Poradna duly
Jana Čurdová
tak
jdu reagovat ![]()
jelena - hele teď když jsem si změnila metřík a tys byla o týden starší?? tak já jsem teď o čtyři dny starší to znamená že ty už jsi „jen“ o 3 dny right? tak si přičti 3 dny a měla bys to být ty
ale taky se přimlouvám za to aby sis udělala metřísek ![]()
Jitutu32
gratulace že je prďolka tak velikej
(já si honem spočítala zda budeme taky takhle velký v 9+1 a budem
) jen tak dál ![]()
sunn - doufám že zanedlouho objevíš pozitivní testík a mimísek se narodí v květnu
to je přeci měsíc lásky ![]()
jeleno: tak kdy jdeš na tu prohlídku? co ti budou dělat už jsi to zjišťovala?
jinak to co jste tu probírali včera, tak z toho taky nejsem chytrá
ale to promazávání chápu, to je jasný…
no, novinka
já už mám těhuprůkazku heč
bylo to asi na 20 minut, nejdřív váha (grrr napsala mi o kilo a půl víc než mám doma :-/), pak mi změřila tlak, ten mám dobrej, pak odebrala 5 zkumavek
na různý vyšetření vč. krevní skupiny, HIV, syfilis, nějaký jaterní testy
a možná ještě něco to nevím už si to nepamatuju
pak mi měřila pánevní rozměry (vemte si hezký kalhotky holky, já měla takový pohodlný starý bavlňáky jejda já se styděla
), a pak mi vypisovala tu průkazku a ptala se na různý choroby a operace a alergie a bůhví co ještě
(to pro ty co tohle vyšetření teprve čeká aby věděli na co se maj připravit
) no a 25.9. jdu na velký uzv ve 13 týdnu těhu do nemocnice a výsledky mám vzít na druhý den sem k nim a zase mi vezmou krev na nějaký genetický choroby snad… uf uf
taky mi doporučila tak za dva měsíce jít k zubaři a taky na interní prohlídku ke svý obvoďačce. jééé to bude lítání
to asi v tý práci pak budu muset říct aby na mě nekoukali jak na nemakačenka že jsem furt u doktora a že se někde flákám.....takže hned jak bude 12 tt tak to tu asi prásknu, do konce září žádný vyšetření nebude tak je ještě měsíc čas a to tak vychází ![]()
jinak říkala že v prvmím trimestru je ouplně jedno co děláte neděláte, když se to má udržet tak se to mímo udrží, když ne tak ne. je jedno zda cvičíte nebo berete léky
to jsem na ní koukala jak puk..no ale jinak byla moc milá ![]()
mišu, dííky
taky se mi ta desítka líbí..jen tak dál!!!
já jsem zase dneska mrzká jak stará panna.. no, to pojmenování
to počasí mě zabije:)
daji, ty se máš!!!! já chcu taky!!!
měřili ti pánev? ty brďo, to je zajímavé!
žabžo gratuluji k dvoumístnému těhu týdnu
10 je nádherné čísílko ![]()
no jo měřili..ale prý se to má spíš dělat až dýl, že se ještě trochu roztáhne…zkusím si najít nějaký hraniční hodnoty někde
jsem zvědavka
ale říkala že dobrý
taky s mojí prdelkou ještě aby nebylo
hehe…
holky to je divný, já to počítala a na ten velkej UZV jdu 10+6, není to moc brzo??? a hned druhej den mi vezmou krev…taky juknu zda to někde najdu…kdy se to má dělat. a o NT screeningu mi nic neříkala, tak asi ještě čas..prý zas příště mi řekne co a jak dál.....abych toho teď neměla moc…
DAJÁÁNA - hehe, víš co mi došlo, kotě?? Ze nebudeš mít bejka, ale BERANA jak vyšitýho!! Vítej v klubu „postižených“
![]()
JO, su neska 7+5, takze mi staci tvuj metrís a prictu 3dny, he
Jo, prohlidku sem si vcera zjistila u tchýně, vona je zdravotní sestra a furt tydle prohlidky delaj. Takze se nemám niceho bát, je to taková povrchní prohlidka, akorát se me muzou ptát na posl. menzes ![]()
jeleno poslední menses jí řekneš nějak tak jako že třeba zrovna to máš ne?
hehe a nikdo tě podezírat nebude ![]()
Nito, až tu pak budeš a budeš dočítat
no mimíse spočítal že je starší dle jeho velikosti, a fakt to vychází i podle Jitutu velikosti mimíska…takže proto jsem se posunula.
hehe holky podle menstruace mi termín porodu vychází na 27. března
hehe mám to v těhu průkazce i s poznámkou že je to dle velikosti mladší
prostě tu menstruaci tam mam ať se třeba na hlavu stavím
stejně jí tam dali
hehe
Zabzu - mě to počasí asi zabije, to je hnus a je mi dneska nějak divně od žaludku, ale to je možná od tý rýmy.
