Poradna duly
Jana Čurdová
jeleno.. já jsem byla dycky hubeňour..165/51.. ale teď už mám 52,5..to jsem navážila u dr. na jeho váze..tak se asi zastřelím, jestli to tak půjde dál..
a jak jste na tom vy?
zabzulka…mě taky ne, ale potřebuju uklidit, máme doma vrstvy prachu a v neděli je u nás pouť, tak budu v sobotu vařit a smažit.....tak abych toho ulízení němela tolik…jěnom nevím jestli to má dnes cenu, stejně to budu dělat v sobotu znovu, páč tom vyváření to tu bude vypadat stejně, teda možná ještě hůř… ![]()
NITA - já musím uklizet furt, jinak me ten muj zabije ![]()
Je silene porádkumilovnej a já su nekdy takovej lenoch........
Já mám 173cm a 66kilo ted, su pekne vypasená!! Loni na vánoce sem mela jeste 55kilo, pak sem na jare pribrala (i mi to MUDr. doporucila ze jestli kcu decko, tak musim nabrat, ze dyz budu twiggy tak se to nepovede, he).
Jak sem ted byla u MUDr, tak vsecky zenský tam hlásily váhu a jedna taková malá hubená s pupíčkem vedle me povídá: 76 kilo!!
Sem na ni koukla jak blázen, nechápu kde tu váhu má!! To měla v brichu tak 30ti kilový dítě ![]()
ZABZULKO - díky, díky! Dvouciferné číslo potěší. Taky mám pocit, že mi ta boule roste na špatném místě. Dole skoro nic a nad tím balon. Já jsem nepřibrala nic - 171 cm a 59 kg, ale pupík od minulého týdne o cenťák porostl.
Tááák se mi zase dneska nic nechce. Mé pracovní tempo je katastrofální. Za chvíli mě vylejou i bez TOHO oznámení…
Jitka
NITA - helé, tak se domluvime spolu na to reknutí šéfovi ne? Taková psychopodpora na dálku, co ty na to? he
Budu počebovat hodně povzbuzení ![]()
JITI - a ty to v práci kces rict kdy??
MOje MUDr. secky pracujici tehule minule nutila at uz zustanou doma!! I me!! SEm koukala jak blázen ![]()
jelena mě to Dr. taky nabízel, ale myslím, že zatím zůstanu pracova…Co doma? Bych se nudila ![]()
Já vidím šéfa jednou za několik měsíců, páč pracuje v Praze. Příští týden je velká porada tak asi tam, abych mu to pak nemusela telefonovat. To mi nepřijde moc košér. Toho se ale nebojím. Asi před 3 měsíci jsme se bavili o všem možné, teda i o dětech a říkal mi, že bych si měla pospíšit, aby si spolu vyhráli (šéf je mladší než já). Takže pohoda.
Jitka
holky, počebuju poradit..................
CO si mám neska dát na voběda:?
Středa
Gulášová polévka
JITI - ale co to je ta jednička??? Jací rošťáci?? TO zní jak smažený cigoši a ze jich tu je kolem spousta ![]()