Poradna duly
Jana Čurdová
Jééé, jak nepiju kafe, tak si jdu jedno udělat, jste mi udělaly chutě. Mám ráda ty jak jsou v pytlíčku, ty 2v1. Mě kafe strašně voní.
mišunko však oni půjdou neboj
metříky jedny zlobivý ![]()
no já taky dopuju kolu, tak možná proto mi není špatně
páč jí mám preventivně
hehe.....
kafe já jedině sladký s mlíčkem takže si asi taky jdu jedno udělat
právě jsem dojedla jablíčka a mrkvičku ![]()
MISU - jak to? Dyt metruješ ![]()
Já kafe tak milovala, ale co sem do toho vlitla, tak jak kdyz utne! Nemuzu ho ani cejtit ![]()
holky, colu nééé, kafe taky néééé, to se nesmíííí, instantního taky nííííc, fuj Éčkáááá ![]()
hmm…jeleno, hlavně, že to říkáš ty, která na posezení sníš pytlík colových gumových medvídků ![]()
Jelen- ty moje metříky vidíš? Já ať čumím jak čumím, tak nic nevidím ![]()
Místo toho kafe jsem si udělala čaj ![]()
Fuj, teď jsem vymejvala zelák a zvedá se mi z toho smradu kufr ![]()
misu, tvoje metříky nevidím!! fuj, zelák, to musí být masakr, taky bych to nezvládla..ble
holky, musím vám říct, včera jsme takhle leželi s tím mým v posteli a tulili se a přítel řekl.. žabžo..tobě roste zadek
no já málem vyletěla z kůže..on si mě samozřejmě dobíral, tak mi říkal, jak budu tlustá a všechno mi nakyne..no řvala bych jak tur, ale protože mě u toho pořád objímal a pusinkoval, tak si říkám, že to snad nemyslel vážně ![]()
Zabzo - když roste nejdřív zadek, tak to vypadá na holčičku
, ten můj říkal, že se mi zadek přesouvá na břicho ![]()
Ježiš, tady je smrad, jako kdyby se někdo pos…http://www.gify.nou.cz/…ory/z273.gif
misu, tak je to u Tebe jasné
kluk jak buk ![]()
no, já jsem vždycky měla pidiprdýlku a teď, když nic nedělám, tak už měkne, ble..jestli všechno půjde dobře, tak po 12. týdnu začnu zase chodit do fitka..
Zabzu - když doktor nic nebude namítat, tak je to o.k., jen se nemá posilovat bříško. nepředpokládám, že by ses nějak nějak huntovala.
no já chodila vždycky..každý týden..teď akorát tak dva měsíce necvičím a je to znát.. takže bych pak začala, samozřejmě po poradě s dr. ..jo, misu, máš pravdu, nemají se cvičit břišáky, ale to je pochopitelné.. představuju si tak rotoped, nějaké cviky na prsa a na tu prdel ![]()
Taky bych cvičení potřebovala jako prase drbáníhttp://www.sirmi.ic.cz/lidi/38.gif