Daji - ty se máš, já chci taky průkazku!!! A při prvním těhu mi pánev nikdo neměřil a to se s císařem vůbec nepočítalo
Jelen - včera jsi mě s tím jídelníčkem tak navnadila, že dneska budou řízečky a bramborovej salát, už se mi tu vařej brambory, mňam ![]()
mišunko tak si dej piškůtky a odpočívej, když ti není dobře
dneska práce a úklid počká
ale divím se že ti tu průkazku ještě nedal.
jo jinak dle tabulky jde dneska pro průkazku a na kontrolu JASR
tak snad se nám ozve ![]()
a už děsně dlouho tu nebyla: Jananina, Alainka, sun, anet, Leea…a bolero měla být tento týden na KO a neozvala se. holky vy to flákáte
koukejte se nám ozvat!! ![]()
jojo mišunko tady je taky bídně, vichr a do toho občas déšť…fuj fuj
holky díky..takže zítra začínám 11. týden !! super!!
normálně s tím Beranem to bude eště prča.. bavila jsem se s přítelem, ukazovala mu TP a on je shodou okolností podobný jako u jeho dcery, která se narodila 31.3…je to úžasná, živá holčička, fakt skvělá, akorát je to prostě živé děcko a přítel z ní občas roste..
takže, když zjistil, že hrozí další ovečka, tak se mě ptal, jestli to nechci vyklopit tak třeba čtrnáct dní dříve, aby to vyšlo na rybku ![]()
tak jsem mu řekla, že nechci
ale popravdě, je mi to fuk, hlavně, když to škvrně bude zdravé ![]()
DaJi, ty brďo, ty už máš termíny vyšetření? já vím prd..až 18.9..někteří dr. si dávají načas..
holky, co si mám neska dát? Poradte!
Čtvrtek
Fazolová polévka s párkem
hmm žabžo je to fakt individuál..někdo dává průkazku až ve 12 týdnu a pánev měří bůhví kdy, mě vzali z gruntu. spíš mě štve že tyvýsledky krve budou sice příští týden ale ona tu 14 dní nejní (sestra má dovolenou) takže mi je tam napíše až tam půjdu příště čili 26. září a to je za strašně dlouho ![]()
DAJANO - tobě spočítali termín na 27.3? A ne 27.4.? To ses posunula dopředu? Nebo už jsem úplně gege
?
ZABZO - a kdy končí rybky? Abych věděla, o kolik dnů si mám pospíšit? Berana bych nerada. Máme jich v rodině dost. A k ráčkovi by se rybka hodila.
jeleno mě by chutnala asi 6 nebo 1. do kuřecího soté bych radši nešla, to může být cokoliv a ten salát se salámem?? co to jako má být? blééééé to taky neee
Daji - budem zalezlý doma, ani na nákup nejdu, sice máme prázdnou lednici, ale snad přežijem, včera jsem pekla, oběd bude
a k večeři si něco vyčarujem. Tý jo, atentát, mám tu vedle kytku, která vystřeluje semínka a dostala jsem zásah ![]()
Jiti opravdu jsem se posunula dopředu ale ten termín na březen je ptákovina, to je podle poslední ms která byla 20.6. ale ovulace byla až 40 DC takže březnový mímo to určitě nebude
jojo beránek, ségra má narozky 20.4. tak by to byla asi obdoba akorát že si s ní nějak moc nerozumím, není ten typ co mám za kamarádky…spíš si rozumím s druhou ségrou ta má narozky 5.4. to je taky beran
když to bude holčička tak ta bude fajn, kluka berana moc neznám ale když píšete že děs
tak nevím ![]()
jo včera jsme to řekli švagrovcům (manžův brácha s manželkou a dcerou 1,5 roku
) švagrový vytryskly slzičky a objímala nás tam
bylo to děnsě milý a hezký
a švára taky zářil radostí
prý se taky snažej a Evina ted čeká zda to dostane!
tak to bychom měli miminka o měsíc od sebe
no uvidíme jak se jim to zadaří, ale minule to bylo na podruhý tak by jim to třeba mohlo fakt vyjít
jéé to by bylo fajn ![]()