Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
29.8.06 09:12

Ne ne, já už jsem vzhůru dlouho, ale musím se taky starat o to moje skoro šestiletý zvířátko :lol: Chtělo kakao a vánočku, tak jsem si dávala taky do nosu. Mě je krásně, blbě mi není, akorát jsem vlezla na váhu :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: Už mám 0.5 kg nahoře, a to jsem si říkala, že do konce 3 měsíce nepřiberu. Chjo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
29.8.06 09:12

DAJÁNA - čau babko, no konečně seš těhotná se všim všudy :D
Blbje ti být vůbec nemusí, ani nemusís zvracet, jestli si nezvracela doted, tak uz te to zrejme nepotká :) Neboj.

Já si teda voddechnu, kdyz to ríkáte, zlatej vyživovací váček, tudle teorii beru, jinak bych si to sla hodit..... :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
29.8.06 09:15

hehe jeleno, to je dobrá teorie ;-) když jsem nezačla doteďka tak už nezačnu? :D hehe, to podle mě není tak docela pravda ;-) nejvíc hormonu hCG máš v osmém týdnu těhu, takže ještě se to furt navyšuje ty dávky v těle a to mě může ještě maličko přilepšit nějaké příznaky ;-)))) (nebo ne??? kdo to ví odpoví) ;-))

já bych spala :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
29.8.06 09:16

JITI - čáu, no se mi nesmej, ty seš zkusená mamka, já vo tom vím prt, tak se musím ptát. Narozdil vod jinejch, kerý se nezeptal, budu na vse pripravená - takze budu vyholená (aby me neholil nákej zřízenec či študák na brigádě), budu si jistá ze nemám mimozemstana a nebudu se bát pinzety :D

Ty si z Brna, vid? Kde chces rodit?? Napis prosim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
29.8.06 09:17

DAJ - ale zvysuje se to postupně, ne nárazově. Takze si na to postupně zvykáš. Vo co, ze se ani jednou nepobleješ, jako já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
29.8.06 09:20

Daji - já si myslím, že trochu se to ještě zhoršit může, ale fakt jen malinko. mě bylo trochu blbě od 6 tt a nejhorší to bylo 7 -8tt a teď už nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
29.8.06 09:21

nejsou nekde tady fotky UZ dvojcat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
29.8.06 09:21

jeleno. vo co to nevím ale chybí mi u tebe metřík ;-) šup šup koukej to napravit ;-) nebo si ho tu taky zruším ;-) ať nikdo neví kolikátej týden jsem ;-) já to chci porovnávat :D tak děleeeeeeeeeej udělej si metříka ;-)

holky já už jsem taky skoro kilo nabrala :oops: a taky netuším co si příští týden na ten meeting vezmu 8O :? chjoooo doufám že to je poslední meeting na dlouho páč pak už fakt žádný gatě nevoblíknu..džíny už jsem vyřadila taky :-((( tlačej…nosím teď takový volný sportovní gaťule, paráda ;-) snad chvilku vydržej…

a jinak asi taky oběhnu sekáče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.8.06 09:22

JELENO - to domácí holení schvaluju, taky jsme to tak udělali. Říkala jsem si,že se přece nenechám pižlat nějakým medikem. Taky jsme masírovali hráz, ale tohle téma zatím radši nechám u ledu, umím si představit, co bych tím rozpoutala 8O :lol:
Rodila jsem u Milosrdných bratří, protože mi to tam po návštěvě všech 3 brněnských porodnic přišlo nejlepší a byla jsem max. spokojená. Chceme tam znova - porodní boxík s letištěm, ribstolem, polohovacím lehátkem, televizí, magičem a toaletou je fakt něco.
Už ani nevím jak jsem se zaregistrovala na jakési anglické stránky a každý týden mi chodí info o průběhu těhotenství. Takhle prý vypadají naše desetitýdenní miminka http://www.pregnancyweekly.com/…nd1/10wk.htm - Jeleno, zkus mrknout na ty v 8. týdnu, ufoni hadr :lol: Já už se tak těším na další kontrolu!!!!

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
29.8.06 09:22

mišunko díky ;-) tak snad fakt nee ;-)) blinkat tady v práci do pytlíčku není zrovna můj sen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
29.8.06 09:26

Jiti, tak jsem koukala na ty stránky, to je nádhera.. já ho úplně žeru toho svého koblížka :)
jinak holky, možná je to kravina, ale napíšu to sem.. nevím, jestli znáte lunární kalendář, ale já se tím celkem řídím.. no a dneska a zítra je měsíc ve znamení štíra a to si mají prý těhule dávat pozor a šetřit se.. takže žádné vylomeniny!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
29.8.06 09:28

Zabzulko - a ty ho máš doma? To je normální kalendář? To si teda bdu dávat pozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
29.8.06 09:30

DAJA - metrik mi staci tvůj, páč su vo tejden dál nez ty, takze kdyz mrknu na tvuj, prictu tejden, tak vim na cem su :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
29.8.06 09:32

JITI - U Milosr.bří to je na Polní ta nemocnice?? Jak je Poříčí a pak zastávka šaliny Polní??
Ahá, já zase slyšela vo ni samý blbý veci, tak nevím…
Kolega v práci tady rodil zenu v Bohunicích, je to cca 14 dní a prý des, ten doktor co ho vyfásli byl mladej a nezkusenej, furt nebyl schopnej na monitoru naladit srdecní odezvy mimina a furt mu tam tukalo srce maminy. Hrál si s tím tak dlouho s tou obrazovkou, ze zatím porodní sestra vsecko vodrodila a von tam byl jak tydýt a nic neudelal.
Tak nevím, asi se zeptám svagrové, ta v Brně rodila uz 7×, tak má vsecko fakt minimálně dvakrát prolezlý a poradí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
29.8.06 09:33

misu, jo já ho mám doma, jmenuje se to lunární kalendář krásné paní a tam jsou popsány fáze měsíce, jak procházejí jednotlivými dny a pokaždé to na člověka jinak působí..třeba, když je měsíc ve znamení Panny, tak se mají stříhat vlasy, protože dobře porostou nebo že ve Lvu se člověk nemá přepínat na srdce a takové věci..týká se to i zahrádky nebo úklidu, prostě je to takové zajímavé.. a na Internetu to mají tady, ale jenom ve zkrácené verzi..
http://www.ceskenoviny.cz/…ni_kalendar/
a štír ovlivňuje pohlavní a vyměšovací orgány..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí