Poradna duly
Jana Čurdová
ty moje metříky, to je pro zlost, asi si udělám jiný, vždyť já ani nevím, jak na tom dneska jsem.
Jiti, za jeden den? ty brďo, tak to budou dobří, jestli to stihnou..já to mám rozplánované na tři dny..fakt se zblázním, ble..
DaJana je nemocná? tak to ať leží v posteli a nevyleze z ní.. holky, normálně uvažuju, že si vezmu nemocenskou..jsem utahaná jak pes, v práci to stojí za starou bačkoru, nestíhám a ještě se tady dohaduju s kolegou, ble.. aspoň na dva týdny, trošku si spočnout..
No, já do práce začla chodit v pondělí a za ty tři dny toho mam taky plný kecky ![]()
v brněnské Ikei jsem taky jednou byla, ona je taková přízemní, že? v Ostravě je to na dvě patra, v Praze jsem eště nebyla..
mišu čááu..ty máš sedačku z Ikei? já jsem trošku konzerva, líbí se mi spíš ty klasické rohové, ale sama mám takovou malou modrou potvoru nevím ani odkud:) to jsou spíš zatím sny a plány..teď chci postýlku ![]()
Zabzu - já jsem ji nekupovala, koupili si ji známí a pak se stěhovali a už se jim nehodila, byla půl roku stará, tak jsem si ji vzala. Mě se na ní líbí, že má prací potah. předtím jsme měli tmavě modrou, rohovou a už nikdy víc, byla jako prase. Teri byla ještě malá a obcházela jí s rozžvejkanýma piškotama v ruce. Mám k ní i stolek z Ikey. Časem, až se poohlídnem po nějakým domečku, tak bych pak stejně chtěla nový zařízení, ale to je hudba budoucnosti
tak už mám docela hlada........
http://www.gify.nou.cz/…bory/187.gif
ale furt váhám jestli jít pred tím na vécé nebo néééé
Jelen - ahoj, já bych si dala ten řízek
a na wc běž, ať se do tebe vejde celej oběd
![]()
MISU - jo, dám toho šnicla, vcera vypadal dobre, snicla mají v tom menu denně. Chodím ted pravidelně jíst, fakt jim co tri hodiny, děs. Za chvilu budu koula ![]()
IKEA - mno, mají tam výborný reklamační servis, he, vsecko se dá vrátit a bez řečí, to se mi moc líbí. Jinak mám pocit, ze v tom brně maj prt, v Pze je mnohem víc zboží. A vůbec nejlepší výběr je v IKEI ve Vídni, sou tam dvě, tam maj takový věci, který nejsou ani v Pze.
Koupili sme si tam nákej koberec a zidle a ták, jeste kdyz se dalo vodečíst DPH na hranicích, pred EU. Ted to tam stojí stejně jak u nás.
jestli budu takle jíst, tak mi nezbyde nic jinýho než........
Já jsem tady včera
, že jsem přibrala 0,5 kg a dneska už je zase fuč. Jak já to dělám…
![]()
Jeleno, Ty seš kus
![]()
Ta Tvoje „brněnština“, vždycky mám co dělat, abych se nesmála v kanceláři nahlas, když to tady čtu
Ale aspoň je tady legrace, jen tak dál ![]()