Poradna duly
Jana Čurdová
No bříško zatím nic, to je moc brzo, ne? Ale je fakt, že některý neelastický kalhoty mi jsou nějak těsnější (ale to bude spíš tím, jak hezky papám
). Chutě - naštěstí nic extra, čich - ten mám jak pes, cejtím všechno mnohem víc než ostatní ![]()
ROMCAA - furt ses jak lovečák? Já taky, hehe, je to legrace. Nedávno sedíme s tím mým v obýváku a já hlásím: týjo, ted uz chápu ty naše lovecký psy, jak to maj tezký kdyz neco voni z kuchyně. Já ted furt cítím ten štrůdl co je v kuchyni zabalenej v sáčku, pořád mě to mlátí do nosu, to se nedá vydrzet. Koukal na me jak na blázna ![]()
Takze sme tu vuni zlikvidovali tak, ze sem milej štrůdl z kuchyne donesla a porvali sme se vo nej jak psi ![]()
Daji - ten net doma možnááá bude, jenže nejdřív si musíme koupit pořádnej počítač, máme takovej starej krám a pak musím zjistit nějaký info o bezdrátovým internetu tady v okolí. Právě že si taky neumím představit být na mateřský bez netu, tak snad to dopadne
Doufáme, že budeme mít oba pěkný vánoční odměny a pak je utratíme za PC
![]()
tak to vám ani nezávidím takovej čmuch
mě přijde že mám nomální čmuchání jako každej jinej…tak uvidíme…u mě se to těhotenství projevuje fakt malinko…doufám že už to nepřijde v nějaké horší podobě ![]()
já mám teda pupana pěknýho…nevím vůbec co budu nosit za měsíc ![]()
Jelena - taky jsem pochopila naše číči, že furt somrujou, když něco dobrýho vařím ![]()
jeleno, haha, jak jsi to teď popsala, tak jsem se málem skácela..asi to nebylo pro mamču moc příjemné, ale nasmála jsem se ![]()
jo, frekvence je 103.7 FM, ale jen pro Zlínsko, to je k Tobě nejblíž, jinak můžeš přes net..www.casradio.cz ![]()
Jeleno - jak se jmenuje ta klinika, co od ní máš leták - Centrum prenatální diagnostiky? Jestli jo, zavolej tam co nejdřív, mají hodně plno, objednávají tak 5 týdnů dopředu a má se chodit mezi 11 - 13tt. Takže máš to naknap?
Kde je ten sekáč???
romčo tak to ale musíte být do vánoc v práci ne?
tak snad si tě oceněj jak maj…
holky všímáte si toho co máte na pásce? já mám fixní plat děsně málej
skoro půlka platu jsou prémie který mi třeba na nemocenský taky dávat nemusí že jo
pěkně mě to se*e
až jim řeknu že jsem těhotná tak se asi s šéfikem rovnou domluvím zd by mi nezvedl ten fixní plat kvůi mateřský…snad to pochopí…ale nevím..jsou to takový šéfici rychlokvašky takže pochybuju
jsem si uvědomila až dneska tohleto..chjoo
Dajana - zvracím už jenom ráno, ale blbě je mi celej den. Niku moc nezvládám, ale je se mnou tak si aspoň hrajem, jinak najíst jí zvládnu dát no a večer se stará tatínek nebo tchýně ![]()
jeleno hárající fenky moc neznám ale představu mám
ségra má fenku ridgebacka tak vím co to je za tele
Andělka se jmenuje hehe
je to ted zlatíčko, neublížila by ani mouše
spíš takový telátko řekla bych…ale vím jak si jí hlídá když jdou ven a hárá
no jo, však to není moc často naštěstí…ale tvojí mamku teda lituju
se ti pomstí ![]()
Daji, no já plánuju být v práci až do února, samozřejmě, kdyby něco nebylo v pořádku, tak jsem doma hned. Snad mě oceněj pěkně, jsem tu už 7 let
, tak by mohli ![]()
DAJÁNA - hele, kote, materská se ti vypocítává z posl. 12 měsíců odpracovaných, né kalendárního roku, proste posl. 12 měsíců (klidně unor-unor). JE UPLNE JEDNO, jestli se ti plat skládal ze základu 8500 hrubýho a k tomu 8500 odměny, to je fuk, prostě to bylo 17 hrubýho a z toho se pocítá materská. To samý nemocenská - ta se ti pocítá (neívm uz ted kolik presne procent, cca 65) z minulejch platů. Fakt je fuk jestli se plat skládá z odměn nebo nebo jen fix, důlezitá je výsledná cifra.
ZABZU - no, me je z toho spis zle, je to silený, máma brecela, nedovedes si predstavit kdyz ze vobtezuje cizi pes a chce ti vojet fenu a vona CHCE, to je hrozný divadlo, trhaj ti vsici rukama, máma vo nej rozbila klacek a nic, proste pudy, děs........ kdyz si na to spomenu, udela se mi soufl........
JITI - moc díky, nevím jak se to menuje, samozrejme mám letáka doma, ze, hned odpo jak dorazim dom, tak si tam zavolám, diky za tip!!!!!!!!!!!!
romčo no tím si právě nejsem jistá. si najednou uvědoměj že je tu tři roky nebudu a půjdu na tu základní mzdu
naši šéfové jsou toho fakt schopní…ale tobě samozřejmě vyhověj ve vší slávě
neboooj, 7 let, to užj si zasloužilá zaměstnankyně ![]()
saal no tak aspoň že se ti bíško uklidnilo a nechodíš telefonovat s mísou..ale i tak teda fakt záhul…tak si hezky hrajte holky
pouštíš Nikču na počítač taky? ![]()