Poradna duly
Jana Čurdová
Jelen - hlasuju pro svíčkovou, ať jsme tlustý na tři prsty. Já ten bramborovej salát dělám s jogurtem, takže v podstatě dietka.
mišunko to je dobře, dneska fakt venku není o co stát
týjo co to je za masožravku?
aby vám nevystřelila semínko do jídla ![]()
JELENO - opět bych zůstala u jedničky. My ale máme dneska taky svíčkovou, takže ta to jistí. Mám ale problém všechno to v hospodě natlačit do hlavy, tak si tam dám asi jenom polívku a druhé si odnesu do kanclíku. Jsem tu sama, takže si pak dám do nosa.
Ahoj holky, to počasí je hrozné a ta zima, jsem zmrzlá a leze na mě depka, to je ale léto ![]()
Dajana- mě taky nikdo neměřil a mám posit, že v tékolonce jsem měla nějaké čísla, asi už to má v oku
, Jananinu jsem viděla v březňátkách, ona má termín v březnu tak k nám už asi nechodí ![]()
Misunka - četla jsem jak jste si vylévali srdíčko, ale jestli prostě necítíš, že je to to pravé ořechové tak se nevdávej, akorát by mi asi vadilo, že mimi bude mít jiné příjmení, ale to je malá vada na kráse, v dnešní době je to moderní ![]()
JITI - já dám tu svičkovou, uz se tesim a uz mi krucí v brichu!!
DAJ - co je to to 40DC ??
saal ahoj
no tak buď doma a nic nedělej, to je nejlepší lék na depky
zalézt pod peřinku ![]()
dobrá jananinu ruším z tabulky a nechávám tam dvě volný místa pro nově příchozí
takže březňátka
ouky douky ![]()
saal však oni tě ještě změřej třeba
až se budeš blížit porodu ![]()
ryba: 19.2. - 20.3.
beran: 21.3. - 20.4.
býk: 21.4. - 20.5.
DAJ - no vís co je bžunda? Svagrová, svica toho mýho se vo to taky snazej, sice trochu neprirozene, ale uz má termín porodu na červen ![]()
Chudera, uz s tim počítá a to ji jeste nedelali ten zákrok… at pak není zase zklamaná… ale MUDr. ji rekla, ze tentokrát to uz vyjde!!
jeleno DC je zkratka pro Den Cyklu, počítáno od menstruace (MS)…ovulace bývá v ideálnílm případě 14 DC (tedy 14 dnů po menstruaci), ale já jí měla 40 dnů po menstruaci
proto nečekám březňátko ale dubňátko ![]()
Ahoj saal - s tím příjmením je to blbý, každý dítě bude mít jiný, takže budu mít stejný buď s jedním nebo s druhým, to si nevyberu. Mě ta svatba připadá nějak zbytečná, já jsem nechtěla ani tu první. Ale třeba se rozhoupu. ![]()
Venku je to fakt humus, srpen stál za starou bačkoru, podzim a zimu nemám ráda, teda zimu jen do Vánoc. Už začínám přemýšlet, co budem kupovat. Akorát že Teri má v říjnu ještě svátek a dva týdny potom ještě narozky. Ale Vánoce jsou jasný - aktovka, penál
Tak o týden dřív asi červík nevyleze. Hanička byla na den přesně (po radě babičky a výšlapu 6 pater schodů
). Takže beránek (nebo ovečka
).
jeleno tak držím švagrový pěstičky ať to vyjde!! to by byl fakt pech a docela podpásovka kdyby to nevyšlo i po ujišťování od doktorky
chuděrka…
holky máte doma šicí stroj? budete šít na mimísky???
Dajana - jašicí stroj mám, ale umím si akorát zapošít záclony, jsem levá na ruční práce
takže všechno jsme malé kupovali a snad to bude holka, nebo bude růžový chlapeček ![]()
Jiti:
to je dobrá rada
to asi taky budu aplikovat
schodů v paneláku máme dost
a to ti jako hned po vejšlapu praskla voda nebo jak jako??? na den přesně dle poslední menstruace nebo dle lékařských výpočtů velikosti mimíska? ![]()
Jelen - svíčkovou, moje řeč ![]()
Daji - já šicí stroj mám, ale šiju spíš bytový doplňky jako záclony, polštáře, blbiny pro Teri - naposled kapsáře nad postele, má v pokoji dvě. To mi připomíná, že jsem slíbila miláčkovi, že mu zkrátím rifle. ![]()
Těším se na zimu
, manžel chce Niku učit na lyže a já se budu moc jenom koukat ze spodu achjo ![]()