Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
30.8.06 15:42

NITA - ale vo to nejde, treba to nepozná, leda by mi vzala krev nebo me poslala na gyndu. Jde vo to, ze to pak séfovi nauctuje a von se me pak zeptá „tak vy ste byla na té vstupní prohlidce a doktorce jste to zatajila jo? " a já mu na to reknu: "ehm ehm“ a propadnu se hanbou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 15:42

Holky…máte ¨doma net? Až zůstanemo doma aby jsme byli v kontaktu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 15:45

jelena no to nééé ale do 12tt…se to za nic nepovažuje, nechci teda nic přivolávat, ale správně by se to nemělo ani říkat…je to hop nebo trop a je kravina na tom stavět budoucnost zaměstnání…prostě je brzo to někde sdělovat a ze zákona to ani zaměstnavateli oznamovat nemusíš…dřív to bylo od 5 měsíce těhu…teď myslím, že to tam vůbec není.
A správně se má jít k Dr až to 2* nedostaněš…dříve je to stejně jedno… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
30.8.06 15:46

Ahoj holky, nakukuju k vám (taky jsme k vám chtěla patřit, ale mímo ještě nevyšlo) a jen vás chci pozdravit a popřát pohodové těhu.
A pozdravit Zdenika!!!! :wink:

Jeleno - s metříkem ti můžu pomoct. je to snadný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
30.8.06 15:47

ahoj,
já už jsem na riziku a doma net mám!!!!!!!

dnešní ultrazvuk OK :P :P :P :P :P mimísek má už 2,5cm,je to obr :D strašně se pořád mrská,už se těším na pohyby :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 15:47

sun…ahojky a díky za podporu…budem držet palíky, ale u květňab jistě pro tebe místo našli… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 15:48

Jitutu…gratulujůůůůůů…

Koukám, že jsme na tom stejně…věk i ty děti… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 15:49

NITA - já net doma mám jasný, bude furt kontakt :D A dokonce mozná brzo, treba me hned vyleje, jak mu to firemní mudra bonzne :D

Uz sem na to prisla. Vseho vsudy to ted vím 3týdny ze jsem v tom. Takze kdyz na prohlidku půjdu co nejdriv, rekneme tento týden, tak budu delat ze vo tom nevím, no ne??
A jak se budu u baby vobjednávat po founu, tak z ní vytáhnu co ta prohlidka obnáší, ze treba se mi delá mdlo z krve nebo tak neco, co jako mi chcou delat a tááák. A podle toho se zaridim, ne? Samozrejme se me bude ptát jestli nejsu V TOM, tak reknu, ze ne.
Kruci, ale budu u toho silene rudá, to pozná 8O
Dalsi moznost je tam nejit, ale jak se šéf vrátí z dovolené, to bude kolem 18/9, tak na mě udeří: Máte to vyrizený tu prohlidku? a pak půjdu s pravdou ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 15:51

SUNN - já metra necůůů, ale dík :)

NITA - takze skáknu na prohlidku a budu delat jakoby nic jo? :) Tak jo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 15:53

jelena…jj dobrej nápad se vyptat do telefonu…třeba jako aby jsi věděla kterou část těla si máš umějt… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
30.8.06 15:53

jeleno - v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 15:55

NITA - no, se jí zeptám, jestli si musím brát po měsíci čistý prádlo nebo jestli to nejni tak hloubkový ta prohlidka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 15:59

jelena…no to když jí řekneš…tak ti ten papír podstrčí raději pode dveřma :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 16:02

JITUTU - tak veliký maxiděcko??? hehe, zuper, gratulacééé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 16:04

Jitutu..a kvůlivá čemu jsi na rizikovém, teda jestli to není tajný :lol: