Poradna duly
Jana Čurdová
strana 95 dole: u každého 4 až pátého těhotenství příroda nedovolí další vývoj těhotenství, proto žena která tento fakt zná oznámí zaměstnavateli své těhotenství až v období mezi 10-12 týdnem těhotenství, kdy už je riziko samovolného potratu velmi málo pravděpodobné ![]()
každá 4-5 těhotná!! pááááááááni ![]()
Já jsem slyšela, že až 30% je špatně, ale často se to ženy ani nedozví, protože to skončí dřív, než si toho všimnou. Tohle teď ale nečtěte!!! Radši koukejte na ty miminka!!! Metelesku blesku!!!
Tak jsem to vzdala a šla ji uspat, usnula okamžitě,já už opravdu nevím jak na ni ![]()
Dajana - dobrá knížka,
čučím na to jak urvaná, ale jsou tam samí slavní vyfocení ![]()
já to nečtu
holky nebojte, my máme zdravý krásný mimísky!!!! prostě je to tak a hotovo metelesku blesku
![]()
já koukám jak puk že v tom osmém týdnu těhu už se zakládá oční čočka! jůůůůůva.....
krásně dělaná knížka ![]()
mišunko no jo, to je teda rozdíl..ale ani jedno neí terno teda.....pěti kilový miminko je jasnej císař to teda neci.
tak holky, KOMU UŽ JSTE TO OZNÁMILI A KOMU NE? NĚJAKÉ NOVINKY? ![]()
hehe saal tak nečuč a čti
(jsme od sebe teď o týden
jsem tě dohonila
a od jeleny jsem jen o tři dni
tak to jsem zvědavá kdo porodí v termínu teda
hehe ![]()
jejda, sem si procitala tu knizku a zároven psala oslavnou ódu Dajáně kde že to vyčmuchala a vrazil do dveří šéf ![]()
Sem stihla jen zavřit emmimino a na vobrazovce mi zůstal trunit vobrázek ze strany 55 ![]()
Tak nevím jestli si vsim ![]()
Nicméně sem ho právě viděla naposledy, neb právě odjel na 3 tejdny na dovču
![]()
DAJ - máš teda akutální vodkaz na ty nase seznamy? Bysem juknul na novinky
DAJÁNA myslim dozene secky a bude rodit na vánoce pětikilový dítě ze strany 55
![]()
Dajan - aby sis sehnala nějaký rustový hormony ať nás doženeš všechny
, jinak já jsem to řekla jenom rodině, ostatní to musí zjistit sami, až budu mít bříško ![]()
ježkote mankote, co to tam má ta paní na straně 61 v břichu za vetřelca? ![]()
jeleno nestraš
pěti kilový dítě už na vánoce? to nemůžu stihnout
já totiž žádnou těhotenskou cukrovku mít nebudu
a basta ![]()
s šéfem ti závidím, nám se v pondělí vrátí ten druhej tak tu nebudu tak vysedávat
chjo.....
Mě fascinují ty hvězdy, co pracují ještě pár týdnů (dnů) před porodem, jako třeba Adámková (str. 73). To můžou? Vždyť 6 týdnů před porodem mají sedět doma, ne?
holky, chcete videt neco fakt hustýho?? Jedna moje známá právě porodila a mrknete na todle, co na to ríkáte, já mám pocit, ze si to snad jeste rozmyslim, ehhhhhhh, hehe
Jiti - vždyť nic nedělají jenom sedí a kecaj ![]()
Holky koukněte se nastranu 156, to nechci ![]()
Jeleno - co se ti nelíbí, mimi je fajn a maminka vypadá taky zdravě a šťastně ![]()