Poradna duly
Jana Čurdová
Ne ne, já už jsem vzhůru dlouho, ale musím se taky starat o to moje skoro šestiletý zvířátko
Chtělo kakao a vánočku, tak jsem si dávala taky do nosu. Mě je krásně, blbě mi není, akorát jsem vlezla na váhu
Už mám 0.5 kg nahoře, a to jsem si říkala, že do konce 3 měsíce nepřiberu. Chjo..
DAJÁNA - čau babko, no konečně seš těhotná se všim všudy ![]()
Blbje ti být vůbec nemusí, ani nemusís zvracet, jestli si nezvracela doted, tak uz te to zrejme nepotká
Neboj.
Já si teda voddechnu, kdyz to ríkáte, zlatej vyživovací váček, tudle teorii beru, jinak bych si to sla hodit..... ![]()
hehe jeleno, to je dobrá teorie
když jsem nezačla doteďka tak už nezačnu?
hehe, to podle mě není tak docela pravda
nejvíc hormonu hCG máš v osmém týdnu těhu, takže ještě se to furt navyšuje ty dávky v těle a to mě může ještě maličko přilepšit nějaké příznaky
(nebo ne??? kdo to ví odpoví) ![]()
já bych spala ![]()
JITI - čáu, no se mi nesmej, ty seš zkusená mamka, já vo tom vím prt, tak se musím ptát. Narozdil vod jinejch, kerý se nezeptal, budu na vse pripravená - takze budu vyholená (aby me neholil nákej zřízenec či študák na brigádě), budu si jistá ze nemám mimozemstana a nebudu se bát pinzety ![]()
Ty si z Brna, vid? Kde chces rodit?? Napis prosim.
DAJ - ale zvysuje se to postupně, ne nárazově. Takze si na to postupně zvykáš. Vo co, ze se ani jednou nepobleješ, jako já ![]()
Daji - já si myslím, že trochu se to ještě zhoršit může, ale fakt jen malinko. mě bylo trochu blbě od 6 tt a nejhorší to bylo 7 -8tt a teď už nic.
jeleno. vo co to nevím ale chybí mi u tebe metřík
šup šup koukej to napravit
nebo si ho tu taky zruším
ať nikdo neví kolikátej týden jsem
já to chci porovnávat
tak děleeeeeeeeeej udělej si metříka ![]()
holky já už jsem taky skoro kilo nabrala
a taky netuším co si příští týden na ten meeting vezmu
chjoooo doufám že to je poslední meeting na dlouho páč pak už fakt žádný gatě nevoblíknu..džíny už jsem vyřadila taky
tlačej…nosím teď takový volný sportovní gaťule, paráda
snad chvilku vydržej…
a jinak asi taky oběhnu sekáče…
JELENO - to domácí holení schvaluju, taky jsme to tak udělali. Říkala jsem si,že se přece nenechám pižlat nějakým medikem. Taky jsme masírovali hráz, ale tohle téma zatím radši nechám u ledu, umím si představit, co bych tím rozpoutala
![]()
Rodila jsem u Milosrdných bratří, protože mi to tam po návštěvě všech 3 brněnských porodnic přišlo nejlepší a byla jsem max. spokojená. Chceme tam znova - porodní boxík s letištěm, ribstolem, polohovacím lehátkem, televizí, magičem a toaletou je fakt něco.
Už ani nevím jak jsem se zaregistrovala na jakési anglické stránky a každý týden mi chodí info o průběhu těhotenství. Takhle prý vypadají naše desetitýdenní miminka http://www.pregnancyweekly.com/…nd1/10wk.htm - Jeleno, zkus mrknout na ty v 8. týdnu, ufoni hadr
Já už se tak těším na další kontrolu!!!!
Jitka
mišunko díky
tak snad fakt nee
blinkat tady v práci do pytlíčku není zrovna můj sen ![]()
Jiti, tak jsem koukala na ty stránky, to je nádhera.. já ho úplně žeru toho svého koblížka ![]()
jinak holky, možná je to kravina, ale napíšu to sem.. nevím, jestli znáte lunární kalendář, ale já se tím celkem řídím.. no a dneska a zítra je měsíc ve znamení štíra a to si mají prý těhule dávat pozor a šetřit se.. takže žádné vylomeniny!! ![]()
Zabzulko - a ty ho máš doma? To je normální kalendář? To si teda bdu dávat pozor
DAJA - metrik mi staci tvůj, páč su vo tejden dál nez ty, takze kdyz mrknu na tvuj, prictu tejden, tak vim na cem su ![]()
JITI - U Milosr.bří to je na Polní ta nemocnice?? Jak je Poříčí a pak zastávka šaliny Polní??
Ahá, já zase slyšela vo ni samý blbý veci, tak nevím…
Kolega v práci tady rodil zenu v Bohunicích, je to cca 14 dní a prý des, ten doktor co ho vyfásli byl mladej a nezkusenej, furt nebyl schopnej na monitoru naladit srdecní odezvy mimina a furt mu tam tukalo srce maminy. Hrál si s tím tak dlouho s tou obrazovkou, ze zatím porodní sestra vsecko vodrodila a von tam byl jak tydýt a nic neudelal.
Tak nevím, asi se zeptám svagrové, ta v Brně rodila uz 7×, tak má vsecko fakt minimálně dvakrát prolezlý a poradí ![]()
misu, jo já ho mám doma, jmenuje se to lunární kalendář krásné paní a tam jsou popsány fáze měsíce, jak procházejí jednotlivými dny a pokaždé to na člověka jinak působí..třeba, když je měsíc ve znamení Panny, tak se mají stříhat vlasy, protože dobře porostou nebo že ve Lvu se člověk nemá přepínat na srdce a takové věci..týká se to i zahrádky nebo úklidu, prostě je to takové zajímavé.. a na Internetu to mají tady, ale jenom ve zkrácené verzi..
http://www.ceskenoviny.cz/…ni_kalendar/
a štír ovlivňuje pohlavní a vyměšovací orgány..