Poradna duly
Jana Čurdová
Misunka - četla jsem to o tom chlapíkovi co má ty dvojčata, opravdu ho obdivuji, je moc šikovný. Můj se na malou prvního půl roku bál šáhnout ani přebalovat ji nechtěl, jenom tak hojšat a rychle pryč s ní ![]()
Kde to čtete o těch dvojčatech? Jsem slepá.
Já si našeho tátu taky nemůžu vynachválit - hned od prvních dnů měl na starosti koupání a má dodnes - doporučuju. Večer, když není doma, tak mi dává instrukce, abych to dělala správně… ![]()
saal - je fakt dobrej
Jiti - je to nějaká diskuze jak spí miminka v 5 týdnech ve fóru miminko
Zabzo - a proč jsi brečela? Z překvapení nebo jsi nechtěla nebo štěstím? A jak se zachoval přítel?
SAAL - dáš sem prosím odkaz na ten článek o tom chlapikovi? DIky.
valím na tu svíčkovou, uz mam takovej hlad az je mi uplne zle od zaludku. Strasne ryhcle trávím, vy taky?? Se najim a za dve hodky mi kručí v brichu, to sou vjeci ![]()
Dámy, tak jsem si pořídila Campylobakterii. Nevím, co to je, ale zní to hnusně. Pro miminko to podle gynekologa není nebezpečné, mám jen držet dietu (zrovna jsem splácala tu svíčkovou…). Máte s tím někdo zkušenosti? Nemoc prý trvá den až týden, přenosná je jen asi v 5%. Já už nemám žádné příznaky. Asi se té kontroly s UTZ nedočkám! Do té doby nebudu mít klid. ![]()
Tak my už jsme po obědě, dneska jsme měli rajskou
snažím se uspat dítko, ale furt se jí nechce, potvůrce ![]()
Jiti - to mi vůbec nic neříká, co to je a jak jsi to chytla ![]()
Už je tu , letím ji hodit do postýlky ![]()
Měla jsem nestandardní průjem (sice jen 1 - 2× za den, ale stál za to) a když to trvalo 3. den, radši jsem zašla k obvoďačce na stěry. Teď jsem nastudovala, že je to podobně jako salmoška z nedostatečně upraveného drůbežího a inkubační doba 2-7 dnů. Minulý týden si nepamatuju, že bych se dotkla drůběžího - ani při konzumaci, ani při přípravě. Tak nevím…
Jiti - tak jestli se to ztratí samo, tak aspoň že tak. Ta svíčková je dobrá dietka ![]()
Jiti - teď jsem si všimla, že mám skoro stejnej metřík
Já si je musela předělat, protože buď jsem je neměla vůbec nebo mi nepočítaly, tak se omlouvám.
Jiti - jak ti usíná malá, chodí spát sama
a spí v postýlce nebo s vámi ![]()
Jiti to bude dobrý…když gyndr neměl námitek a říkal že to mimískovi nevadí!!! však se dočkáš!!
ten ultrazvuk ti neuteče ![]()
já su tak unavená
už ci domůůůůůůůůůůů bože ještě 3 hodiny tak to fakt nevim co tu jako mam dělat…
tak jsem tady taky:) z oběda..dala jsem si smažák s bramborem, nebylo to špatné ![]()
teď už je mi dobře, dycky tak do oběda vyloženě přežívám, není mi nejlíp, pak se projdem s přítelem na oběd, pokecáme, najíme se a je mi fajn..
Jiti, to není taková hrůza, myslím, že to měl brácha a akorát držel dietu..a pro mimčo to není škodlivé, jen je třeba dodržovat hygienu, ale to Ty určitě děláš..
mišu, no já brečela šokem.. vůbec jsem to nečekala, nic neplánovala, prostě byl to šok..ani moc radost, ta přišla později:)