Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
1.9.06 11:18

DAJ - a nemocenskou ti platí socka!!! nééé zamestnavatel. Ten bude rád, ze pudeš třeba někdy na nemocenskou, he, ho to nestojí ani kááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
1.9.06 11:20

no jeleno to je fakt no, je to 69% na nemocenský (dlouhodobý)…
tak už jsem klidnější ;-))

:-((( mamka z toho asi byla pěkně paf co? chuděrka, má z těch tvých hafanů šoky teda......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
1.9.06 11:21

tak já du na tu vstupovací prohlídku. A víte co je sranda? Az tu budu končit, tak prej musím jit aji na výstupní :D
Ze bych se u MUDr. uz rovnou vobjednala aj na tu výstupní? hehehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
1.9.06 11:22

jeleno, no jasně, já to chápu, navíc jsou to Tvoji miláčci.. holt pro cizí je to pobavení, pro Tebe stres..
holky, chtěla jsem se zeptat..už si některá nahmatáte vleže bouličku? já eště ne, říkají, že kolem 12 tt by to už mohlo být..tak čekám..když ležím, tak mám vystouplý akorát špek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
1.9.06 11:23

DAJ - jediný co ti šéf může hnusnýho udělat je to, ze jakmile se dozvi ze si v tom, tak ti snízí plat, rekneme, ze mu v ríjnu reknes, ze ses v tom, von se nastve a vod rijna budes mit vejplatu jen základ........ klidne az do unora nez pudes. ALE TO BY BYL TEN NEJHNUSNEJSI CHLAP NA SVETE A TO BYCH MU TAM S TIM PRASTILA OKAMZITE A JESTE MU POHROZILA ZE NA NEJ POSLU NÁKOU KONTROLU TREBA Z FINANCU NEBO Z HYGIENY :D :D
Toho se neboj. Kdyztak to pak budem resit, jestli to bude aktuální, ale fakt ti nic nemůzouuuuuuuuuuuuuu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
1.9.06 11:24

ZABZU - bouličku? Já mám strach neco nahmatat, urcite bych na to spatne mákla a treba tu boulicku rozmáčkla?? 8O
nerikej, ze je to tak jednoduchý to najít v brichu, se bojim, ze se pak vo neco prastim, já su nekdy dost trdlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
1.9.06 11:25

jeleno to je fakt. vlastně na tom ještě vydělá :D hehe…jenže rád nebude, nemám za sebe náhradu a asi sebude blbě shánět..vůbec mě nenapadá kdo by sem jako za mě šel ze známých…fakt nemám šajna což je blbý páč se to ode mně jakože očekává. jo a před nedávnej oznámila naše kolegyně na jedný pobočce že je těhotná a normálně ti naši blbci jí řekli že jestli si nenajde náhradnici za sebe tak jí až se vrátí vyhoděj. tak tam někoho narychlo našla no :-(( ale fakt blbci :-(( místo toho aby byli rádi že jim bude mít kdo vydělávat na důchod (jakože noví lidíčky) tak nadávaj a vyhrožujou a chtěj aby si našla za sebe náhradu) napadá mě slovo k*eténi ;-))) ale nejsem sprosťačka :lol: takže spíš nepočítám s tím že se sem vrátím no :-( oni uměj bejt fakt hnusní. jsou prostě na úrovni základní školy takže spousta věcí jim nedochází a spousta dochází ale opačně než by měla…takže si myslím že až to tu oznámím že se mnou nebudou mluvit…jestli mi to přijde tak jdu asi marodit rovnou :D ať si naprděj že jo ;-) ale bojím no.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
1.9.06 11:26

ZABZU - bouličku? Já mám strach neco nahmatat, urcite bych na to spatne mákla a treba tu boulicku rozmáčkla?? 8O
nerikej, ze je to tak jednoduchý to najít v brichu, se bojim, ze se pak vo neco prastim, já su nekdy dost trdlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
1.9.06 11:26

jeleno hehe tak se objednej ;-)) mazej už ať už seš zpátky a můžeš poreferovat ;-))))

bouličku po mě ještě nechtějte holky :lol: přes ten pupek asi nebude cejtit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
1.9.06 11:27

jeleno, já myslím, bouličku, jako dělohu:))
teď je eště pořád schovaná v pánvi za stydkou kostí, ale kolem čtvrtého měsíce jak roste se začne objevovat už na ní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
1.9.06 11:28

DAJ - hm, najit nahradu, tak dáš inzerát no........ fakt nevím. Vís co? tak jim to rekni co nejpozdeji a je to ne?
Můj séf taky kcípne..... velký výberový rízení na můj post a ted jdu pryc, ani ne po roce, co nadelám.

valím na tu kontrolu, pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
1.9.06 11:33

jeleno jasný. řeknu to až uznám za vhodné…ale obávám se že až budou ty kontroly častější že to bude dost nápadné…dva dny po sobě jít na půl dne k doktorovi je děsně nenápadný že jo.....

držím pěstičky :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
1.9.06 11:38

DAJ - rekni ze chodis na zuby, já loni byla u zubare cca 2× týdne, nekecám, byly to hrůzný zázitky. Prece nepovis, ze furt lítáš na gyndu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
1.9.06 11:43

Nám vypadnul net, tak jsem toho využila a nakrmila divou zvěř.

saal - nic mi nepřišlo :?

zabzo - mě se zdá, že už mám bříško trochu nafouklý i vleže, ale těžko se to přes jizvu hmatá, je to tam zatvrdlý tak jako tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
1.9.06 11:45

Daji - mě taky NT screening nikdo nenabízel, tak se na to zeptám, ale jestli už nebude pozdě, když jdu až ve 13tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí