovulaci a mimísek je mladší…ale to krvácení teda :roll: :( fakt nevím..drž se. kdyby se vám narodilo postižený miminko tak asi ještě horší než když to tělíčko samo ukončilo :( vím že to musí být strašný ale neztrácej naději, uvidíš že se vám to brzy povede a bude všechno v pořádku!!! doktor tě pak asi nechá doma na neschopence, tak si budeš užívat a lenošit s puckem v bříšku radíku.

Leea: taky přeju moc štěstíčka aby se to povedlo příště už bez komplikací…uf uf holky fakt hodně síly!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
4.9.06 12:05

No díky Dajan.......uvidíme jak to dopadne......:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
4.9.06 12:07

saal a potvrdili ti srdecni akci?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 12:10

radíku a ty jsi teda byla na jedný jediný návštěvě gyndr a ještě mimíska neviděl? a srdíčko taky neviděl?

neprodělala jsi nějaký virový onemocnění? ach jo fakt děs teda…někde jsem četla že v týhle ranný fázi je nejčastější příčinou potratu nějaká genetická abnormalita. špatný genový základ…buňky se prostě přestaly vyvíjet nebo jich bylo moc, málo…divně nakombinovaný :( :(

fakt držím pěstičky aby ve středu mimíska na uzv viděl......a kdyby ne, tak hold nevěš hlavu, hoď se marod, měla bys normálně nárok na 6-ti nedělí…a vyčisti si hlavu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
4.9.06 12:13

ty jo…duhý šestineděli v tomhle roce a ani jedno po miminu :-( toto teda vedu.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
4.9.06 12:15

radik - drž se kočko, pořád na tebe myslím!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 12:16

radíku tak si odpočiň. jestli je to už podruhý tak by se měl tvůj gyndr minimálně zamyslet co je špatně a začít to řešit. trošku na něj příště zatlač co s tím jako hodlá dělat, že to je už podruhé v tomhle roce a že chceš nějaký další vyšetření s odůvodněním proč se tohle děje. dvakrát za sebou to už je podezřelé.....může to být nízká/vysoká hladina nějakýho hormonu kterej ti dělá bordel, nebo něco jinýho…chtělo by to zjistit!!!! nenechávej to jen tak usnout, neskákala bych mu na „dotřetice“…bez dalších vyšetření.....platíš si pojištění tak ať se taky jednou staraj!!!!

grrr to je přístup teda........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.9.06 12:18

Radik - asi jsem to napsala špatně já jsem ještě nebyla ani na tom ultrazvuku :cry: tak jsem mimi nemohla vidět, půjdu až v tom 12 týdnu :? Co to čtu ty už jsi jednou potratila snad ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 12:23

saal: to ještě 21 dní jako?! týwogo já bych to nevydržela!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.9.06 12:25

Dajan - už jsem si zvykla s Nikou to bylo uplně to samý :cry: Hold to je ten život na vesnici :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
4.9.06 12:31

ne to ne.......to ja poprve byla na operaci s děložníím čípkem a to jsem měla taky šestinedělí :-) prostě samé šestinedělí......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 12:34

saal no jo…život na vesnici…takže vlastně ani moc možností nemáš co…

holky nevíte jak to u vás chodí s neschopenkama v těhotenství? jaký dávaj vycházky? jak vstřícný jsou k poskytnutí té neschopenky? já jako severočech mám v podstatě „nárok“ jít na ekologickou neschopenku kvůli zdejšímu životnímu prostředí a vážně o tom přemýšlím. jenže si připadám jak simulant :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 12:36

aha radíku. tak snad je vše v pořádku. ale proklepnout by tě teda mohl.....za to on nic nedá, možná trochu času a práce.....zkus na něj zatlačit a zeptat se ho zda je to normální a zda tomu lze nějak pro příště předejít a zda to nemůže být tou operací atd…jen ať si s tebou popovídá. když řekneš že bys to ráda věděla abys byla klidnější tak ti to poví..oni hrajou hodně na psychiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
4.9.06 12:36

ekologická neschopenka? to jsem jeste neslysela :-) a to abys odjela pryc :-) za lepsim vzduchem.
Já mám ted vycházky 4hodky…jinak znama treba nedostala zadne…ale vesmes byvají ty 4 hodiny......pokud je duvodem tehu…tak kontroly moc nechodej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí