Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1706
30.8.06 08:15

Ahoj holky…jak je po ránu? …Já mám pořád děsně ucpanej nos,…trpím na to…Stříkala jsem si Olynth…ale teď už nechci…tak šplíchám Vuncentku, ale nic moc :roll: Tak tu funím jako sentinel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 08:15

Jinak tomu mýmu asi musim dat precist nákej chytrej clánek vo tehulách na zacátku tehulovství, nevite vo necem??
Vcera na me koukal jak zjara, kdyz sem mu prednásela, jak su unafená z té jeho jedné spermie a jak furt cu spát a bolí me bricho a navaluje se mi z kdeceho, koukal na me jak zjara kdyz sem sla spát vcera po deváté a plizila se do betle, páč sme celý vodpoledne skladali doma kuchyn. Bych mu to prála, jeden den tehotenství :D Hned by si me vážil :D

Ale vcera sem uz jukala na kocarky v nákým supermarketu, ale absolutne nechápu podle čeho se vybírá? 8O

Jinak me nasli nákýho koka stafilovýho jménem aurea tuším, ale resit to ted nekcou, prej to pocká, hm :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 08:17

NITA - čáááu kotě! Nojo, Vincentka je na todle dobrá a nezávadná!! A zádný líbačky s lidma, at neco nechytnes!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 08:18

jelena…no pokud ti nezpůsobuje potíže ani mimi…no tak ať si u tebe bydlí, ne? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 08:26

NITA - potíze uz nejsou, ale necu nezvaný hosty :D

Neska si predstavuju jak to rikam mýmu šéfovi, ze su TO. Ehm a docela se mi udelalo soufl, su tu pár mesíců 8O
SEm furt byla hrdinka a vsici kolem me taky pry: No booooze, mu to reknes, to pochopíííí a já: no jasný, at si trhne.
Ale nevím nevím, je ve me malá dušička. Si počkám az se vrátí z dovolenky a pak az po vejplate mu topovím 8O
Sem si rikala, ze mozná az po tom NT vysetreni, ne? At si su jista, ze mimis tam furt je ne…
smárjá, to bude muj cernej den toto...... :oops:
Aby me nevylil treba hned 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 08:27

jinak kudy chodim tudy prdím. Co vy? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 08:29

jelena…tak to jmse na tom stejně v zaměstnání jsem vod února…no ale nic se mnou nennadělaj, naštěstí ten ředitel co si mě vybíral, teď končí a odchází. A těm ostatním si myslím, že to bude putna…

Jinak já se chystám to říco co nejdýl…myslím, že ze zákona není moou povinností to hlásit dopředu. Řeknu to cca v 15 tt…až budu klidnější…teda doufám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
30.8.06 08:31

JELENO - konečně má někdo stejný problém. Manžel se včera dokonce odstěhoval z ložnice :oops:

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 08:33

Jelena…no mě už to trošku přešlo,ale je to hrozný…kór jak se snažím jíst ty zdravý věci…ty teda dokáže tělo zpracovat do takového puchu…že by člověk myslel, že žeru starý hadry na nádobí :roll: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 08:39

NITA + JITI - je to tak, já ted jím víc ovoce, ale stejne je to divný, vsecko silene nadýmá. No sem cetla, ze streva ted mín fungujou, proto sou zácpy (já mám ale furt průjem) a pálila me tuhle i žáha, ale to prej ted moc nefunguje klapka mezi jícnem a zaludkem a propoustí víc štáv do krku a pálí pak žáha. Jenze já myslela,ze to bude az budu mít pupek jak brno a né už ted........ nevíte, dá se jíst ta soda?? Neuskodi to miminovi??

Takze furt brkám a prdím a pripadám si jak nejvetsi houmless, nejhorsí je to v práci, to musím dycky utéct pryč aby me nikdo neslyšel :D :D
Jinak doma zapírám a zapírám a svádím to na psy :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 08:41

NITA - já to chci taky rict az koncem rijna, proste po vejplate :D Páč zatím mi furt pridáva kazdý měsíc (i když trapně), pak mi uz nepridá ani floka, doufám, ze nestrhne co mi uz pridal predtím 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 08:43

jelena…no mě taky občas pálí žáha…ale zapíjím to mlíkem…sodu jsem teda nezkoušela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 08:46

jelena…no mě přidali od 1.8. ale to se řešilo v červenci, tak mám svědomí čístý. A měj taky.....však pořád pracuješ ne??? A jestli jsi těhu nebo ne…to by němělo mít na prachy vliv a pokud jo. tak ta firma za to teda nestojí…bych se zbalila a hradě odešla na rizikové.

Mě hned Dr. nabízel jakmile něco…tak hned mám být doma. Ve svém věku na to mám prý nárok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 08:48

NITA - jedlá soda, nevím kde se to kupuje, je to bezný ale, je to bílý prášek, vezmes si lzicku, rozpustis v tý lzici vodu a spolknes a zapijes. Je to zá:,–(a, hned to pálení prestane, ale nevím co na to mimi??

Jinak na to trávení je dobrý mátový čaj, ale nevím jestli se muze v tehotestvi? Nekdo tu rikal. ze moc ne???? Tak nevím.
Jinak po nem se dobre tráví a podporuje se chut k jídlu, takze ztloustnete :D
Jinak na bylinky pozor, ne vsecky sou v tehulovství dobrý, nekterý dokonce velmi skodlivý, tak rači ovocný čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
30.8.06 08:48

chjo, to je dneska den..vůbec nic se mi nechce..
já su tak unavená!!! Jiti gratuluji k desítce!! :)
holky, s tím zažíváním je to fakt šílené..jsem furt nafouklá..!! když se tak dívám na pupek, tak tam dole je to jen mírně vyboulené, to by bylo v pořádku, ale nad tím se rozprostírá špekoun..to jsem nikdy neměla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí