Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
1.9.06 09:52

Zabzulka - aspoň ty jsis vzpoměla, jsi hodná :D No on nemá ultrazvuk, ale říkal že až příště příjdu tak mě pošle na ultrazvuk do Vsetína, takže počítám, že půjdu v tom 12. týdnu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
1.9.06 09:54

Zabzulka - on počítá asi stáří miminka a říkal to tak jako informačně, podhmatem nemůže přesně zjistit jak je mimi velké :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
1.9.06 09:55

Ahoj kočeny, hlásím se z pelechu, dneska stávkuju, nic nedělám, uvařeno mám, úklid počká, na nákup šel přítel.

Deníček - píšu si do počítače pocity z utz, z prohlídky, jak mi to doktor řekl, později přidám váhu a tak. U Teri jsem měla knížku Deníček nastávající maminky, tak jedu podle ní.

saal - taky jsem nezapomněla, že jdeš denska :lol: Hlavně že je všechno v pořádku, já ještě 20 dní a už uvidím prcka taky. Už jsem ho neviděla tak dlouho, že mám pocit, že tam není :(

Daji - pstroužek…hmmm…pošli aspoň kostičky na oblízání a na houby bych šla taky, akorát už jich mám fůru nasušených a plnej mrazák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
1.9.06 09:56

Jo Zabzulko - včera jste krásně hráli, samý pěkný písničky :oops: , seděla jsem tu se sluchátkama na uších :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
1.9.06 09:59

misu, ty se máš:)) haha, od příštího týdne se chci taky válet v posteli celé dopoledne..haha:))
holky, ale stejně mi to připadá být takové nefér ode mě, nic mi není a já jdu na nemocenskou..takový divný pocit..ale pak si řeknu, že si zasloužím:)
misu, díííky, jsem ráda, že se ti to líbilo, doufám, že Ti ty moje brebty nevadily, písničky se snažím pouštět takové pohodové na večer, aby se to líbilo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
1.9.06 10:03

Zabzu - mám moc ráda ty starý písničky od Dalibora Jandy, akorát že se to teď nedá sehnat, tchýně má obchod s CD a prej to vůbec není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
1.9.06 10:04

Čau holčinky,
mě je taky pořád taková zima, manža doma chodí v tričku a já mám kromě mikiny i vestu :D .
Ten deníček v těhotenství si chci psát taky, nevíte, kde sehnat nějaký už „předtištěný“? V nejhorším si to budu psát normálka.
Zabzulka: v kterým rádiu moderuješ, na jaké frekvenci? Ráda bych si Tě taky poslechla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
1.9.06 10:07

Misunka - a přes internet jsi to nezkoušela stáhnout, ono se to nesmí, ale jde to :D
Zabzulka - vy tam hrajete vždycky moc pěkné písničky, je to moje nejoblíbenější rádio :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
1.9.06 10:10

Romcaa - já mám z prvního těhu knížku Cesta k novému životu, jsou tam fotky od Anne Geddes a psala jsem tam úplně všechno, na netu jich taky dost najdeš, myslím že i tady na emimču něco bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
1.9.06 10:11

saal - já na to nemám program, musím si nějakej sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
1.9.06 10:12

Misunka - strong dc je česky a je to docela lehký, hlavně tam seženeš všechno :D stáhneš ho z internetu, jen to zadej do vyhledávače :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
1.9.06 10:18

mišu, tak to by se Ti u nás líbilo, Dalibora Jandu tam máme snad kompletního..kolikrát jsem si taky chtěla odtamtud zkopírovat nějaké písničky, ale nejde to :(
saal má pravdu, z internetu stáhneš bez problémů..
Romco ahojki :) taky další zmrzlinka? :) já jsem v rádiu Čas, ale Ty jsi z východních Čech, tak můžeš poslouchat jedině na internetu :))
ale teď tam dva týdny nebudu, jdu na nemocenskou, tak se nikde blomcat nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
1.9.06 10:20

saal - díky píšu si, teď už máme neomezenej net, tak můžu stahovat.

Romcaa - taky poslouchám přes net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
1.9.06 10:24

čau ženský, su tu na skok. Já zatím byla jen u mé MUDr obvodní pro kartu, kterou ted ponesu té firemní MUDr. A povídám sestřičce (mám je moc ráda, sou s moji MUDr skvelý baby!) „A JÁ MÁM PRO VÁS PŘEKVÁÁÁPKO, TO BUDETE JUKÁÁÁT“ a vona na me kouká jak blázen co to hrabu v tašce a já vytasila těholegitku a mávám jí tím před vobličejem, hehe, tak se smála a gratulovala a prej me hned vezmou jak budu vracet tu kartu a hned mi udelaj zápis do těhulegitky.

Horší je, ze zjistuji, ze su naprosto nesoustredená.........i v práci mi uz zacal vynechávat mozek 8O
Tak já jedu k tý MUDr. a cestu znám i poslepu a já cestou 3× (slovy třikrááát) spatne odbočila, nekecám. Proste sem se zamyslela a najednou su v odbočovacím pruhu ouplne jinam. No, takze cesta trvala 3× dýl, aspon sem si prohlidla Brno :D

No a cestou sem si koupila hermelínovej salát, namky nam, ted to tlačím a pro jistotu z toho plivu cibuli (není na me pěkný pohled :D )

Jinak je neska v Brně kráááááááááásně

DAJ: Na houby uz nemusím, ledaze byste některá chtěly SEKANOU ZAPEČENOU S BEDLAMA NEBO SEKANOU V PAPRIKÁCH :D
 http://www.gify.nou.cz/…bory/241.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
1.9.06 10:25

ZABZU - týýýjo, ty seš dýdžejká? No to je maso :D
Chytnem tu frekvenciju i v Brně????????? Posli!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí