Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
28.8.06 20:31

Tak teď jsem berušku vysprchovala, dělá v koupelně nějaký taneční kreace a chystá se čistit zuby :-) Mám dotaz: odkdy by se mělo dítě sprchovat samo? Kubík už to umí? Terezka se pěkně umeje, když jí napustím vanu a i se utře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.8.06 20:33

Ahojky :D

Mišunko, já jsem se včera večer taky vůbec nemohla zahřát a nemohla jsem usnout. Asi to bude těma hormonama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
28.8.06 20:34

misu…moc to neumí, dělám to já, ale holčičky bývají šikovnější
Holky mě už je taky zima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.8.06 20:37

Nito, mně je dnes celkem teplo. Nám v paneláku netopí, tak stejně nemůžu nic dělat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
28.8.06 20:40

Žanet - ahoj, mě už se to stalo několikrát, že jsem měla vyloženě zimnici, bylo mi všelijak a nemohla jsem usnout. Včera jsem zírala na budík ještě o půlnoci. Pak se v noci budím s děsně blbým pocitem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.8.06 20:43

Mišunko, já jsem si oblíkla tlustý opúonožky a župan a pak už to bylo dobrý. Pak jsem se zahřála a usla jsem, ale už bylo po jedenácté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.8.06 20:43

Koukám, že tam mám zase překlepy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
28.8.06 20:45

Já si asi půjdu dát horkou vanu a zalezu do postele, jinak se nezahřeju. Koukám, že Teri už mě zahřejvá pelech :lol:

Zanet - a jak je? Překlepy mám pořád, to neřeším, málokdy to po sobě čtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.8.06 20:50

Všechno dobrý. Na kontrolu jdu až 21.9. a jinak zatím netloustnu jen mě občas píchá v břichu a bolí prsa.

Tak se pěkně zahřej a jestli už jdeš spát, tak dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
28.8.06 20:52

Zanet - tak dobrou, na kontrolu jdem teda spolu :lol: , už se nemůžu dočkat. myslím, že jdeme čtyři ve stejný den :lol: pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.8.06 20:53

Misunko, s tou horkou vanou to nepřeháněj. To by se prý nemělo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
28.8.06 20:54

Já si zas tak horkou nedávám, to bych se bála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.8.06 20:55

To je dobře :) . Tak dobrou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 21:21

čau zenský, mám problém, tak mi to nedalo a lezu sem.
Moc se mi nelibi ten můj UZ obrázek. Pokusim se to co nejdriv naskenovat, ale zatím nemám kde, pokusim se to zaridit co nejdriv abyste mi na to mrkly.
Vůbec se mi to nelibi. Ten mimis tam je, voznacila ho sipkama, zmerila. Ale......... vedle mimisa je jeste cosi kulatýho v polovicní velikosti 8O 8O
Vůbec se mi to nelibi, jakoby nákej místní nádor, proste jako by to mimi melo na drátku privázanou na noze kouli. je to az kus vod mimisa, ale vsecko je to v tý fazoli. Tak su z toho jelen, se bojim, ze je to mimozemstan, myslim vzhledove, nic s ufounem sem nemela!! Fakt se mi to nelibi a moje MUDr. nic nerekla, me to doslo az ted kdyz na to koukám a koukám i na ty vase UZ a nic takovýho tam nejni.....

jezkoteéé a mudr se mi vrátí az za 14 dní............. vůbec se mi to nelibi… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
28.8.06 21:35

noooo, tak sem koukala na UZ vod kdekoho i z jiných mesiců a nikdo tam nemá takovou hrůzu jako já, to mám zato, ze sem chytla tu poporodní depku uz ted, mám tam mimozemstana s koulí na noze............. :? :?

naskenuju to a ukázu vám to…

Na další UZ jdu az na to NT nekdy v rijnu, do tý doby zdechnu........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí