Poradna duly
Jana Čurdová
DAJ - to si me teda urazila!
Bigl je moc inteligentni pes. Druhá vec je, ze nerad poslouchá ![]()
Jinak sou to mazilci nasi, ale je fakt, ze se toho moc nenaucily.
Ale ani neznám chytrý jiný plemeno, jen vlčáky a labradory, ti jdou neco naucit. Ale jezevci, kokři a secko vostatní je moc pracný neco naucit, jak bígli.
Tak ty mi ani nepochváliš pejsky jo, hm, vidím, ze tady uspeju jen s fotkou nákýho mimina, eh, já to rikala, fakt nejsu materský typ…
Jitutu, Misunka - zkuste www.snugglepie.com už jde a není to tak složité, já anglicky taky neumím azvládla jsem to
a jsou tam pěkné metříky ![]()
SAAL - jé, ten je krááásnej!! To si spolu s malou vyhrajou, co? ![]()
Jelena - spíš malá s ní, mám co dělat abych ji ochránila od Niky, ale jinak se mají moc rády ![]()
saal - já měla snugglepie a jak to blblo, tak mi přestaly počítat, tak jsem je předělala
misunka - já vím, třeba nějaká porucha a už to půjde no uvidím já jsem si ho vrátila zpátky ![]()
hehe jeleno
tak promíííííň
urážlivko
věřím že při správném vedení lze naučit cokoliv jakékoliv plemeno
asi to chce fakt vůli a trpělivost a taky neustupovat ![]()
saal pejsek krásnej, to je westík ne?
ti jsou sladcí ![]()
jeleno abych NEZAPOMNĚLA - ti tvojí bíglíci jsou taky moc pěkní
je to milý pejsek, to určitě ano
takovej mazel jojo přesně ho vidím
a máte je v posteli? ![]()
holky já už skoro jdu jupíííí a dokonce jsem dneska i něco udělala
hehe já su tak dobrá ![]()
Misunka - trochu to trvá, ale nakonec se dostanu
asi tam maj ještě nějaké problémy ![]()
Dajana - maltezák oškubaný ![]()
v posteli je nemáme, páč ten můj má nákou alergii na psí chlupy, ale já kvůli nemu psy pryč nedla a von si nák zvykl, takze uz alergii ani nemá, nejlepší je léčba šokem, říkám to furt ![]()
DAJ - no proto!
sme zjistila, ze tu bjehafku mám z banánů ![]()
Sem se furt cpala banánosma do vcerejska, dost kvasijou ve strevech, tak to bude vono........ chjo, ale to byla krusná noc vcera
![]()