Poradna duly
Jana Čurdová
jeleno, dobré ránko:)
držím palce na tu kontrolu, nebude to taková hrůza, uvidíš..
no, já moderuju v rádiu, dycky večer, bavím se s lidmi, pouštím jim písničky, no je to celkem dobré, ale únavné..
ahoj kočandy ![]()
jeleno držím pěstičky koukej se pak ozvat a živě nám to popsat
jak jsi seděla na koze a roztahovala nohy a taaak
prostě všechno ![]()
teda já taky koukám jak dlouho vydržíte vzhůru
já chodím v devět spát
a je to paráda
krásně se vyspinkám.
chjo ať už je odpoledne ![]()
mě se nepřičítal metřík :-/ ale už jsem přišla na to jak to změnit
tak jsem si změnila datum porodu a mám zase svý krokoušky ![]()
holky jak vám dneska je? při pátku
a co plánujete na víkend krom odpočinku?
Daji ahojki:)
se vůbec nebojím, že by nám to jelena všechno živě nevylíčila..s nejmenšími detaily ![]()
teda, to, že jsem včera tak dlouho vydržela, je jen proto, že jsem byla v práci..být po mém, tak chrápu v osm ![]()
dneska je to perfektní, nic mi není
kurňa, je mi tak dobře, až mě to zase zneklidňuje..to je fakt v háji:)
tak jsem se dneska domluvila se svým obvoďákem, v pondělí si k němu zajedu pro neschopenku..aspoň na dva týdny..potřebuju si pořádně odpočinout, ty stresy v práci jsou hrůza a navíc mi budou dělat ta okna, tak budu mít dost času si uspořádat věci a připravit si to..
a o víkendu se chci vidět..budeme mít přítelovu dceru, tak se na ni strašně těším..neviděla jsem ji skoro dva měsíce
zajedeme na hory a do aquaparku:) to bude super..
jak to vidíš ty DaJi?
žabžo to je dobře že máš tak ochotnýho obvoďáka
(já se tohohle momentu docela bojím, až tam přijdu a budu po ní (ženská) chtít neschopenku na týden na dva na zotavenou......no ale třeba si dělám zbytečný obavy. fakt nevím jak se zachová…
hele tys to těhu nějak hlásila svýmu obvoďákovi??? já ne…a přijde mi to zatím zbytečný, půjdu tam pak na interní vyšetření v těhu tak se to stejnak dozví…
my dneska možná budem grilovat u tchánovců na zahradě (jsou pryč
) takže se švagrovcema nějakýho pstroužka
uvidíme jak bude… a zítra asi někam na houbo výlet
uvidíme..... miluju procházky lesem…hrozně mě to nabíjí…manža je pro tak asi vyrazíme ![]()
žabžo (a ostatní taky) vedete si nějaký deníček toho jak vám který den je a co bolí nebolí co se děje v bříšku???
například třeba informačně od kdy vám je divně od žaludku? ![]()
já si to píšu do diářku a myslím že to bude dobrá vzpomínka, první těhu je prostě první těhu..to už nikdy nebude
a taky pak ten píďa až vyroste si určitě rád počte co se dělo když byl ještě v bříšku
já bych si tak ráda početla ale naše mamka tohle nějak nevedla
loni jsem si sama sestavila album z dětství
prostě nebyl čas s malýma cácorkama tehdá…ale já si ho chci udělat ![]()
Ahoj,
dneska to konečně vypadá na docela slušné počasí, snad se ten fičák nebude opakovat o víkendu. Ani jsme včera nešli ven, na písku bych umrzla
.
Dajana - hlavně ne kuřecí!!! - pstroužek bude mňam, pošli kousek ![]()
Zabzulka - já bych do půlnoci na nohách nevydržela. Po deváté vypínám televizi, pak trochu poklidím a v deset jsem hotová a doma binec. Nějak se mi ta představa uklizeného domova kapku hroutí a bude hůř ![]()
Co budeš dneska papat, Jeleno? Žádné tipy?
Jiti hehe kuřecí ne neboj
jdeš mi zářným příkladem co a jak ![]()
jojo pstroužek na grilu je fakt ňaminka ![]()
tak jsem se dozvěděla že maj tři kolegové dovolenou, daší tři jsou pryč takže celá firma se dnes skládá ze 4 lidí. dobrý.....doufám že bude šéfik prudit až přijde ![]()
jelena tu není, je na tý prohídce ale určo brzo přijde a poreferuje ![]()
já mám dnes oběd jasnej
přinesla jsem si tučňáčí konzervu a dvě housky plus mám tady ještě in case of emergency jogurt a vokurku a nějaký mlsýnky
takže dnes přežiju
a ráno jsem měla děsnou chuť na kakao a piškůtky
ale přijde mi že po tom mlíku mi bylo tak nějak divně.
žabžo co to těhu mlíko? je to dobrý?
Jiti čáááu:)) no, to ti věřím, s tou domácností.. u mě to taky vypadá jak po výbuchu, chjo, nestíhám ![]()
DaJi, já mám obvoďáka úplně úžasného, je to můj výborný kamarád, takže on mi dá cokoliv, kdykoliv si řeknu:) ale nezneužívám toho, nikdy jsem nebyla ten typ, který lítá po nemocenských..snad jsem ji měla tak jednou za dva roky, ale teď si říkám, že mám nárok..
kolega, floutek jeden, který vždycky odchází domů ve dvě mi dneska bezelstně řekl, že bude chodit na půl devátou, protože je mu v postýlce tak dobře:))
asi ho vykostím ![]()
DaJi..to těhu mlíko..no, chuťově je dobré.. ale zrovna nemám konstelaci, kdy bych ho pila
nějak mi představa mlíka dělá blujno..holt jsem si ho koupila v nesprávnou dobu ![]()
Dajano - těhudeníček je výbornej nápad. Já jsem si psala jen sem tam poznámku do kalendáře (váhu, pas, bolesti, kopání…) a teď do toho nahlížím. Jen piš. Pak to můžeš vydat knižně
.
Ahoj holky, tak jsem tu od doktora, sice si nikdo nevzpoměl že jdu, ale nevadí
Průkazku mi ještě nedal, prej až příště, ale jdu 22.září takže za tři týdny. Dneska mě jenom prohlížel a podhmatem říkal že to vypadá na ten 6 týden. Příště už mi budou brát i krev a mám donýst moč, už se strašně těším
Ráno jsem myslela, že mě tam odnesou jak mi bylo blbě, to ranní vstávání mi nedělá dobře ![]()
saal..já to vííím!!! myslela jsem na Tebe, ale nečekala jsem, že to bude takový fofr ![]()
tím se teda nechci chlubit ![]()
takže žádný UTZ? zatím? hele, tak to vypadá, že dostaneme průkazku skoro všechny ve stejný týden.. myslím, že Ty, misunka, já..kurňa se musím podívat na tabulku:)
DaJi, jinak těhu deníček si nevedu, ani mě to zatím nenapadlo, snad později..