Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
30.8.06 15:11

mám to pred babou zatajit?? Nebo s pravdou ven? Ale vona mi napise papír pro mýho šéfa, ze su V TOM a já mu to este rict nekcuů! šmárjá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
30.8.06 15:13

zkouška ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
30.8.06 15:14

jo, Vincentka je dobrá..teda myslím do nosu, v Luhačovicích jsem ji nedávala, to byl humus :(
ale je to pořád lepší než si dávat do nosu Olynthy nebo jiné sračkoly (s prominutím) hlavně teď v těhu..ten Sterimar je taky dobrý, ale fakt drahý.
holky, já už taky za chvilku fičím, moje pracovní morálka je příšerná, myslím, že mě vylijou i bez toho oznámení :)))) jdu ke kámošce udělat jí na hlavu melír, to bude prča:) ona kojící matka a já těhule, tak to se ani neopijeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
30.8.06 15:15

jeleno obávám se že to před babou nezatajíš :? ona se dělá i vnitřní gyn prohlídka!!! to je nevýhoda státní instituce, má svý revizáky kam se chodí..hmm to nevím jak udělat. asi bych šéfovi řekla než tam půjdu že už to nemá smysl tam jít že jsi těhotná a ať tu prohlídku zase zruší…nebo prostě to udělat tak aby věděl že jsi těhu a baba mu to nemusela tajně hlásit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
30.8.06 15:16

žabžo tak si to užijte :D dáte si asi do nosu co? ;-))) možná tak kolu nebo ovocný nealko bowle ;-))))

Nito díky, srdíčko už příští týden určo uvidí!!!! neboooooooj :-) držím mooooc pěstičky, to už budeš v osmém, tak to už tam prostě bude ;-)))) krááásně vidět a píďa bude velikej už ;-))) řekni si o fotečku ;-)))) a schválně se ho zeptej na to zamlklý těhu, zda tam ještě je ;-)) uvidíš že zmizelo ;-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
30.8.06 15:17

jeleno, ty pracuješ ve státní správě? no potěš koště..to bych už vylezla s pravdou ven, ono je to taky dost trapné, jít na prohlídku k lékaři, zatajit těhotenství a pak to vybalit.. kdyby to po mě nechtěl, tak bych asi ještě držela pusu, ale takhle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 15:22

jelena…no teda já nevím, ale když jsem byla na vstupnéí prohlídce v únoru…tak se mě teda na nic neptala…koukla mi do krku a změřila tlak…na nic se mě neptala

Myslím, že jsi krátce…já bych to neřekla, kdyžtak budeš tvrdit, že jsi myslela, že máš poruchu…to se stává…někdo má dlouhý cykly a jak ti to dokáže???
Zatloukej…
Kdyby se Dr. ptala tak bych řekla, že nevím…že mám poruchu a gyn…ti radil počkat, že je brzy …no nějak bych to okecala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
30.8.06 15:24

jeleno víš co? zeptej se nějaký kolegyně se kterou vycházíš dobře, co jako na tý prohlídce dělaj, ať víš na co se máš připravit ;-) a jestli koukaj jen do krku tak pohoda ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
30.8.06 15:33

https://www.emimino.cz/modules.php?…

AKTUALIZOVANÉ ALBUM ;-)

holky já si právě rozbila další hrneček co jsem měla v práci :-( béééé to je druhej hrnek během jednoho měsíce ach jo. musím koupit novej, už fakt nemám z čeho pít a navíc jsem se maličko řízla ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 15:36

DaJana a jak to že je ten tvůj špaček starší? Mě vůbec stáři neříkal…nějak se tím moc nezabýval…prej vše až příště… :roll: ..Asi tam půjdu už v úterý středa se mi nehodí…no hlavně aby srdíčko tlouklo…(1)…a to zamlklé těhu bylo fuč…no jsme z toho pořád neklidná, ale už míň. Snad to trefil dobře… :?: :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 15:37

Ale já nedelám ve státní správe!! V soukromé firmě delám. A zádnou kolegyni tu nemám.......................... jsem tu sama zenská asi na 15 chlapů 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 15:38

doprcic co já budu delat?? TOhle je teda čára pres rozpocet........ 8O

Nevite platí se za tu prohlidku?
Jako jestli to nebude platit náhodou můj sef? At pak není nastvanej, dyz tu budu jen do unora, ze za me musel zacálovat..........

panejo, já se z toho fakt pos.......... :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 15:39

jelena…no tak si s tím nelam hlavu…to je jenom nějaká praktická Dr…prď na to…ta to nepozná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224

DAJ - jejda, tys zrusila původní metrik??? Tak ted nevím jak su na tom, sem se dycky ridila podle tebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706

jelena…jo stojí to 200,– ale většinou to platí zaměstnavatel a je to formalita…kvůli papíru… :lol: fakt si s tím hlavu nelam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí