Poradna duly
Jana Čurdová
saal ten je divnej ten tvůj doktor. proč ti nece dát průkazku??? ach jo, fakt někteří doktoři jsou prostě divní
no hlavně že je teda vše v pořádku, neboj se, však mimíska brzo uvidíš ![]()
žabžo no jo chuť na mlíko prostě člověk nemá vždycky to je jasný
však se ti to nezkazí ne??? (žiju v domnění že to je prášek???)…
mišunko ty se mááááš já ci taky lenošit ![]()
deníček, juknu taky v obchodě ale nějak se mi nechce kupovat další kravinky páč knížek o těhu už mám doma dost
některý lepší některý ne až tak dobrý (to byl kauf
)…no ale aspoň jsou k něčemu…
kostičky pošlu
dej adresu
hehe
na oblízání
to si dáte do nosu teda ![]()
holky mě zas štve můj gyndr (a sestřička) že mi ani nenabídli ten NT screening
vůbec se o tom nezmínili, já jdu na obyčejnej uzv na konci září kde zjistěj zda má mímo pět prstů na ruce a dvě oči
žádný další vyšetření zatím v plánu není, no třeba mi to řekne pak, nevím. ale bojím bojím, přeci by mi to měla aspoň informačně sdělit ne???? ![]()
jo a neska otvíraj novej sekáč v brně , se tam stavím, prej by meli mit i neco pro těhule.
Sem se tam stavovala zacatkem týdne, jeste vybalovaly, takový dvě pipiny navondulovaný a prej votvíraj az 1/9 a já: a máte neco pro těhule? A vony ze to dávaj stranou a ta druhá mi hned koukla na pupek, teda na špeka, jako jestli nekecám ![]()
ahoj romčo
jakpak se máš??
ty sem chodíš tak zřídka že si tě chci užít
tak šup povídej přeháněj ![]()
jeleno tak držím pěstičky aby na tebe i ta firemní mudr byla hodná
a už mazej
hehe.....
sekanou s houbama teda fakt neeee já to maso nějak nemusím poslední dobou…radši zeleninku na sto padesát způsobů a rajčátka od našich ze zahrádky to je teprv mňamka ![]()
Dajana - 22 září, je divnej minule mi ji dal když jsem byla v 8 týdnu ![]()
Misunka - máš SZ asi dvakrát ![]()
Daji, jo, to se nezkazí, je to takové sušené mlíko..akorát stálo skoro stovku:)))))
jeleno, tak vidíš, je to dobrý, vůbec se nedivím, že jsi nesoustředěná, mi se taky nic nechce..v pondělí si pojedu pro tu neschopenku, toho kámoše doktora mám celkem daleko, tak si vezmu auto a jak jsem to řekla mamce, tak z toho byla hotová, že prý jede se mnou ![]()
jinak doktorovi jsem to řekla, byl rád, je to takový exot, jen je problém, že se zná s mým bývalým a nezná mého přítele milovaného, tak si myslel, že je to mimčo mého ex
![]()
Ahoj Daji ![]()
se sem dostanu jen v práci, doma bohužel net nemám
Takže proto jsem tady tak zřídka. A copak bys ráda věděla??? Na kontrolu jdu až 18., takže nic nevím a vůbec se nemůžu dočkat. Jinak teď mám už asi 2 dny takový nálady, hrůza - furt brečím, jsem smutná, naštvaná, no asi to znáte, že jo? Ale manža je zlatíčko, doma mi pomáhá, jsem teď úplně neschopná cokoliv udělat, nejradši bych jen spala a spala. Už aby tohle období zkončilo ![]()
Jeleno - kde je ten sekáč? Slibuju, že se tam stavím až v pondělí, ale něco mi tam nechej
.
Jo, Zabzulko, to je škoda, že u nás to rádio nejde chytit, net, jak už bylo napsaný, doma bohužel nemám no ![]()
ZABZU - tak mu treba bude gratulovat az ho potká, ne? hehehe
DAJÁNA - smárjá, babko, si tý tvoji gyndr hned zavolej,a si na to zapomněla ti to nabídnout!! To NT je ale placený, cca 1500Kč. Brnkni jí, at ti rekne kdo to delá. Mne rovnou MUDr. vrazila do ruky celej barevnej letáček, ta klinika v Brně si na to nechala vytisknout lejstro. Ale netuším NAKDY se tam mám vobjednat jako, eh?
no jo romčo, to je jasný
tak hezky odpočívej dokud to jde
když manža tak hezky pomáhá tak si to užívej
no třeba co bříško a chutě a čich ![]()
holky s tím čichem teda nevím ale mě přijde že žádnej ohař nejsem…
saal mám to v tabulce ![]()
holky já se právě kuchla při řezání mrkve do mističky
jsem telátko…naštěstí fakt jen maliličko tak to mám vovázaný aby to přestalo crčet chjoooo ale mrkvička a jablíčko dobrůtkový ![]()
Romcaa - to asi bulíme všechny, já už i bulím že nic nestíhám a že je mi furt blbě
manžel dokonce musí jezdit pro obědy, protže na to nemám něco uvařit
jenom bych ležela, tak je mi nejlíp ![]()
romčo no a není naděje že až budeš na mateřský ten net doma bude? nebo dřív dokonce???
já už si to bez něj doma neumím představit
ale manža ho naštěstí potřebuje, kvůli mě bychom ho asi neplatili…
jeleno no já sestřičce diktovala že dojíždím do práce do vedlejšího města (krajské město), takže nechápu proč mi to nenabídla páč fakt nevěřím tomu že tady v ústí ten NT screening jako nejní. aj na tamten normální uzv mám jít do nemocnice v děčíně což fakt nechápu proč, ale teoreticky můžu i tady v ústí…no jo asi jí zavolám až se mi to rozleží, informuju se u pár kamarádek
ona jede na 14 dní na dovču (sestřička z gyndy) tak pak jí asi cinknu a pozeptám se.....
ted mi volala moje máma, docela hnusnej zázitek mela, ty nase dve cácorky háraj, byla s nema v lese a dobehl velkej ridgeback a cca 20minut holky znásilnoval. Máma mela co delat je udrzet vod sebe, kopala, rvala, holky se nastavovaly, von vytasil pindoura, děs. Pak doběhl táta a majitelka psa, máma je privolala founem, ale měla málem infarkt........... a to měla v kapsi sprej pepřovej a ani si nevzpomněla ze ho má použít. Nevím jestli ste todle divadlo nekdo zazil, ale kdyz fena uz CHCE dát chlapovi a von CHCE DYCKY, tak to je neco je udrzet, navíc byly dve a von vobrovskej, chudák máma....... jednou se mi to taky uz stalo, áchjo..