Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
1.9.06 10:58

daj - krvavá mrkvička a krvavý jablíčko, namky nam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
1.9.06 10:59

No bříško zatím nic, to je moc brzo, ne? Ale je fakt, že některý neelastický kalhoty mi jsou nějak těsnější (ale to bude spíš tím, jak hezky papám :lol: ). Chutě - naštěstí nic extra, čich - ten mám jak pes, cejtím všechno mnohem víc než ostatní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
1.9.06 10:59

ZABZU - udej tu frekvenciju a název rádija! Sím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
1.9.06 11:02

ROMCAA - furt ses jak lovečák? Já taky, hehe, je to legrace. Nedávno sedíme s tím mým v obýváku a já hlásím: týjo, ted uz chápu ty naše lovecký psy, jak to maj tezký kdyz neco voni z kuchyně. Já ted furt cítím ten štrůdl co je v kuchyni zabalenej v sáčku, pořád mě to mlátí do nosu, to se nedá vydrzet. Koukal na me jak na blázna :D
Takze sme tu vuni zlikvidovali tak, ze sem milej štrůdl z kuchyne donesla a porvali sme se vo nej jak psi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
1.9.06 11:05

Daji - ten net doma možnááá bude, jenže nejdřív si musíme koupit pořádnej počítač, máme takovej starej krám a pak musím zjistit nějaký info o bezdrátovým internetu tady v okolí. Právě že si taky neumím představit být na mateřský bez netu, tak snad to dopadne :lol: Doufáme, že budeme mít oba pěkný vánoční odměny a pak je utratíme za PC :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
1.9.06 11:06

tak to vám ani nezávidím takovej čmuch :-))) mě přijde že mám nomální čmuchání jako každej jinej…tak uvidíme…u mě se to těhotenství projevuje fakt malinko…doufám že už to nepřijde v nějaké horší podobě ;-))

já mám teda pupana pěknýho…nevím vůbec co budu nosit za měsíc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
1.9.06 11:07

Jelena - taky jsem pochopila naše číči, že furt somrujou, když něco dobrýho vařím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807

jeleno, haha, jak jsi to teď popsala, tak jsem se málem skácela..asi to nebylo pro mamču moc příjemné, ale nasmála jsem se :)
jo, frekvence je 103.7 FM, ale jen pro Zlínsko, to je k Tobě nejblíž, jinak můžeš přes net..www.casradio.cz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685

Jeleno - jak se jmenuje ta klinika, co od ní máš leták - Centrum prenatální diagnostiky? Jestli jo, zavolej tam co nejdřív, mají hodně plno, objednávají tak 5 týdnů dopředu a má se chodit mezi 11 - 13tt. Takže máš to naknap?

Kde je ten sekáč???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
1.9.06 11:08

romčo tak to ale musíte být do vánoc v práci ne? ;-))) tak snad si tě oceněj jak maj…

holky všímáte si toho co máte na pásce? já mám fixní plat děsně málej :-( skoro půlka platu jsou prémie který mi třeba na nemocenský taky dávat nemusí že jo :-((( pěkně mě to se*e :-((( až jim řeknu že jsem těhotná tak se asi s šéfikem rovnou domluvím zd by mi nezvedl ten fixní plat kvůi mateřský…snad to pochopí…ale nevím..jsou to takový šéfici rychlokvašky takže pochybuju :-(((( jsem si uvědomila až dneska tohleto..chjoo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
1.9.06 11:10

Dajana - zvracím už jenom ráno, ale blbě je mi celej den. Niku moc nezvládám, ale je se mnou tak si aspoň hrajem, jinak najíst jí zvládnu dát no a večer se stará tatínek nebo tchýně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
1.9.06 11:12

jeleno hárající fenky moc neznám ale představu mám ;-))) ségra má fenku ridgebacka tak vím co to je za tele :-)))) Andělka se jmenuje hehe :-))) je to ted zlatíčko, neublížila by ani mouše :-)) spíš takový telátko řekla bych…ale vím jak si jí hlídá když jdou ven a hárá ;-)) no jo, však to není moc často naštěstí…ale tvojí mamku teda lituju ;-))) se ti pomstí ;-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
1.9.06 11:13

Daji, no já plánuju být v práci až do února, samozřejmě, kdyby něco nebylo v pořádku, tak jsem doma hned. Snad mě oceněj pěkně, jsem tu už 7 let :lol: :lol: , tak by mohli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
1.9.06 11:17

DAJÁNA - hele, kote, materská se ti vypocítává z posl. 12 měsíců odpracovaných, né kalendárního roku, proste posl. 12 měsíců (klidně unor-unor). JE UPLNE JEDNO, jestli se ti plat skládal ze základu 8500 hrubýho a k tomu 8500 odměny, to je fuk, prostě to bylo 17 hrubýho a z toho se pocítá materská. To samý nemocenská - ta se ti pocítá (neívm uz ted kolik presne procent, cca 65) z minulejch platů. Fakt je fuk jestli se plat skládá z odměn nebo nebo jen fix, důlezitá je výsledná cifra.

ZABZU - no, me je z toho spis zle, je to silený, máma brecela, nedovedes si predstavit kdyz ze vobtezuje cizi pes a chce ti vojet fenu a vona CHCE, to je hrozný divadlo, trhaj ti vsici rukama, máma vo nej rozbila klacek a nic, proste pudy, děs........ kdyz si na to spomenu, udela se mi soufl........

JITI - moc díky, nevím jak se to menuje, samozrejme mám letáka doma, ze, hned odpo jak dorazim dom, tak si tam zavolám, diky za tip!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
1.9.06 11:18

romčo no tím si právě nejsem jistá. si najednou uvědoměj že je tu tři roky nebudu a půjdu na tu základní mzdu :roll: :evil: naši šéfové jsou toho fakt schopní…ale tobě samozřejmě vyhověj ve vší slávě ;-)) neboooj, 7 let, to užj si zasloužilá zaměstnankyně ;-)))))

saal no tak aspoň že se ti bíško uklidnilo a nechodíš telefonovat s mísou..ale i tak teda fakt záhul…tak si hezky hrajte holky :lol: pouštíš Nikču na počítač taky? ;-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí