Poradna duly
Jana Čurdová
Já mám rýmu, tak jsem byla celý odpoledne zalezlá v posteli, mám strach o mimi a měla jsem dvoje ponožky, mikinu a bylo mi krásně ![]()
misunka…neboj…mimi to neublíží…já jsem člověk co moc nemarodí, ale když jsem čekala Jakuba , tak jsem byla nemocná snad 3*…to naštve, ale v pohodě jsem to ustála…
Nito - já se právě bojím, u Teri jsem nebyla nemocná ani jednou ![]()
Jsme tomu tady včera daly, co? Holky ráno nechápaly ![]()
Nechápali, ale pochopili…
Neboj… ![]()
Co přítel už dobrý? Dobře jste se udobřili?
Mě ten můj přijede konečně zítra…nebyl tu teď 14 dní…a nějak mě to teď bere a je mi po ňom smutno…už aby byl listopad a bydlel s náma. Jsem fakt asi nějaká přecitlivělá.
Misunka…nene…vídíme se o víkendech a dovolené.....již 1,5…a teď jsme se to rozhodli vyřešit a zrovna do toho jsem zjistila, že su těhule… ![]()
Nito - tak to je super, že se vám to takhle krásně povedlo. Mimi nebylo plánovaný? U nás jo.
Nito - tak to jste šikovný
Nám se povedlo na třetí pokus. Teď jsem v galerce koukala na fotky, kde je třeba větší dítko a u něj malinký mimi a moc se mi to líbí, mám takový ochranitelský sklony
misunka…u mě to byl taky třetí cyklus… ![]()
No nic jdu do hajan, nebo ráno nevstanu ![]()
ahoj holky!!! tak jste zase včera plkaly vy ponocnice? já jsem ponocovala taky, ale bohužel, už jsem to pak nestíhala, předtáčela jsem si rozhovory a zdrhla něco po jedenácté, abych se dostala celkem slušně do postele ![]()
mišu, je dobře, že ležíš v posteli a kurýruješ se, upřímně Ti to ležení závidím
neboj, pokud nemáš vysokou horečku, tak se nic nestane..
přidávám se k vám zimomřivkám, furt je mi zima, pořád se klepu, brrr… a bude hůř, za chvilku budeme chodit nabalené ![]()
včera jsem si koupila šaty, které by pak případně šly nosit, nejsou přímo těhu, ale dají se..teda, teď ne, jsou volné, elegantní, líbily se mi ![]()
čau ženskýýýýý!!!
ZABZU - jejda, copak ty to deláš za prácu?? To¨zni zajímavě - rozhovory, natáčení
Ze ty budeš náká tíví reportérka ![]()