Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
4.9.06 12:39

RADI - a to jako dostanes 6týdnů neschopenku? to nechápu to šestinedeli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.9.06 12:42

Dajana - já jsem v prvním těhu byla doma od 6 měsíce a měla jsem vycházky od 1 do 5 asi, ale to záleží na doktorovi někteří to prý dávají aj dýl nebo na dvakrát :D Život na vesnici je nijaký, obzvlášť když tu nikoho neznám a jsem z města kde jsem měla všechno co jsem potřebovala :cry: Tohle je náš největší problém hodně se kvůli tomu hádáme, protože si furt stěžuji a chci jít pryč, ale ono to nejde :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 12:43

no jo..možná se to jmenuje jinak ale v podstatě to tu funguje tak že kdokoliv si řekne o neschopenku tak jí dostane (v těhu teda)…kvůli zdraví miminka. ne není povinností odjet ;-) spíš být doma a šetřit se :lol:

tady ty kontroly choděj i na těhotný, ono se to totiž na tu neschopenku už nepíše zda jde o těhotenství nebo o nějakou jinou nemoc…takže choděj i na těhotný a pak berou část nemocenský! nejeden případ v okolí ;-) naštěstí to není tak horké…

ty vycházky tady dává jak kdo, záleží na vstřícnosti lékaře obvoďáka (nebo to dává i gyndr tu neschopenku??)…těžko soudit dopředu jak se obvoďačka zachová(ženská)…rozhodně si prý má člověk „vymyslet“ důvod pro to být doma a ne tam přijít a říct že si to těhu chce užít a být doma pro nic za nic…stačí se zmínit já nevím, třeba bolest v zádech nebo prsa, nebo únava.....nesoustředěnost…bolest hlavy..a daj ti jí…fakt odhadnout dopředu chování lékaře se nedá.....bojim bojim ;-) už spřádám plány co jako říct ;-) hehe já jsem ale potvora ;-) jenže když v práci nemám do čeho píchnout a v podstatě zbytečně sem dojíždím autem za draho…tak to se prostě nevyplatí.....to doma udělám víc práce…ach jo. jsem simulant přiznávám ;-)

radíku a od tý soboty stále krvácíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 12:45

saal a jak dlouho tam bydlíte? žádná kámoška se nerýsuje???? ani nějaká milá sousedka s prckem??? na pískoviště asi na vesnici nechodíte co? tam má každej svoje na zahradě že?…leda se zapojit do života obce nějak…trochu ty lidi poznat…jít do kina? a zapovídat se tam s nějakou maminkou…nebo u lékaře???? (u dětského)…

nedivím se ti že tě to tam štve,bez kámošek a toho cos měla předtím je to takový nijaký co?.....jak to chcete řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
4.9.06 12:51

Já jsem měla neschopenku asi od 6,5 měsíce a měla jsem vycházky 4 hodiny denně vkuse, už nevím, v kolik to bylo. Někdo to ale dělí 2 dopo a 2 odpo.

Neschopenky dává gynekolog. Mě se teď ptal hned poprvé, jestli chci zůstat doma, řekla jsem, že ještě ne a on dodal, že si taky myslí, že je to ještě zbytečné. Asi by na mě teda dal, kdybych měla pocit, že mi bude doma líp. To je ideální přístup. Když mu teď řeknu, že občas padám téměř do mdlob z nízkého tlaku (stalo se mi to asi 3×), asi ho budu muset ukecávat, aby mě nenechal doma. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.9.06 12:53

Dajan - do kina :D kde by se tu vzalo to je nejblíž ve Vsetíně 20 km odtud :cry: no oni nějaký známí jsou, ale už mají svoje kamarádky a známé tak nemají na mě moc času a já nejsem nějak na to za nimi furt chodit a vtírat se :oops: Řešit to nebudeme asi nijak buď to vydržím nebo to dopadne špatně, ale to snad ne, manžel je zase moc fajn a takového chlapa bych asi nenašla :wink: Mám počítač a mám malou tak to nějak zvládnu, snad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 13:01

saal ..no tak kámošky tu na netu snad máš ;-)))) je to příjemný mít si s kým pokecat na to samé téma ;-) já jsem taky přivandrovalec, všichni známí ve městě jsou přes manžela naštěstí príma lidičky ale ty návštěvy taky nic moc častého. kámošky mám ve městě kam dojíždím do práce a rodinu taky, takže se to dá, rozhodně není nikdo nedostupně daleko…naštěstí.

jiti: no tak to mu radši neříkej, páč nevím jak by tě jako nechal doma když jsi na mateřský ;-) to by ti jako zakázal nějaký domácí práce? ;-)

aha..gynekolog? u nás dává neschopenku obvoďák…ale je to asi silně individuální teda. mě nikdo neschopenku nenabídl :D sestra se ptala jak mi je a já (blbec) říkala že naprosto fajn ;-) tak příště to asi zahraju že už to není ončo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
4.9.06 13:05

DaJano - chyba lávky, chodím do práce, v pátek jsem oslavila rok v pracovním procesu. Chci tu zůstat co nejdýl, prašule se hodí, i když s tím zvýšeným rodičákem už to nebude tak jednoznačné. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 13:07

jiti 8O tý jo…tak to smekám teda.....to mi nějak uniklo.....a to stíháš všechno okolo? domácnost, malou Haničku??? manžela??? vařit??? jůůůůůůva......

no jen jestli tu mateřskou nezrušej ;-) myslím že stát na to nemá prachy…nechápu že to schválili…asi před volbama…neříkám že by to nebylo fajn, ale moc tomu nevěřím. až to bude platit tak ráda uvěřím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
4.9.06 13:25

Jů holky všimly jste si už jsou květňátka, toto letí nedávno jsem zakládala duben a už je tu květen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 13:27

jéé jdu se podívat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 13:30

jednou ten květen přijít musel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
4.9.06 13:39

Ahoj holky,
teda DaJano - tebe jsem už nezmerčila snad půl roku. Jak se máš??
Koukám na tvůj metřík, takže dobře :wink:

Já byla dneska na kontrole, jsem v 10 tt. Bobek má přes 9 cm
a mával mi rukou :lol:

Já jsem na neschopence od začátku a do práce už nejdu. Budu doma
až do porodu 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
4.9.06 13:46

jůůůva Nuny no to je dóost že jsi se ukázala taky ;-)

gratuluji k 9-ti centimetrovýmu bobkovi ;-))) hehe :-)

jak ti je? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
4.9.06 13:51

No, teď už je to lepší. Ale minulý 3 týdny mi bylo docela zle.
Teda žádný nevolnosti nebo tak, ale měla jsem docela dost
křeče a bolesti břicha, protože se mi okolo plodu udělal hematom.
Takže jsem musela 2 týdny ležet a ležet a ležet, baštila jsem prášky
a po dnešní kontrole už je hematom vstřebaný a vše je, jak má být :lol:

Konečně teda budu moct jít ven, už jsem z toho bytu celá udušená :?
Mám vycházky dopoledne a celý odpoledne, takže pohoda. Už se těším,
až se zítra projdu po městě a sednu si na sluníčko.

To nám to po tak dlouhý době vyšlo to těhu skoro stejně, co?
To je sranda. A jak je tobě?

Poradíte mi, jak si vypočítám datum porodu? Poslední ms 26.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí