Poradna duly
Jana Čurdová
ZABZU - a kdo si má dávat majzla? Secky tehule pod sluncem nebo jen ty tady v okolí naší rovnoběžky a poledníku?
takže se mnou teď dva dny nic nebude
já jsem hrozně pověrčivá
![]()
ale sex jsem si odbyla včera, tak je to dobrý
dělám si srandu:)
Zabzu - díky, já na to mrknu. moje ségra už o tom taky něco říkala.
JELENO - jo, Milosrdní jsou na Polní. Při výběru porodnice záleží na tom, co si tam představuješ za komfort. Pro mě bylo podstatné, abych odrodila na příjemném místě a v klidu a aby tam byly slušné pokoje na šestinedělí, což jsem odhadla dobře. Další věci jsou podružné. Někdo si ztěžoval na nechutné jídlo (mě přišlo úplně normální), někdo zase chtěl prostornější sprchy (to mi nepřišlo tak podstatné, hlavně, že se tam dá osprchovat), na někoho se zase sestra málo usmívala,… Lidi jsou různí a často požadují nesmysly.
Jitka
JITI - jasně, vyzpovídám svagrinu, i kdyz rodila naposledy pred 3ma rokama, mno, uvidíme. Ale dík za tip, budu o Milosrdn.bratrich premýslet, a treba se tam sejdeme ![]()
DAJ - vsimla sis mýho chlapa co delal vcera?
![]()
Jsem na nej pysná ![]()
jé, a vcera sem nadhodila doma s usmevem: hele, my budeme muset kupovat plínky, je ti to jasný? A von: „Nojo! Prej existujou náký naprosto zuprový lepsi nez pampersky, musím to zjistit! Jo a taky budeme potrebovat postýlku a prebalovací pult a taky malou vaničku, kterou dáme do sprcháče!“
Holky, sem cucela jak puk.. Ten můj chlap je fakt zlatej tatka uz ted, proste vodlozil to svoje beranovský sucharství
Doufám, ze mu to vydrzííííííííííííííííííííííííííí
jojo jeleno všimla jsem si
šikovnej
se asi překonává kvůli píďovi
no to bude mít prcek všechno nač si vzpomene
super ![]()
JITI - secko ne, se nekce nikdy zenit
A já uz taky ne, páč trucuju ![]()
Prudí jen rodice vsici, ale jinak vse ok ![]()
DAJ - to prejde, to spaní, já prospala první dva týdny, ted uz týden su v normále. Hlavně nepij kafe na probuzení. PRoste to v práci nák prezij a pak sebou doma flákni a spi az do rána.
jeleno
a proč si nemám dávat kafčo? slabý s mlíčkem?
holky a co si dát takový to bezkofeinový kafe? znáte ho? to chutná fakt jako kafe a není v tom kofein, pije to taťka můj kvůli srdíčku.....to by těhulka mohla ne? ![]()
no jo jeleno se ti řekne
ale dneska jdu na návštěvu k babičce zítra ke švagrovcům ![]()
DaJano - klidně si dej i s kofejnem. Já se zase dopuju colou. Množství menší než malé neškodí ![]()
Jitka